Valmieras Ziņas

Cēsīs pirmā ģimene no Vidzemes parakstījusi līgumu par hipotekāro kredītu ar valsts galvojumu

Lasīšanas laiks: 2 min

Parakstīts Vidzemē pirmais hipotekārā kredīta līgums 20 250 eiro vērtībā ar valsts galvojumu, kuru no bankas “Citadele” saņem Vorzu ģimene, lai iegādātos dzīvokli Cēsīs, portālu “Valmieras Ziņas” informēja bankas ārējās komunikācijas vadītāja Baiba Ābelniece.

“Mūsu ģimenē aug divi bērni, un ar saņemto hipotekāro kredītu izdosies pārcelties no Ogres uz Cēsīm, kur iegādājamies četristabu dzīvokli. Līdz šim zem viena jumta dzīvojām trīs paaudzes, tādēļ esam ļoti priecīgi, ka beidzot izdosies iegādāties pašiem savu mājvietu. Vēl tikai jāpagaida, kad dēls Kristers beigs 1.klasi, tad arī kopā ar jaunāko māsiņu Keitu varēsim doties uz Cēsīm. Katru no bērniem gaida sava istaba un citas priekšrocības, ko sniedz sava mājvieta,” jaunumos dalījās Linda Vorza. Viņa pašreiz auklē vēl gadu un divus mēnešus jauno meitiņu, bet vīrs Valdis kā šefpavārs nodibinājis uzņēmumu un viesu namos sniedz ēdināšanas pakalpojumus.
 
“Par bankas “Citadele” iesaistīšanos valsts atbalsta programmā mājokļu iegādei, izsniedzot hipotekāros kredītus Latvijas ģimenēm ar bērniem, atvieglojot nosacījumus par pirmo iemaksu, esam saņēmuši atzinīgu vērtējumu gan no iedzīvotājiem, gan vairākām apkārtējām pašvaldībām. Jaunas ģimenes ir novadu virzītājspēks, lai ilgtermiņā uzlabotu demogrāfisko un ekonomisko situāciju. Vienlaikus ģimenēm līdz šim nebija viegli iegādāties īpašumu pārāk augstās pirmās iemaksas dēļ. Cēsu filiālē konsultācijās ģimenēm ir daudz jautājumu – atbildam gan par pašu programmu, gan kopīgi meklējam atbildes katrā konkrētajā situācijā. Būtiskākie faktori saistās ar nolūkotās mājvietas tirgus vērtību, kas atbilstu programmas nosacījumiem, kā arī ar pašu ģimeņu finansiālo stabilitāti un ienākumiem,” atklāja bankas “Citadele” Cēsu filiāles pārvaldniece Sanita Krieviņa.

Ģimenes, kas bankā konsultējušās par iespēju iegādāties mājokli ar valsts galvotu hipotekāro kredītu, galvenokārt audzina vienu, divas un pat trīs atvases. Visā Latvijā no izskatīšanai iesniegtajiem 158 hipotekārā kredīta pieteikumiem jau 55 ģimenēm ar bērniem ir piešķirts bankas “Citadele” finansējums ar valsts galvojumu pirmajai iemaksai.

Kā ziņots, ģimenes ar bērniem bankā “Citadele” var saņemt hipotekāros kredītus ar valsts galvojumu pirmajai iemaksai un iespēju saņemt bankas finansējumu līdz 95% no mājokļa tirgus vērtības.

Pieteikties uz konsultācijām var jebkurā bankas “Citadele” filiālē, zvanot pa tālruni 67010873, vai elektroniski bankas “Citadele” mājaslapā www.citadele.lv .

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Aicinām darbā AUTOBUSA VADĪTĀJU VALMIERAS AUTOPARKĀ DARBA PIENĀKUMI: pasažieru pārvadāšana saskaņā ar darba grafiku biļešu pārdošana darbs ar elektronisko kases aparātu pasažieru kvalitatīva apkalpošana PRASĪBAS PRETENDENTIEM: D kategorijas transportlīdzekļa vadītāja apliecība, vēlams 95. kods vēlams D vai D 1 kategorijas transportlīdzekļa vadītāja stāžs vismaz divi gadi labas saskarsmes un komunikācijas prasmes latviešu valodas zināšanas UZŅĒMUMS PIEDĀVĀ: darbu stabilā uzņēmumā darba samaksu 1850 EUR (pirms nodokļu nomaksas) pilnas sociālās garantijas daļēju ceļa izdevumu apmaksu no dzīvesvietas uz darbavietu 95. koda apmācības apmācību pirms darba pienākumu uzsākšanas veselības apdrošināšanas iespējas iespēju savienot ar darbu citā uzņēmumā ikgadējās un 95. koda apmācības CV ar norādi vakancei „Autobusa vadītājs Valmieras autoparkā” iesniegt: sūtot elektroniski uz info@vtu-valmiera.lv personīgi SIA „VTU Valmiera” personāla daļā darba dienās no plkst.13:00 līdz 16:00 („Brandeļi”, Brandeļi, Kocēnu pagasts, Valmieras novads, Reģ.nr. 40003004220) Informācijai 29231565 * Iesniegtos personas datus SIA “VTU VALMIERA” izmantos, lai konkursa kārtībā noteiktu vakancei atbilstošāko kandidātu. Ja kandidāts vēlas, lai viņa personas dati tiktu saglabāti SIA “VTU VALMIERA” iekšējā datu bāzē ar mērķi tos apstrādāt citos SIA “VTU VALMIERA” personāla atlases konkursos, tad pieteikumā vakancei lūdzam kandidātam norādīt savu piekrišanu personas datu saglabāšanai. Profesija: AUTOBUSA VADĪTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Brandeļi, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Transports / Loģistika Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-31

Mūsu partneri