Valmieras Ziņas

Ceļotāju stāstu vakarā par daudzveidīgo troļļu zemi – Norvēģiju

Lasīšanas laiks: < 1 min

Ceturtdien, 26.martā, plkst. 18.30 Valmieras Tūrisma informācijas centrs (TIC) Rīgas ielā 10, ikvienu interesentu aicina uzzināt ceļotāju pieredzi par daudzveidīgo Norvēģiju, informē organizatori.

Šoreiz nebūs jālido ar lidmašīnu, jābrauc ar auto vai jākuģo, bet ar aizraujošu stāstījumu, ko papildinās krāšņi fotoattēli, ceļā uz Norvēģiju interesentus vedīs Vidzemes Augstskolas lektore Vineta Vintere, lekcijas “Tūrs Heijerdāls. Neuzrakstītie stāsti” autore.

V.Vintere pastāstīs, kāpēc Norvēģiju dēvē par troļļu zemi, plašāku ieskatu interesenti varēs gūt par galvaspilsētu Oslo, par 945 gadus veco Bergenu – pilsētu, starp septiņiem kalniem, par Bergenas zivju tirgu, UNESCO pasaules mantojumā iekļauto Brigeni, Troļļu ceļā būs iespēja paviesoties Trondheimā, Lofotu salās un Trumsē (Tromsø), uzzinot par interesantiem notikumiem un personībām katrā no šīm vietām.

Šis būs jau trešais ceļotāju stāstu vakars 2015.gadā. Līdz šim iepazīta noslēpumainā Indija, krāšņā Horvātija, skarbā Lapzeme un citi aizraujoši stāsti no pieredzējušiem ceļotājiem.

Valmieras Tūrisma informācijas centrs atgādina, ka dalība ceļotāju stāstu vakaros ir bez maksas, un tajos vietu skaits ir ierobežots. Tāpēc interesenti aicināti pieteikties iepriekš, rakstot e-pastu tic@valmiera.lv, ierodoties personīgi Valmieras TIC vai zvanot pa tālruni 64207177.

Nākamais ceļotāju stāstu vakars notiks 23. aprīlī

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Mūsu partneri