Valmieras Ziņas

Spēcīgā snigšana naktī radījusi nelielus bojājumus elektrolīnijās

Lasīšanas laiks: < 1 min

Spēcīgā snigšana, kas naktī uz svētdienu skāra Latgali un Vidzemi, izraisījusi nelielus traucējumus elektroapgādē, kas svētdienas rītā lielākoties novērsti, liecina dati akciju sabiedrības “Sadales tīkls” elektroapgādes atslēgumu kartē.

Valstī reģistrēto avārijas atslēgumu skaits elektrolīnijās pēc astoņiem rītā bija sarucis līdz 53, bez elektrības atstājot vēl dažus simtus mājsaimniecību. Nakts otrajā pusē elektroapgādes traucējumi skāra aptuveni divus tūkstošus “Sadales tīkla” klientu, galvenokārt Latgales ziemeļu daļā un Vidzemē.

Naktī spēcīgi nokrišņi – iesākumā lietus, pēc tam sniegs – bija teju visā Vidzemē un Latgalē. Nokrišņu daudzums Alūksnē sasniedza 15 milimetru, kas ir vairāk nekā trešdaļa no mēneša normas.

Sniega segas biezums Daugavpilī pieauga no diviem centimetriem sestdienas vakarā līdz septiņiem centimetriem svētdienas rītā, vietām Vidzemē sniega sega kļuva par vairāk nekā pieciem centimetriem biezāka. Svētdienas rītā Cēsu apkaimē bija 15 centimetru, Alūksnes un Vidzemes augstienē – aptuveni 20 centimetru dziļš sniegs.

Kurzemē, Zemgalē un Rīgas apkaimē sniega ir pavisam maz, daudzviet zeme ir kaila.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Pievienojies mūsu komandai! Jāņa Endzelīna Kauguru pamatskola (turpmāk – Skola) aicina darbā  vācu valodas skolotāju (profesijas klasifikatora kods 2341 01) (6 kontaktstundas nedēļā) uz nenoteiktu laiku.  Darba vietas adrese: “Kauguru skola”, Kauguri, Kauguru pagasts, Valmieras novads. Ja Tu vēlies: • īstenot izglītības programmu “Vācu valoda” mācību priekšmetā atbilstoši Valsts izglītības standartam; • sniegt individuālu un diferencētu atbalstu izglītojamajiem mācību priekšmetā; • veicināt izglītojamo individuālo sasniegumu attīstību; • sekot līdzi jaunākajām tendencēm pedagoģijas nozares attīstībā; • izstrādāt piedāvājumu mācību priekšmeta, Skolas radošai un inovatīvai izaugsmei; un ja Tev ir: • izglītība saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem Nr.569 “Noteikumi par pedagogiem nepieciešamo izglītību un profesionālo kvalifikāciju un pedagogu profesionālās kompetences pilnveides kārtību”; • valsts valodas prasmes augstākajā līmenī; • kompetences: komunikācijas un sadarbības prasmes; psiholoģiskā noturība un augsta saskarsmes kultūra; pozitīva, radoša un atbildīga attieksme pret darbu; spēja reaģēt uz izglītojamo vajadzībām, kā arī motivēt izglītojamos darbam; mēs piedāvājam: • atalgojumu atbilstoši Ministru kabineta noteikumiem Nr.445 “Par pedagogu darba samaksu”; • personīgo izaugsmi un profesionālo zināšanu pilnveidošanu; • darba devēja līdzfinansētu veselības apdrošināšanu pēc pārbaudes laika beigām, kā arī citas sociālās garantijas/labumus atbilstoši darba rezultātiem un normatīvajos aktos noteiktajam; • drošu un darba pienākumu veikšanai atbilstošu darba vidi. Profesionālās darbības aprakstu (CV), pieteikuma vēstuli un izglītības dokumenta kopiju lūdzam iesniegt līdz 2024.gada 15.jūnijam e-pastā: kauguru.pamatskola@valmiera.edu.lv. Tālrunis informācijai: 29435511. Informējam, ka pieteikuma dokumentā norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šī atlases konkursa norisi atbilstoši fizisko personu datu aizsardzības regulējuma prasībām. Profesija: VISPĀRĒJĀS PAMATIZGLĪTĪBAS SKOLOTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Kauguru skola, Kauguri, Kauguru pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Darbības joma: Izglītība / Zinātne Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-06-15 Kontaktpersona: CV;piet.vēst.,izgl.,dok.,kopiju lūdzam sūtīt uz e-pastu:kauguru.pamatskola@valmiera.edu.lv

Pievienojies mūsu komandai! Jāņa Endzelīna Kauguru pamatskola (turpmāk – Skola) aicina dar angļu valodas skolotāju (profesijas klasifikatora kods 2341 01) (uz pilnu darba slodzi) uz nenoteiktu laiku  Darba vietas adrese: “Kauguru skola”, Kauguri, Kauguru pagasts, Valmieras novads. Ja Tu vēlies: • īstenot izglītības programmu “Angļu valoda” mācību priekšmetā atbilstoši Valsts izglītības standartam; • sniegt individuālu un diferencētu atbalstu izglītojamajiem mācību priekšmetā; • veicināt izglītojamo individuālo sasniegumu attīstību; • sekot līdzi jaunākajām tendencēm pedagoģijas nozares attīstībā; • izstrādāt piedāvājumu mācību priekšmeta, Skolas radošai un inovatīvai izaugsmei; un ja Tev ir: • izglītība saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem Nr. 569 “Noteikumi par pedagogiem nepieciešamo izglītību un profesionālo kvalifikāciju un pedagogu profesionālās kompetences pilnveides kārtību”; • valsts valodas prasmes augstākajā līmenī; • kompetences: komunikācijas un sadarbības prasmes; psiholoģiskā noturība un augsta saskarsmes kultūra; pozitīva, radoša un atbildīga attieksme pret darbu; spēja reaģēt uz izglītojamo vajadzībām, kā arī motivēt izglītojamos darbam; mēs piedāvājam: • atalgojumu atbilstoši Ministru kabineta noteikumiem Nr.445 “Par pedagogu darba samaksu”; • personīgo izaugsmi un profesionālo zināšanu pilnveidošanu; • darba devēja līdzfinansētu veselības apdrošināšanu pēc pārbaudes laika beigām, kā arī citas sociālās garantijas/labumus atbilstoši darba rezultātiem un normatīvajos aktos noteiktajam; • drošu un darba pienākumu veikšanai atbilstošu darba vidi. Profesionālās darbības aprakstu (CV), pieteikuma vēstuli un izglītības dokumenta kopiju lūdzam iesniegt līdz 2024.gada 15.jūnijam e-pastā: kauguru.pamatskola@valmiera.edu.lv. Tālrunis informācijai: 29435511. Informējam, ka pieteikuma dokumentā norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šī atlases konkursa norisi atbilstoši fizisko personu datu aizsardzības regulējuma prasībām. Profesija: VISPĀRĒJĀS PAMATIZGLĪTĪBAS SKOLOTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Kauguru skola, Kauguri, Kauguru pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Izglītība / Zinātne Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-06-15 Kontaktpersona: CV;piet.vēst.,izgl.,dok.,kopiju lūdzam sūtīt uz e-pastu:kauguru.pamatskola@valmiera.edu.lv

Mūsu partneri