Valmieras Ziņas

Vidzemē ugunsdzēsējiem glābējiem pieci izsaukumi

Lasīšanas laiks: < 1 min

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 26. marta plkst. 6.30 līdz 27. marta plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Vidzemes reģiona pārvalde saņēma piecus izsaukumus – vienu uz ugunsgrēku dzēšanu, trīs uz glābšanas darbiem un vēl viens izsaukums bija maldinājums, portālu “Valmieras Ziņas” informēja VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas vecākā inspektore Sandra Vējiņa.

Vakar no rīta tika saņemts izsaukums uz Cesvaini, kur dega vieglā automašīna. Ugunsgrēks likvidēts pirms VUGD ierašanās. Vakar pēcpusdienā Smiltenē pēc ceļu satiksmes negadījuma ugunsdzēsēji glābēji atvienoja automašīnas akumulatoru, kā arī sakārtoja ceļa braucamo daļu. Ugunsdzēsēju glābēju palīdzība vakar vakarā bija nepieciešama arī Dzirnavu ielā Gulbenē, kur  nepareizas apkures iekārtas ekspluatācijas rezultātā bija izveidojies piedūmojums. Ugunsdzēsēji glābēji izvēdināja telpas.

Aizvadītajā diennaktī VUGD kopumā saņēma 58 izsaukumus – 19 uz ugunsgrēku dzēšanu, no tiem septiņu kūlas ugunsgrēku dzēšanu,  25 uz glābšanas darbiem, bet 14 izsaukumi bija maldinājumi.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Mūsu partneri