Valmieras Ziņas

Ceturtdien Vidzemē pie stūres reibumā pieķertas divas personas

policija

Lasīšanas laiks: < 1 min

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes apkalpojamā teritorijā saņemta informācija par 71 gadījumu, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Reģistrēti 4 ceļu satiksmes negadījumi, bez fiziski cietušām personām. Ceļu satiksmes jomā pieņemti 78 administratīvā pārkāpuma lēmumi, tajā skaitā 42 par ātruma pārsniegšanu, kā arī divos gadījumos automašīnas vadītājs pie stūres sēdies alkohola reibumā, portālu “Valmieras Ziņas” informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Zane Vaskāne.

NODARĪJUMI PRET SATIKSMES DROŠĪBU / T/L VADĪŠANA ALK DZĒRIENU U.C. IESPAIDĀ

21. martā pulksten 16.21 saņemta informācija, ka Alūksnes novadā, Jaunalūksnes pagastā uz autoceļa Alūksne – Liepna no ceļa nobraukusi automašīna. Ierodoties policijas norīkojumam, konstatēts, ka transportlīdzekli “Volvo” vadīja vīrietis, būdams alkoholisko dzērienu ietekmē. Vīrieša izelpā 2.72 promiles. Policijā sākts kriminālprocess.

NODARĪJUMI PRET ĪPAŠUMU

Vakar, 21. martā, pulksten 15.42 Valkas novadā, Valkā, lombardā, pagaidām nenoskaidrota persona, izsita vitrīnas stiklu un nozaga zeltlietas. Par notikušo policijā sākts kriminālprocess, notiek izmeklēšana.

Mūsu partneri