Valmieras Ziņas

Ģimeņu sporta diena Valmieras Olimpiskā centra sporta festivāla noslēgumā pulcē teju 60 komandas

Lasīšanas laiks: 2 min

Pirmā Valmieras Olimpiskā centra sporta festivāla noslēguma pasākums svētdien, 3. martā – Ģimeņu sporta diena – pulcēja 58 sportiskas, azartiskas un aktīvas ģimeņu komandas, portālu “Valmieras Ziņas” informēja Valmieras Olimpiskais centra Komunikācijas un sabiedrisko attiecību speciāliste speciāliste Rūta Lapiņa.

Stafetes un spēka metieni, prasmju, veiklības un šķēršļu izaicinājumi, ģimenes komandas saliedētības pārbaudījumi – sadarbībā ar Bertānu Valmieras basketbola skolu, basketbola klubu “VALMIERA GLASS VIA”, florbola klubu “FBK Valmiera/Betsafe”, futbola klubu “Valmiera FC”, ģimeņu komandām Valmieras Olimpiskajā centrā bija iespēja ņemt dalību aktivitātēs ar šo sporta veidu elementiem.

Aktīvi un atraktīvi pasākumā dalību ņēma arī basketbola kluba “VALMIERA GLASS VIA” spēlētāji Edmunds Elksnis un Seneka Naits (Seneca Knight), ar kuriem bija iespēja gan nofotografēties, gan tikties pie basketbola groza.

Papildus aktivitātēm ar futbola, florbola un basketbola elementiem, komandām bija iespēja iemūžināt savu dalību Ģimeņu sporta dienā ar 360 kameru, izrotāties ar sportiska stila zīmējumiem, pašiem zīmēt, kā arī uzspēlēt novusu un Cornhole mešanas spēli – aktīvi un interesanti pavadīt dienu! Visas aktivitātes – bez maksas.

Pasākuma noslēgumā klātesošos priecēja bagātīga balvu izloze no “Sportland”, Gaujas stāvo krastu “Sajūtu parka”, Valmieras peldbaseina, Bertānu Valmieras basketbola skolas, “VALMIERA GLASS VIA”, “Valmiera FC”, “FBK Valmiera/Betsafe”.

Ģimeņu sporta dienu atbalsta: Valmieras novada pašvaldība, “Valmieras Ziņas”, “Austris”, “Sportland”, “Valmiera Glass”, Valmieras peldbaseins, “Sajūtu parks”.

2024. gada februārī Valmieras Olimpiskais centrs aicināja iedvesmoties aktīvam dzīvesveidam ņemot dalību “Valmieras Olimpiskā centra sporta festivālā”! Festivāla ietvaros bezmaksas nodarbībās bija iespēja iepazīt kādu no 20 sportiskajām aktivitātēm teju 50 dažādos norišu laikos Valmieras peldbaseinā, Valmieras Olimpiskajā centrā, Jāņa Daliņa stadionā, Sporta Veselības centrā, Daliņu pludmalē, Vidzemes džudo skolā, Valmieras mežos un takās.

Mūsu partneri