Valmieras Ziņas

Jauniešu brīvprātīgā darba iespējas ārzemēs ar ESC

Lasīšanas laiks: 2 min

Valmieras novada fonds aicina jauniešus līdz 30 gadiem paviesoties fonda telpās mini seminārā “Brīvprātīgais darbs = pienesums kopienai”, kur īsi un konkrēti izstāstīsim par to, kas ir Eiropas Solidaritātes korpuss un kādas iespējas tas paver jauniešiem, kuri vēlas redzēt un iepazīt kādu citu valsti, realizējot sevi kā brīvprātīgo kādā uzņēmumā vai organizācijā, portālu “Valmieras Ziņas” informēja Valmieras novada fonda Sabiedrisko attiecību un jauniešu mobilitātes asistente Stefānija Zujāne.

Šie projekti ir lieliska iespēja palīdzēt tur, kur tas nepieciešams, apgūt jaunas prasmes, pavadīt laiku ārzemēs, iespējams, apgūt valodu un, pilnīgi noteikti, — atgriezties mājās ar neaizmirstamām atmiņām. Projekti aptver plašu jautājumu loku (tādus kā vide, veselība, iekļautība, digitālās tehnoloģijas, kultūra, sports), tāpēc tu noteikti atradīsi kaut ko savām interesēm un prasmēm atbilstošu.

Interesenti aicināti ierasties VNF konferenču telpā, Garā ielā 10 (otrais stāvs, ieeja no pagalma – biedrības “Iespēju tilts” puses) 25. janvārī, plkst. 11:00. Būs arī pieredzes stāsti no brīvprātīgajiem, kas paviesojušies Latvijā, lai strādātu šeit Valmierā! Rezervē 30 min sava laika – tas var izmainīt Tavu dzīvi un pavērt jaunus pieredzes horizontus! Pēc prezentācijas varēsi uzdot savus jautājumus un stiprināties ar siltajiem dzērieniem un kliņģeri.

Vairāk informācijas, zvanot pa tālruni +371 29397584 vai rakstot: stefanija.zujane@vnf.lv

Mūsu partneri