Valmieras Ziņas

Valmieras Kultūras centra laukumā aizvadīts Ziemassvētku tirdziņš un labdarības akcija

Lasīšanas laiks: < 1 min

Sestdien, 9. decembrī, laukumā pie Valmieras Kultūras centra norisinājās Ziemassvētku tirdziņš, kur valmierieši un pilsētas viesi varēja iegādāties mājražotāju produkciju gan tūlītējam vēderpriekam, gan dāvanas un pat jau gatavus dāvanu komplektus Ziemassvētkiem vai citām svinībām.

Tā kā sestdiena bija visai drēgna, iecienīti bija karstie dzērieni. Pagaras rindas stāvēja pie „Pūku Priedīšu” kūpinājumiem un pie tirgotājiem no Lapmežciema, kur zivīm bija doti pat īpaši nosaukumi: breksis Aleksis, karpa Berta, vilka zivs Vitolds, skumbrija Leontīne u.c. Tāpat iecienīti bija asinsdesu luņķi un daudzveidīgie siera rituļi, maize, sukādes, piparkūkas, sulas, sīrupi, vīni utt.

Daudzveidīgi bija arī adījumi un rotaslietas, māla un koka produkcija, pinumi, sveces, rotaļlietas… Preču klāstā varēja pamanīt arī nākamā gada simbolu – Pūķi.

Vienā no teltīm cilvēki ar savu artavu varēja atbalstīt Valmieras labdarības virtuvi, bet divas stundas pie kultūras centra notika labdarības akcija „Sasildi Ukrainu!”, kur busiņā tika pieņemti ziedojumi Ukrainas karavīriem un karadarbībā cietušajiem.

Mūsu partneri