Valmieras Ziņas

Piedalies tradicionālajā skrējienā apkārt Vaidavas ezeram!

Lasīšanas laiks: < 1 min

8. jūlijā jau 42. reizi Vaidavā norisināsies tradicionālais skrējiens “Apkārt Vaidavas ezeram”, kur aicināts piedalīties ikviens skriešanas entuziasts un aktīvās atpūtas cienītājs, portālu “Valmieras Ziņas” informēja Valmieras novada pašvaldības Zīmolvedības un sabiedrisko attiecību nodaļas komunikācijas un sabiedrisko attiecību speciāliste Monta Freivalde.

Sacensību sākums gaidāms no plkst. 9.40, kad skrējienus uzsāks bērnu grupu dalībnieki kādā no sevis izvēlētajām distancēm, bet jau plkst. 11.00 starts tiks dots tradicionālajai 11,7 km distancei apkārt Vaidavas ezeram.

Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem, katrs bērnu grupas dalībnieks pēc finiša saņems īpašu piemiņas medaļu un balviņu, savukārt jaunieši virs 15 gadiem un pieaugušie tiks apbalvoti pa vecuma grupām. Arī šogad noskaidrosies ātrākais skrējējs vīru un sieviešu konkurencē “Vaidava Ceramics” sprinta posmā. Sacensību noslēgums un dalībnieku apbalvošana plānota ap plkst. 13.30.

Pieteikties skrējienam iespējams līdz 3. jūlija plkst. 23.59, reģistrējoties tiešsaistē biedrības “Sporta klubs Sportlat” tīmekļvietnē sportlat.lv. Sacensību dienā pieteikšanās skrējienam un dalības apmaksa nebūs iespējama!

Ar sacensību “Skējiens apkārt Vaidavas ezeram” nolikumu iespējams iepazīties Valmieras novada tīmekļvietnē valmierasnovads.lv.

Informējam, ka transporta satiksme skrējiena laikā būs daļēji ierobežota!

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Mūsu partneri