Valmieras Ziņas

Valmieras novada tūrisma piedāvājums tiks popularizēts “VIII Latvijas tūrisma informācijas tirgū” Ogrē

Lasīšanas laiks: < 1 min

Priežu mežu ieskauta, Ogres un Daugavas apskalota, aiz Zilajiem kalniem slēpjas Ogres pilsēta. Tieši Ogre 3. jūnijā pulcēs visus ceļotgribētājus “VIII Latvijas tūrisma informācijas tirgū”. Tajā piedalīsies arī Valmieras novada Tūrisma pārvalde, aicinot ikvienu interesentu uzzināt vairāk par Valmieras novada tūrisma piedāvājumu un aktualitātēm, kā arī piedalīties dažādās izzinošās aktivitātēs, portālu “Valmieras Ziņas” informēja Valmieras novada Tūrisma pārvaldes uzņēmējdarbības speciāliste Madara Stukmane.

Valmieras novada Tūrisma pārvaldes pārstāvjus būs iespējams sastapt pašā Ogres pilsētas centrā – Brīvības ielas gājēju posmā no plkst. 10.00 līdz 16.00. Stendā būs iespējams iepazīties ar Valmieras novada aktuālākajiem tūrisma materiāliem un ceļošanas piedāvājumiem, kā arī piedalīties atjautīgā “Jautājuma rata” aktivitātē un pārbaudīt savu izveicību “Beverīnas koka skulptūru parka un labirintu” spēlēs.

“Latvijas tūrisma informācijas tirgu” organizē “Latvijas tūrisma informācijas organizāciju asociācija “LATTŪRINFO”” sadarbībā ar Ogres Tūrisma informācijas centru. Tradicionāli tūrisma tirgus norisinās vasaras sākumā, iesākoties aktīvākai ceļošanas sezonai. Tajā piedalās tūrisma informācijas centri no visas Latvijas, ar mērķi popularizēt vietējo tūrisma piedāvājumu. Pasākums katru gadu norisinās citā, izlozes veidā izvēlētā, vietā. Šogad tūrisma tirgus norisināsies jau astoto reizi, vienlaikus ar “Ģimenes dienu” Ogrē.

Informējam, ka pasākuma laikā var tikt fotografēts un filmēts, fotogrāfijas un videomateriāli var tikt izmantoti Valmieras novada pašvaldības publicitātes vajadzībām.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA "Lat Met" pamatā ir metālapstrādes uzņēmums, kas specializējies praktisku dekoratīvo metāla izstrādājumu ražošanas jomā (vieglie metāla izstrādājumi), pasūtījumi tiek izgatavoti gan pēc privātpersonu, gan industriālo klientu pasūtījumiem. Margas, kāpnes, tirdzniecības stendi, vides priekšmeti, parka soliņi, velo statīvi, nojumes, metināti nestandarta izstrādājumi būvniecībai un mašīnbūvei. Sadarbības partneri Latvijā un Skandināvijā. SIA "LAT MET" aicina darbā metinātāju Galvenie amata pienākumi: Metināšanas darbi izmantojot MIG/MAG, jāmetina margas, kāpnes u.c. Metināšanas darbu veikšana vadoties pēc rasējumiem SIA "Lat Met" nodrošina: Darba veikšanai nepieciešamos apstākļus, vidi un iekārtas Paveiktajam darbam un kvalifikācijai atbilstošu atalgojumu Prasības pretendentiem: Darba pieredze metināšanā (metālapstrādē) Spēja patstāvīgi un kvalitatīvi veikt darba uzdevumus Prasme lasīt tehniskos dokumentus Pozitīva attieksme, motivācija strādāt un mācīties Par priekšrocību tiks uzskatīts: Pieredze metālapstrādē Prasme metināt ar TIG Darba vieta: Rubenes metāla apstrādes cehs "Meistari", Rubene, Kocēnu pag., Valmieras nov., LV-4227 (300 metri no Rubenes baznīcas), saskaņā ar montāžas grafiku klientu objektos. Atalgojums : 1460,00 EUR (Bruto) Papildus informācija Mob. 27314092 (Artis) Profesija: METĀLMATERIĀLU METINĀTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Meistari, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ražošana Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-29

Mūsu partneri