Valmieras Ziņas

Ugunsgrēkā Valmierā vakar gāja bojā cilvēks

Lasīšanas laiks: 2 min

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no 8. decembra plkst. 6.30 līdz 9. decembra plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Vidzemes reģiona pārvalde saņēma deviņus izsaukumus – četrus uz ugunsgrēku dzēšanu, trīs uz glābšanas darbiem, bet vēl divi bija maldinājumi, portālu “Valmieras Ziņas” informēja VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas vecākā inspektore Sandra Vējiņa.

Vakar plkst. 9.31 VUGD saņēma izsaukumu uz Straupes ielu Valmierā, kur deg šķūnis, kurā iespējams atrodas cilvēks. Ierodoties notikuma vietā ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka deg šķūnis ar izbūvētu dzīvojamo telpu 70m2 platībā. Pārmeklējot ēku, tika atrasts cilvēks, kurš tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem, kuri konstatēja cilvēka nāvi. Plkst. 11.40 darbi notikuma vietā noslēdzās.

Plkst. 13.03 ugunsdzēsēji glābēji saņēma izsaukumu uz Strauta ielu Ērgļos, kur dega vienstāva dzīvojamā māja 70m2 platībā. Plkst. 15.26 ugunsgrēks tika likvidēts.

Vakar plkst. 17.32 VUGD saņēma izsaukumu uz Ausekļa ielu Madonā, kur divstāvu dzīvojamās mājas pirmajā stāvā dega veļas mašīna 1m2 platībā . Plkst. 18.03 darbs notikuma vietā noslēdzās.

Plkst. 18.05 ugunsdzēsēji glābēji saņēma izsaukumu uz Skolas ielu Madonā, kur dega divstāvu dzīvojamā māja 80m2 platībā. Plkst. 22.06 ugunsgrēks tika likvidēts.

Vakar pusdienlaikā izsaukums tika saņemts uz Valmieras novada Rencēnu pagastu, kur vieglā automašīna ieslīdējusi grāvī un netiek saviem spēkiem laukā. Ugunsdzēsēji glābēji cilvēku atbrīvoja un nodeva Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.

Vakar pēcpusdienā tika saņemts izsaukums arī uz Valmieras novada Vaidavas pagastu, kur divstāvu dzīvojamās mājas dūmvadā dega sodrēji 1m2 platībā.

Un vakar vakarā tika saņemts izsaukums uz Misas un Brenguļu ielu krustojumu Valmierā, kur uz ceļa braucamās daļas uzkritis koks. Ugunsdzēsēji glābēji koku sazāģēja un ceļa braucamo daļu atbrīvoja.

Šorīt  VUGD saņēma izsaukumu uz Limbažu novada Skultes pagastu, kur uz autoceļa Rīga – Ainaži pēc ceļu satiksmes negadījuma no kravas automašīnas noplūst degviela ~400l apmērā. Ugunsdzēsēji glābēji notikuma vietā noplūdi apturēja. Darbs notikuma vietā turpinās.

Latvijā kopumā aizvadītajā diennaktī tika saņemti 47 izsaukumi – 12 uz ugunsgrēku dzēšanu, 17 uz glābšanas darbiem, bet 11 izsaukumi bija maldinājumi.

SIA "Lat Met" pamatā ir metālapstrādes uzņēmums, kas specializējies praktisku dekoratīvo metāla izstrādājumu ražošanas jomā (vieglie metāla izstrādājumi), pasūtījumi tiek izgatavoti gan pēc privātpersonu, gan industriālo klientu pasūtījumiem. Margas, kāpnes, tirdzniecības stendi, vides priekšmeti, parka soliņi, velo statīvi, nojumes, metināti nestandarta izstrādājumi būvniecībai un mašīnbūvei. Sadarbības partneri Latvijā un Skandināvijā. SIA "LAT MET" aicina darbā metinātāju Galvenie amata pienākumi: Metināšanas darbi izmantojot MIG/MAG, jāmetina margas, kāpnes u.c. Metināšanas darbu veikšana vadoties pēc rasējumiem SIA "Lat Met" nodrošina: Darba veikšanai nepieciešamos apstākļus, vidi un iekārtas Paveiktajam darbam un kvalifikācijai atbilstošu atalgojumu Prasības pretendentiem: Darba pieredze metināšanā (metālapstrādē) Spēja patstāvīgi un kvalitatīvi veikt darba uzdevumus Prasme lasīt tehniskos dokumentus Pozitīva attieksme, motivācija strādāt un mācīties Par priekšrocību tiks uzskatīts: Pieredze metālapstrādē Prasme metināt ar TIG Darba vieta: Rubenes metāla apstrādes cehs "Meistari", Rubene, Kocēnu pag., Valmieras nov., LV-4227 (300 metri no Rubenes baznīcas), saskaņā ar montāžas grafiku klientu objektos. Atalgojums : 1460,00 EUR (Bruto) Papildus informācija Mob. 27314092 (Artis) Profesija: METĀLMATERIĀLU METINĀTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Meistari, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ražošana Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-29

Mūsu partneri