Valmieras Ziņas

Vidzemes slimnīcas ārste neiroloģe dr. Ligita Belasova saņem Veselības ministrijas apbalvojumu

Lasīšanas laiks: 2 min

Par ilgu, apzinīgu un priekšzīmīgu darbu veselības aprūpē Vidzemes slimnīcas ārstei neiroloģei dr. Ligitai Belasovai  pasniegts Veselības ministrijas apbalvojums – Pateicības raksts, portālu “Valmieras Ziņas” informēja Vidzemes slimnīcas sabiedrisko attiecību speciāliste Benita Brila.

Vidzemes slimnīcā dr. Ligita Belasova nostrādājusi vairāk nekā 40 gadus. No tiem 17 gadus bijusi Neiroloģijas nodaļas virsārste. Kad 2005. gadā neiroloģijas nodaļā tika organizēta viena no pirmajām insulta vienībām Latvijā, ārste aktīvi piedalījās tās veidošanā. Tolaik tas bija jaunums, jo insulta vienība nozīmē principiāli citādu pieeju insulta pacientu ārstēšanā un rehabilitācijā, un arī citādu personāla darba organizāciju.

Komandas un tās vadītājas nopelns – Vidzemes  slimnīcas Neiroloģijas nodaļas ar insulta vienību darba kvalitātes raksturojošie rādītāji, īpaši išemiska insulta pacientiem, tiek vērtēti kā ļoti labi, un ir ievērojami virs vidējiem  rādītājiem, salīdzinot ar citām reģionālām slimnīcām.

Jaunākais apliecinājums dr. L.Belasovas rūpēm par darbiniekiem un pacientiem, izpratne par efektīvu darba organizāciju mūsdienīgā vidē ir jaunās neiroloģijas nodaļas tapšana. Sākoties pārbūves projektēšanai, dr. L.Belasova ar virsmāsu radoši iesaistījās jaunās nodaļas vīzijas veidošanā, iesakot loģistikas risinājumus, kas būtu funkcionāli personālam un veidotu drošu vidi pacientiem. Ieguldītā darba rezultāts – skatē “Gada labākās būves Latvijā” Neiroloģijas nodaļas un insulta vienības pārbūve ieguva 1. vietu nominācijā “Pārbūve”.

Turpinot darbu nodaļā, dr. L. Belasova ir zinoša un pieredzējusi kolēģe un laba padomdevēja jaunajiem neiroloģijas speciālistiem. Visprecīzāk ārsti raksturo patiesa iejūtība, sirsnība un prasme sadalīt uzmanību katram pacientam, kā arī izskaidrojoša saruna ar pacientu piederīgajiem.

Attēlā: svinīgajā ceremonijā dr. Ligitai  Belasovai Pateicības rakstu pasniedz Veselības ministrs Daniels Pavļuts.

SIA “ZAAO”, VRN 44103015509, sniedz kvalitatīvus atkritumu apsaimniekošanas pakalpojumus – atkritumu savākšanu, šķirošanu, transportēšanu, apstrādi un apglabāšanu videi draudzīgā veidā, kā arī veic sabiedrības informēšanu un izglītošanu. AICINĀM DARBĀ: Atkritumvedēja vadītāju (8332 01) Valmierā Mēs piedāvājam: Pilnu darba slodzi; Normālo darba laiku ar summētā darba laika organizāciju četru mēnešu pārskata periodā; Labus darba apstākļus; Bruto atalgojumu no 1360.00 mēnesī; Piemaksas par papildus darba apjomu;  Degvielas izdevumu kompensācija darbinieka nokļūšanai uz darbu; Sociālās garantijas; Kvalifikācijas celšanas iespējas; Nelaimes gadījumu apdrošināšana uzsākot darbu; Veselības apdrošināšana pēc pārbaudes laika beigām; Ģimenei draudzīgu darba vietu. Darba pienākumi: Sadzīves atkritumu, lielgabarīta atkritumu un šķiroto atkritumu savākšana; Ievērot darba drošības noteikumus pārvietojot konteinerus un strādājot ar hidrauliskajiem manipulatoriem; Uzturēt automašīnu tehniski labā stāvoklī un savlaicīgi ziņot par tehniskajiem bojājumiem.  Prasības: Vidējā vai vidējā speciālā izglītība; C kategorijas autovadītāja apliecība. 95 kods; Vēlama vismaz viena gada pieredze automašīnas vadīšanā; Vēlama pieredze darbā ar hidrauliskajiem manipulatoriem; Labas tehniskās zināšanas; Prasme rīkoties ārkārtas situācijās; Komunikācijas prasmes, kas orientētas uz klientu apkalpošanu; Prasme pielietot darbā tehnisko inventāru; Organizatoriskās prasmes. Pieteikties: CV lūdzam iesūtīt e-pastā darbs@zaao.lv līdz 2024.gada 26. maijam Tālrunis informācijai: 26207402 Pateicamies par atsaucību ikvienam/i kandidātam/ei un informējam, ka SIA “ZAAO” nodrošina vienlīdzīgas iespējas ikvienam. SIA “ZAAO” atbalsta dažādību un iekļaujošu darba vidi, un kandidātus(-es) izvērtē, balstoties vienīgi uz sasniegumiem, kvalifikācijām un darba pieredzi. Informējam, ka Jūsu pieteikumu dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šī atlases konkursa norisi. Personas datu apstrādes pārzinis ir SIA “ZAAO”, Rīgas iela 32, Valmiera, LV-4201 Profesija: ATKRITUMVEDĒJA VADĪTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Brandeļi, Brandeļi, Kocēnu pag., Valmieras nov. Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Transports / Loģistika Pieteikto vietu skaits: 1 Aktuāla līdz: 2024-05-26 Kontaktpersona: Personāla Speciālists

Mūsu partneri