Valmieras Ziņas

Vidzemē ugunsdzēsējiem glābējiem 15 izsaukumi

Lasīšanas laiks: 2 min

Aizvadītajās diennaktīs, laika posmā no 16. septembra plkst. 6.30 līdz 19. septembra plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Vidzemes reģiona brigāde saņēma 15 izsaukumus – četrus uz ugunsgrēku dzēšanu, astoņus uz glābšanas darbiem, bet vēl trīs bija maldinājumi, portālu “Valmieras Ziņas” informēja VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas vecākā inspektore Viktorija Gribuste.

Piektdienas rītā tika saņemts izsaukums uz Valmieras novada Brenguļu pagastu, kur dega sausā zāle 1m2 platībā, savukārt sestdienas vakarā uz Cēsu novada Nītaures pagastu, kur dega vieglā automašīna 5m2 platībā.

Piektdien ugunsdzēsēju glābēju palīdzība bija nepieciešama Dakteru ielā Smiltenē, kur pēc ceļu satiksmes negadījuma tika sakārtota ceļa braucamā daļa – tika savāktas stikla un plastmasas lauskas, kā arī izlijušie šķidrumi, kā arī Valmieras novada Brenguļu pagastā, kur pēc ceļu satiksmes negadījuma tika atvienots automašīnas akumulators, automašīna novietota atpakaļ uz ratiem, kā arī sakārtota ceļa braucamā daļa. Sestdien šāds izsaukums tika saņemts uz Limbažu novada Salacgrīvas pagastu.

Sestdien plkst. 1.05 VUGD saņēma izsaukumu uz Saules ielu Madonā, kur dega ventilatora motors 1m2 platībā, kā arī putekļi 10m2 platībā. Plkst. 18.20 darbs notikuma vietā tika pabeigts.

Nedēļas nogalē Vidzemē saņemti arī divi izsaukumi, kur uz ceļa braucamajām daļām uzkrituši koki. Šādi izsaukumi tika saņemti uz Cēsu novada Priekuļu pagastu, kā arī  Limbažu novada Salacgrīvas pagastu.  

Svētdien vakarā Cēsu novada Vecpiebalgas pagastā dega atkritumi 15 m2 platībā.

Aizvadītajās diennaktīs VUGD kopumā saņēma 151 izsaukumu – 47 uz ugunsgrēku dzēšanu, tai skaitā divus uz meža ugunsgrēkiem, 72 uz glābšanas darbiem, bet 32 izsaukumi bija maldinājumi.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Mūsu partneri