Valmieras Ziņas

Vidzemē ugunsdzēsējiem glābējiem 17 izsaukumi

Lasīšanas laiks: 2 min

Aizvadītajās trijās diennaktī, laika posmā no 1. jūlija plkst. 6.30 līdz 4. jūlija plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Vidzemes reģiona brigāde saņēma 17 izsaukumus – sešus uz ugunsgrēku dzēšanu, 10 uz glābšanas darbiem un vēl viens izsaukums bija maldinājums, portālu “Valmieras Ziņas” informēja VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas vecākā inspektore Viktorija Gribuste.

Piektdien vakarpusē VUGD saņēma informāciju, ka Madonas novada Barkavas pagastā cilvēks aizgājis peldēt uz dīķi, bet nav atgriezies. Pārmeklējot dīķa gultni, pēc pusotras stundas meklēšanas darbiem bojāgājušais tika atrasts un izcelts krastā.

VUGD aicina cilvēkus nebūt pārdrošiem un atpūtu pie ūdens baudīt droši – sakarsušam ūdenī jāiet pakāpeniski, nedrīkst lekt no augstumiem un peldēt alkohola reibumā!

Limbažu novada Salacgrīvā pēc ceļu satiksmes negadījuma ugunsdzēsēji glābēji atvienoja automašīnu akumulatora klemmes. Cilvēki no automašīnām bija izkļuvuši paši saviem spēkiem.

Sestdien pēcpusdienā Valkas novada Zvārtavas pagastā dega traktora piekabe 6 m2 un siena ruļļi 20 m2 platībā.

Sestdien Limbažu novada Skultes pagastā un svētdien Cēsu novada Līgatnes pagastā pēc ceļu satiksmes negadījumiem ugunsdzēsēji glābēji atvienoja automašīnu akumulatoru klemmes.

Naktī uz svētdienu Avotu ielā Alūksnē dega siltumnīca, tās palīgtelpa un lapene kopumā 40 m2 platībā.

Svētdien Zāles ielā Limbažos dega vieglās automašīnas vadu izolācija 0,01 m2  platībā. Ugunsgrēks bija nodzēsts pirms ugunsdzēsēju glābēju ierašanās. Savukārt, Cēsu novada Liepas pagastā dega sausā zāle 300 m2 platībā.

Sestdien Smiltenes novada Launkalnes pagastā, svētdien Valkas novada Valkas pagastā ugunsdzēsēji glābēji sazāģēja uz ceļa braucamās daļas nokritušu koku un atbrīvoja brauktuvi.

Aizvadītajā diennaktī VUGD kopumā saņēma 163 izsaukumus – 36 uz ugunsgrēku dzēšanu, 86 uz glābšanas darbiem, bet 41 izsaukumi bija maldinājums.

SIA „Firma Madara 89” - viens no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas veiksmīgi darbojas pārtikas mazumtirdzniecībā un ēdināšanā, piedāvā darbu  PAVĀRAM (-EI) ēdināšanas uzņēmumā “Pasēdnīca”,Rīgas ielā 64, Valmierā. Prasības kandidātiem: • vēlama atbilstoša izglītība vai darba pieredze pavāra amatā; • godīgums un augsta atbildības sajūta; • pozitīva attieksme pret darbu; • spēja strādāt komandā un maiņu darbā. Galvenie darba pienākumi: • garšīga un kvalitatīva ēdiena gatavošana saskaņā ar kalkulācijām; • tehnoloģisko procesu pārzināšana un ievērošana; • sekot produkcijas kvalitātei, produktu glabāšanas un gatavās produkcijas realizācijas termiņiem. Piedāvājam: • veselības apdrošināšanu; • mūsdienīgu darba vidi; • papildus sociālās garantijas pēc nostrādāta gada; • atmaksātus papildatvaļinājumus; • svētku dāvanas; • profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas; • darba alga no EUR 1000 – 1050 (bruto)/6.00 - 6.50 EUR/h. CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv ar norādi - Pavārs Valmierā,vai pieteikties personīgi WhatsApp vai zvanot pa mob.tel.nr. +371 26167218. Profesija: PAVĀRS Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 64, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ēdināšana / Pārtikas rūpniecība Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-16 Kontaktpersona: CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv Vai pieteikties WhatsApp: +371 26167218

Mūsu partneri