Valmieras Ziņas

Vidzemē dzēsti divi ugunsgrēki

Lasīšanas laiks: < 1 min

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no 19. maija plkst. 6.30 līdz 20.maija plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Vidzemes reģiona brigāde saņēma piecus izsaukumus – divus uz ugunsgrēku dzēšanu, divus uz glābšanas darbiem un vēl viens bija maldinājums, portālu “Valmieras Ziņas” informēja VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas vecākā inspektore Sandra Vējiņa.

Vakar plkst. 21.36 tika saņemts izsaukums uz Gulbenes novada Lizuma pagastu, kur divstāvu neapsaimniekotā ēkā dega jumta konstrukcijas un atkritumi ēkas otrajā stāvā 30m2 platībā. Plkst. 22.54 ugunsgrēks tika nodzēsts. Notikuma strādāja pieci Gulbenes ugunsdzēsēji glābēji, bija piesaistītas divas autocisternas, kā arī SIA „Avoti SWF” ugunsdzēsēju komanda trīs cilvēku sastāvā ar savu autocisternu.

Plkst. 2.01 VUGD palīdzība bija nepieciešama Limbažu novada Skultes pagastā, kur dega pirts ārsiena un jumts 5m2 platībā. Plkst. 3.46 ugunsgrēks tika likvidēts.

Vakar Cēsu novada Dzērbenes pagastā ugunsdzēsēji glābēji no ūdenstilpes izcēla bojāgājušu cilvēku, kuru nodeva Valsts policijas darbiniekiem.

Aizvadītajā diennaktī VUGD kopumā saņēma 73 izsaukumus – 34 uz ugunsgrēku dzēšanu, no kuriem septiņi bija kūlas un divi meža ugunsgrēks, 28 uz glābšanas darbiem, bet 11 izsaukumi bija maldinājumi.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Mūsu partneri