Valmieras Ziņas

Vidzemē ugunsdzēsējiem glābējiem pieci izsaukumi

Lasīšanas laiks: < 1 min

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no 7. aprīļa plkst. 6.30 līdz 8. aprīļa plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Vidzemes reģiona brigāde saņēma piecus izsaukumus – divus uz ugunsgrēku dzēšanu un trīs uz glābšanas darbiem, portālu “Valmieras Ziņas” informēja VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas vecākā inspektore Sandra Vējiņa.

Vakar plkst. 6.59 tika saņemts izsaukums uz Cēsu novada Priekuļiem, kur piecus metrus no dzīvojamās mājas deg šķūnis. Ierodoties notikuma vietā ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka deg divstāvu saimniecības ēka 80m2 platībā. Plkst.  9.38 darbi notikuma vietā tika pabeigti.

 Vakar plkst. 9.38 VUGD saņēma izsaukumu uz Nākotnes ielu Gulbenē, kur daudzdzīvokļu mājā deg dzīvokļa durvis un dzīvoklī atrodas cilvēks. Ierodoties notikuma vietā ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka cilvēks no dzīvokļa bija izkļuvis saviem spēkiem un ugunsgrēks, kur dega dzīvokļa durvis 1m2 platībā, ir nodzēsts jau pirms VUGD ierašanās.

Aizvadītajā diennaktī VUGD kopumā saņēma 51 izsaukumu – 13 uz ugunsgrēku dzēšanu, 29 uz glābšanas darbiem, bet deviņi izsaukumi bija maldinājumi.

Gaļas pārstrādes uzņēmums SIA „Kurzemes Gaļsaimnieks” aicina savai komandai pievienoties: TIRDZNIECĪBAS PĀRSTĀVI VIDZEMĒ Galvenie pienākumi: Darbs ar esošajiem klientiem. Jaunu klientu piesaiste. Esošo klientu apkalpošana, gaļas produkcijas pārdošana; Darbs ar svaigās un gatavās gaļas produktiem. Produkcijas sortimenta pārzināšana; Tirgus situācijas apsekošana, analīze un iespējamo izmaiņu izvērtēšana nozarē; Atskaites. Atskaitīšanās vadībai saskaņā ar dotajiem darba uzdevumiem un prasībām, ievērot iekšējās kārtības noteikumiem. Prasības kandidātiem: Valodas: Ļoti labas latviešu valodas zināšanas; Pieredze: vismaz 2 gadu darba pieredze tirdzniecības pārstāvja amatā. (Iepriekšēja pieredze aktīvā tirdzniecībā, kas saistīta ar pārtikas produktu pārdošanu tiks uzskatīta par priekšrocību). Prasmes un īpašības: Ļoti labas pārdošanas un prezentācijas prasmes ; aktivitāte, mērķtiecīgums, atklātums, uzticamība, ar radošu pieeju un prezentācijas prasmēm, komunikabilitāte, atbildība. Citas prasības: B kategorijas autovadītāja apliecība. Uzņēmums piedāvā: Atalgojums: Pamatalga no 1200, - EUR līdz 1700, -EUR (bruto) plus % piemaksas atkarībā no ikmēneša plāna izpildes rezultātiem un pārdošanas apjomiem; Aprīkojums: visi darbam nepieciešamie instrumenti – darba transports, telefons. Darba vieta: Vidzemes reģionā. Darba laiks: pilna slodze. Darba vieta SIA „Kurzemes Gaļsaimnieks”. Profesija: Tirdzniecības pārstāvis Darba devēja statuss: Juridiska persona Kompānijas nosaukums: SIA Kurzemes Gaļsaimnieks Reģistrācijas numurs: 42103022606 Darba dienas: Darbadienas Darba laiks: 08:00 - 18:00 Atrašanās vieta: Rīga, Āgenskalns Adrese, iela: Bukaišu iela 2

Mūsu partneri