Valmieras Ziņas

Kā tehnoloģijas mainījušās intīmpreces?

Lasīšanas laiks: 5 min

Mūsdienās pasaule mainās ārkārtīgi strauji. Kopš interneta parādīšanās ikviens jauninājums izplatās ļoti īsā laika posmā – tāpēc par jebkuru izgudrojumu, neatkarīgi no vietas, kur tas ir radīts, uzzinām uzreiz. Apkārt esošās tehnoloģijas nepārtraukti attīstās. Pie tam šis process šobrīd norisinās ātrāk nekā jebkad, un arī mūsu intīmās dzīves nav izņēmums. Šajā rakstā mēs aplūkosim, kādas ir jaunākās tendences intīmo preču tehnoloģiju jomā. 

Lora di Karlo skandāls, kas pārsteidza

Iespējams, ka esat dzirdējuši par pārsteidzošo notikumu pasaulē lielākajā elektronikas izstādē. Proti, kompānija Lora di Karlo bija izstādes balvas ieguvēja, kas pēcāk savu balvu turpat arī pazaudēja. Šāda situācija skaidrojama ar to, ka uzņēmums pamatā izgatavo seksa rotaļlietas, un pēc balvas pasniegšanas žūrija savu lēmumu pēkšņi mainīja, paziņojot, ka šādām “izvirtībām” izstādē nav vietas. Uzņēmuma un izstādes apmeklētāju dusmas nepalika nesadzirdētas – organizatori nosūtīja oficiālu ielūgumu uz izstādi nākamajā gadā, kurā pirmo reizi tika ieviesta arī seksa rotaļlietu kategorijas vērtēšana. Lai gan šādu preču vēsture ir teju 30 tūkstošus gadu sena, pagāja vēl tūkstošiem gadu, pirms tika radītas tādas inovācijas, kādas pazīstam šodien. Kompānija Lora di Karlo guva panākumus – viņu radītā seksa rotaļlieta tika atzīta par labāko sieviešu vibratoru, kas īpaši pielāgots sievietes anatomijai un atbilst augstāko tehnoloģiju standartiem. 

Vēl mazliet par Lora di Karlo!

Laika gaitā zīmols Lora di Karlo kļuvis tik atpazīstams, ka šobrīd ir viens no vadošajiem industrijā – diktējot modi visiem pārējiem. Ja ir kāds, kura inovācijas nozarē gaida visi, tad tas ir Lora di Karlo. Vēl kāds ļoti moderns šo ražotāju produkts ir Onda. Kaut arī vizuāli tas atgādina vīriešu dzimumorgānu, tas gluži nav parasts vibrators, jo pat nevibrē. Tomēr testu rezultāti ir neapstrīdami – šai rotaļlietai vajadzētu pārsniegt visu lietotāju gaidas!Tā kā uzņēmums fokusējas uz sieviešu auditoriju, visas nianses un augstākā līmeņa inženiertehniskie risinājumi ir īpaši pielāgoti daiļā dzimuma pārstāvēm. Rotaļlietas ģenialitāte slēpjas mikro robotikā. Pateicoties tā unikālajām īpašībām un formai, Onda ļoti labi pielāgojas sievietes ķermenim un daudz precīzāk un spēcīgāk stimulē sievietes “G” punktu. Pēc pašu izstrādātāju domām, tā ir pati efektīvākā un daudzpusīgākā seksa rotaļlieta savā kategorijā. 

Turpretim, ja meklējat ko līdzīgu tepat, iesakām aplūkot https://supersex.lv/product-marks/womanizer/. Šī rotaļlieta, kas tāpat kā Onda radīta īpaši sievietēm, sniegs orgasmu pat tām, kurām tas tik viegli neizdodas!

Virtuālā realitāte centīsies pārspēt īsto

Pēdējos gados izklaides industrijā aizvien vairāk vērojama tendence iekļaut virtuālo realitāti savos piedāvājumos. Datorspēles šajā jomā ir guvušas vislielākos panākumus. Bet arī kino, animācija un erotisko filmu industrija cenšas pielāgoties – radot arvien inovatīvākas virtuālās realitātes ierīces, kas spēs sniegt seksuālu apmierinājumu un ļaus piedzīvot baudas virsotnes. Lai gan lielākajai daļai šo ierīču ir relatīvi ierobežota lietojamība un parasti tās ir vairāk piemērotas vīriešiem, ir arī vairākas seksa rotaļlietas, kas izmanto virtuālās realitātes telpu sievietes priekam! Rotaļlietas darbojas kopā ar virtuālās realitātes palīglīdzekļiem, tā saucamajām brillēm. Personai jāieslēdz attiecīgais saturs, un rotaļlieta pielāgosies tam, kas redzams ekrānā. 

Lietotāji kļūs vēl informētāki

Uzņēmumiem un individuālajiem lietotājiem mūsdienās ir piekļuve tādam informācijas apjomam, ka izdomāt un realizēt veiksmīgus projektu ir vieglāk nekā jebkad. Tas nav nekāds noslēpums – ja vien ir vēlēšanās, iespējas uzzināt par inovācijām guļamistabā ir neierobežotas.  

Piemēram, Lioness Generation 2 ir nākamā vibratoru paaudze. Šī rotaļlieta paredzēta sievietēm, kuras vēlas palielināt savas baudas virsotnes un iepazīt savu ķermeni vēl vairāk! Laika gaitā ierīce apkopo daudz lietotāja datu par to, kā un kad tiek piedzīvots orgasms. Sensori seko iegurņa muskuļu darbam un fiksē laiku, kas paiet no uzbudinājuma līdz orgasmam. Tad dati ar viedtālruņa palīdzību tiek nodoti aplikācijai, un lietotājs var redzēt, kādos gadījumos orgasms bijis spēcīgāks  – kad izdzerta glāze vīna vai izbaudīta silta duša. 

Teju pats lielākais progress virtuālo spēļu nozarē

Pandēmijas rezultātā attālinātās mīlas rotaļas piedzīvoja vēl nebijušu izrāvienu. Lai gan tās nav nekāds jaunums, ražotājiem jau sen bija laiks palaist tirdzniecībā produktus, kuri palīdzēs tiem pāriem, kuri atrodas attāluma attiecībās vai tikuši šķirti apstākļu dēļ. Pieprasījums pēc šādām rotaļlietām pieauga ļoti strauji. Iestrēguši starp četrām sienām, cilvēki meklē aizvien jaunus veidus, kā gūt apmierinājumu. 

Lai lubrikants vienmēr būtu pa rokai

Visi, kas ir seksuāli aktīvi, zina, ka lubrikants ir ļoti svarīga mīlēšanās sastāvdaļa. Tas ne tikai vairos baudu, bet arī palīdzēs izvairīties no nepatīkamiem mirkļiem un fiziska diskomforta. Uzņēmums Pulse ir radījis ekrānu, kas pievienots lubrikantam – nospiežot pogu, tiks atbrīvots nepieciešamais smērvielas daudzums. Šāda viedierīce palīdzēs uzlabot dzimumakta kvalitāti ikvienam, bet pats lubrikants ir ar neitrālu pH līmeni, kas padarīs to piemērotu gan sievietēm, gan vīriešiem. Ierīce darbojas kā miniatūrs ziepju lielveikals!

Uzmanība tiek pievērsta arī vīriešiem

Myhixel Med ir seksa rotaļlieta, kas izstrādāta īpaši vīriešiem. Tās uzdevums ir novērst stiprā dzimuma izplatītāko problēmu guļamistabā – priekšlaicīgu ejakulāciju. Šī problēma nomoka ne tikai sievietes, bet arī kungus, jo arī viņi nespēj baudīt mīlas priekus tik ilgi, cik paši vēlētos… Izmantojot statistiski pārbaudītu metodi un radot konstantas, ieprogrammētas vibrācijas, problēmu var izdoties novērst. Myhixel Med mērķis ir palīdzēt uzveikt šo problēmu miljoniem vīriešu visā pasaulē. Ja mēs jūs ieintriģējām, līdzīgu rotaļlietu vīriešiem varat iegādāties tiešsaistes veikalā. Lūk, https://supersex.lv/product-marks/fleshlight/. Lai daudz kaislīgu mirkļu un jaunu atklājumu!  

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Aicinām darbā AUTOBUSA VADĪTĀJU VALMIERAS AUTOPARKĀ DARBA PIENĀKUMI: pasažieru pārvadāšana saskaņā ar darba grafiku biļešu pārdošana darbs ar elektronisko kases aparātu pasažieru kvalitatīva apkalpošana PRASĪBAS PRETENDENTIEM: D kategorijas transportlīdzekļa vadītāja apliecība, vēlams 95. kods vēlams D vai D 1 kategorijas transportlīdzekļa vadītāja stāžs vismaz divi gadi labas saskarsmes un komunikācijas prasmes latviešu valodas zināšanas UZŅĒMUMS PIEDĀVĀ: darbu stabilā uzņēmumā darba samaksu 1850 EUR (pirms nodokļu nomaksas) pilnas sociālās garantijas daļēju ceļa izdevumu apmaksu no dzīvesvietas uz darbavietu 95. koda apmācības apmācību pirms darba pienākumu uzsākšanas veselības apdrošināšanas iespējas iespēju savienot ar darbu citā uzņēmumā ikgadējās un 95. koda apmācības CV ar norādi vakancei „Autobusa vadītājs Valmieras autoparkā” iesniegt: sūtot elektroniski uz info@vtu-valmiera.lv personīgi SIA „VTU Valmiera” personāla daļā darba dienās no plkst.13:00 līdz 16:00 („Brandeļi”, Brandeļi, Kocēnu pagasts, Valmieras novads, Reģ.nr. 40003004220) Informācijai 29231565 * Iesniegtos personas datus SIA “VTU VALMIERA” izmantos, lai konkursa kārtībā noteiktu vakancei atbilstošāko kandidātu. Ja kandidāts vēlas, lai viņa personas dati tiktu saglabāti SIA “VTU VALMIERA” iekšējā datu bāzē ar mērķi tos apstrādāt citos SIA “VTU VALMIERA” personāla atlases konkursos, tad pieteikumā vakancei lūdzam kandidātam norādīt savu piekrišanu personas datu saglabāšanai. Profesija: AUTOBUSA VADĪTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Brandeļi, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Transports / Loģistika Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-31

Mūsu partneri