Valmieras Ziņas

Airēšanas slalomisti vadošās pozīcijās baseina slalomā un distanču slēpošanā

Lasīšanas laiks: < 1 min

Valmieras novada sportisti ar augstāko vietu izcīnīšanu piedalījušies Baltijā vienīgajās airēšanas slaloma sacensībās, kas norisinās baseinā. Un 24.februārī Igaunijas Neatkarības dienā aizvadītās airēšanas slaloma cīņas „Kadrinas Baseina airēšanas slaloms” bija arī Baltijā pirmās 2022.gada gada sacensības šajā sporta veidā.

Unikālā formāta sacīkstēs, kas norisinājās jau septīto reizi, ar uzvaras gājienu izcēlās Vidzemes sporta asociācijas jaunais atlēts Matīss Sils, kuram 1.vieta kā C1 laivu klasē vīriešiem, tā K1 laivu klasē vīriešiem junioru grupā. Minētā kluba vadītājs un veterāns Kaspars Pakers peldbaseinā uzstādītajā trasē K1 laivu klasē vīriešiem uzrādīja ar Igaunijas čempionu Tarmo Peikeru identisku labāko rezultātu. Tomēr latvieša otrs brauciens, lai gan tīrajā laikā bija ātrāks, neizpalika bez soda sekunžu pieskaitīšanas, tā šoreiz atzīstot kaimiņvalsts konkurenta nonākšanu līderpozīcijā. Ar debiju sacensībās, turklāt jau starptautiskās, un ar pirmo adrenalīnu un stresa pārvarēšanu sveicams Vidzemes sporta asociācijas pastariņš Oskars Rubenis.

Mirkli pirms Igaunijas, 19.februārī Vidzemes sporta asociācijas jaunieši un pieaugušie devās pretējā – dienvidu virzienā uz Baldoni, kur pārbaudot Latvijas airētāju fizisko sagatavotību un aizvadot aktīvu, jēgpilnu un pozitīvu emociju dienu, notika Latvijas Kanoe Federācijas sacensības distanču slēpošanā. Cīņās sprinta distancēs pārstāvētajās kategorijās uz goda pjedestāla kāpa Laivu nams Valmiera aktīvisti Ritvars Celmiņš, Mārtiņš Plaudis, Matīss Sils, Emīls Varslavāns, Oskars Rubenis un Kaspars Pakers.

Aicinām darbā AUTOBUSA VADĪTĀJU VALMIERAS AUTOPARKĀ DARBA PIENĀKUMI: pasažieru pārvadāšana saskaņā ar darba grafiku biļešu pārdošana darbs ar elektronisko kases aparātu pasažieru kvalitatīva apkalpošana PRASĪBAS PRETENDENTIEM: D kategorijas transportlīdzekļa vadītāja apliecība, vēlams 95. kods vēlams D vai D 1 kategorijas transportlīdzekļa vadītāja stāžs vismaz divi gadi labas saskarsmes un komunikācijas prasmes latviešu valodas zināšanas UZŅĒMUMS PIEDĀVĀ: darbu stabilā uzņēmumā darba samaksu 1850 EUR (pirms nodokļu nomaksas) pilnas sociālās garantijas daļēju ceļa izdevumu apmaksu no dzīvesvietas uz darbavietu 95. koda apmācības apmācību pirms darba pienākumu uzsākšanas veselības apdrošināšanas iespējas iespēju savienot ar darbu citā uzņēmumā ikgadējās un 95. koda apmācības CV ar norādi vakancei „Autobusa vadītājs Valmieras autoparkā” iesniegt: sūtot elektroniski uz info@vtu-valmiera.lv personīgi SIA „VTU Valmiera” personāla daļā darba dienās no plkst.13:00 līdz 16:00 („Brandeļi”, Brandeļi, Kocēnu pagasts, Valmieras novads, Reģ.nr. 40003004220) Informācijai 29231565 * Iesniegtos personas datus SIA “VTU VALMIERA” izmantos, lai konkursa kārtībā noteiktu vakancei atbilstošāko kandidātu. Ja kandidāts vēlas, lai viņa personas dati tiktu saglabāti SIA “VTU VALMIERA” iekšējā datu bāzē ar mērķi tos apstrādāt citos SIA “VTU VALMIERA” personāla atlases konkursos, tad pieteikumā vakancei lūdzam kandidātam norādīt savu piekrišanu personas datu saglabāšanai. Profesija: AUTOBUSA VADĪTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Brandeļi, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Transports / Loģistika Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-31

Mūsu partneri