Valmieras Ziņas
Lasīšanas laiks: 2 min

12. februārī Valmieras Kultūras centrā skanēs Katrīnas Gupalo koncertprogramma “Zvaigznes pieskāriens”. Dziesmas par ziemu, kosmosu un sapņiem.

Eltona Džona, Deivida Bovija, “Depeche Mode”, Elvisa Preslija, Frenka Sinatras, kā arī pašas Katrīnas sacerētas un iemīļotas dziesmas latviešu valodā. Turklāt, iespējams, šī ir vienīgā koncertprogramma Latvijā, kur varēs dzirdēt arī ziemas noskaņu dziesmas franču valodā.

Katrīna Gupalo, raksturojot šo koncertprogrammu stāsta: “Daudzi mīl vasaru, bet es tikpat karsti mīlu ziemu. Tās meditatīvo klusumu, uzmundrinošo aukstumu un sapņaino svētku laiku. Klusumu, kurā beidzot vari sadzirdēt savas domas, ļauties sapņu lidojumam, fantāzijām, pavērties debesīs un sajust kosmosu. Tieši tāpēc izveidoju programmu “Zvaigznes pieskāriens”, kurā satiekas gan romantiskas, melanholiskas dziesmas, piemēram, Nikolas Kidmenas izpildītā “One Day I’ll Fly Away” un Maikla Kivanukas “Cold Little Heart”, gan kosmosa tēma ar slavenajiem Deivida Bovija “Space Oddity” un Eltona Džona “Rocket Man”, gan dzirkstošā prieka enerģija Ališas Kīzas un Laizas Minelli Ņujorkas dziesmās, kā arī Elvisa Preslija un Frenka Sinatras gabali, bez kuriem nav iedomājama neviena ziemas balle. Varēsiet salīdzināt manu un “Depeche Mode” skatījumu uz klusumu, dzirdēsiet iemīļoto Imanta Kalniņa dziesmu “Apvij rokas” un manis pašas sacerēto kosmiskās mīlestības dziesmu “Beyond the Point of No Return”. Šajā programmā pirmo reizi pieskaršos “Prāta vētras” aizkustinošajiem šedevriem un izpildīšu vairākas dziesmas par ziemas tematiku franču valodā.”

Imanta Kalniņa dziesma “Apvij rokas” Katrīnas Gupalo izpildījumā: https://youtu.be/jsosuMTEEVs .

Katrīna Gupalo ir viena no neordinārākajām latviešu mūziķēm – spēcīga un sensuāla balss tembra īpašniece, komponiste, virtuoza pianiste, mūzikas izrāžu veidotāja, producente un aktrise, kura koncertos pārsteidz klausītājus gan ar meistarīgo klavierspēli, emocijām bagāto un skanīgo dziedājumu, gan sirsnīgo, aizrautīgo un enerģijas pilno personību. Līdz šim izdoti divi Katrīnas albumi – “Gentle & Done” (2018) un “7 skumjas zvaigznes” (2020), kas veltīts Imanta Kalniņa mūzikai. Dziedātājas pašas komponētās dziesmas, Raimonda Paula un Imanta Kalniņa mūzika Katrīnas interpretācijā pievērsušas plašu uzmanību medijos un sniegušas lielu klausītāju mīlestību koncertos. Būdama profesionāla pianiste, Katrīna ar savu balsi klavieru pavadījumā uzbur krāšņas skaņu gleznas.

Biļetes: https://www.bilesuparadize.lv/lv/event/103672

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA „Firma Madara 89” - viens no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas veiksmīgi darbojas pārtikas mazumtirdzniecībā un ēdināšanā, piedāvā darbu  PAVĀRAM (-EI) ēdināšanas uzņēmumā “Pasēdnīca”,Rīgas ielā 64, Valmierā. Prasības kandidātiem: • vēlama atbilstoša izglītība vai darba pieredze pavāra amatā; • godīgums un augsta atbildības sajūta; • pozitīva attieksme pret darbu; • spēja strādāt komandā un maiņu darbā. Galvenie darba pienākumi: • garšīga un kvalitatīva ēdiena gatavošana saskaņā ar kalkulācijām; • tehnoloģisko procesu pārzināšana un ievērošana; • sekot produkcijas kvalitātei, produktu glabāšanas un gatavās produkcijas realizācijas termiņiem. Piedāvājam: • veselības apdrošināšanu; • mūsdienīgu darba vidi; • papildus sociālās garantijas pēc nostrādāta gada; • atmaksātus papildatvaļinājumus; • svētku dāvanas; • profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas; • darba alga no EUR 1000 – 1050 (bruto)/6.00 - 6.50 EUR/h. CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv ar norādi - Pavārs Valmierā,vai pieteikties personīgi WhatsApp vai zvanot pa mob.tel.nr. +371 26167218. Profesija: PAVĀRS Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 64, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ēdināšana / Pārtikas rūpniecība Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-16 Kontaktpersona: CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv Vai pieteikties WhatsApp: +371 26167218

Mūsu partneri