Valmieras Ziņas

“Optibet” Latvijas futbola virslīgas čempions tiks noskaidrots pēdējā kārtā

Lasīšanas laiks: 2 min

Svētdien, 31.oktobrī “Optibet” Latvijas futbola virslīgas priekšpēdējās, 27.kārtas spēlē “Valmiera” savā laukumā ar 1:0 (1:0) uzvarēja “Metta” vienību. Valmieriešiem vienīgos vārtus 20.minūtē guva bijušais “Metta” uzbrucējs Raimonds Krollis. Savukārt līdervienība RFS neizcīnīja uzvaru, tādējādi valsts čempioni tiks noskaidroti nākamajā sestdienā.

Pirms pēdējās kārtas līderi RFS un vicelīderi “Valmieru” šķir divi punkti. RFS sestdien viesosies pie “Daugavpils”, bet “Valmiera” izbraukumā cīnīsies ar “Riga” komandu.

RFS virslīgas priekšpēdējā kārtā savā laukumā, Jāņa Skredeļa stadionā, spēlēja neizšķirti 0:0 (0:0) ar iepriekšējo trīs gadu čempioni “Riga”.

Pirmais bīstamais moments spēlē bija 40.minūtē, kad pēc stūra sitiena Veslijs Natā atmuguriski ar galvu pārvirzīja bumbas lidojuma virzienu, mājiniekus no zaudētiem vārtiem glābjot Vītautam Čerņauskam.

Otrā puslaika sākumā Andrejs Iličs ar galvu sita bumbu tikai nedaudz vārtiem un nespēja izvirzīt RFS vadībā. Kad līdz pamatlaika beigām bija palikušas 15 minūtes, Armands Pētersons vienā no epizodēm par diviem dažādiem pārkāpumiem saņēma uzreiz divas dzeltenās kartītes un atstāja viesus mazākumā.

Četras minūtes pirms pamatlaika beigām uzreiz divas dzeltenās kartītes saņēma arī Natā un ar viņam bija jāpamet spēle, tāpat kā laukumā uzskrējušajam “Riga” izpilddirektoram Romānam Lajukam.

Apmēram desmit minūtes spēlējot 11 futbolistiem pret deviņiem, RFS nespēja izraut uzvaru un čempionu noskaidrošanu atlika uz nākamo sestdienu.

Vēl svētdien “Liepāja” mājās ar 3:1 (2:0) pārspēja “Daugavpili”. Liepājniekiem divus vārtus guva Valerijs Šabala, kurš trešajos vārtos asistēja Dodo, bet daugavpiliešiem izcēlās Viljams Mukvele.

Turnīra tabulā pēc 27 spēlēm pirmo vietu ar 63 izcīnītiem punktiem ieņem RFS vienība. “Valmierai” ir 61 punkts, “Riga” – 49 un “Liepājai” – 48 punkti. 35 punktus sakrājis Jūrmalas “Spartaks”, bet 32 punkti ir “Daugavpilij”. Pēdējā vietā atrodas “Metta” ar 20 punktiem 28 spēlēs.

Virslīgas sezonu uzsāka deviņas komandas, bet čempionāta gaitā vispirms par izstāšanos paziņoja titulētākā no deviņām komandām “Ventspils”, bet pēc tam – arī skandāliem apvītā Daugavpils “Noah Jurmala”.

Šī gada virslīgas čempions tiek noskaidrots četru apļu turnīrā.

Aicinām darbā AUTOBUSA VADĪTĀJU VALMIERAS AUTOPARKĀ DARBA PIENĀKUMI: pasažieru pārvadāšana saskaņā ar darba grafiku biļešu pārdošana darbs ar elektronisko kases aparātu pasažieru kvalitatīva apkalpošana PRASĪBAS PRETENDENTIEM: D kategorijas transportlīdzekļa vadītāja apliecība, vēlams 95. kods vēlams D vai D 1 kategorijas transportlīdzekļa vadītāja stāžs vismaz divi gadi labas saskarsmes un komunikācijas prasmes latviešu valodas zināšanas UZŅĒMUMS PIEDĀVĀ: darbu stabilā uzņēmumā darba samaksu 1850 EUR (pirms nodokļu nomaksas) pilnas sociālās garantijas daļēju ceļa izdevumu apmaksu no dzīvesvietas uz darbavietu 95. koda apmācības apmācību pirms darba pienākumu uzsākšanas veselības apdrošināšanas iespējas iespēju savienot ar darbu citā uzņēmumā ikgadējās un 95. koda apmācības CV ar norādi vakancei „Autobusa vadītājs Valmieras autoparkā” iesniegt: sūtot elektroniski uz info@vtu-valmiera.lv personīgi SIA „VTU Valmiera” personāla daļā darba dienās no plkst.13:00 līdz 16:00 („Brandeļi”, Brandeļi, Kocēnu pagasts, Valmieras novads, Reģ.nr. 40003004220) Informācijai 29231565 * Iesniegtos personas datus SIA “VTU VALMIERA” izmantos, lai konkursa kārtībā noteiktu vakancei atbilstošāko kandidātu. Ja kandidāts vēlas, lai viņa personas dati tiktu saglabāti SIA “VTU VALMIERA” iekšējā datu bāzē ar mērķi tos apstrādāt citos SIA “VTU VALMIERA” personāla atlases konkursos, tad pieteikumā vakancei lūdzam kandidātam norādīt savu piekrišanu personas datu saglabāšanai. Profesija: AUTOBUSA VADĪTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Brandeļi, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Transports / Loģistika Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-31

Mūsu partneri