Valmieras Ziņas

Nedēļas nogalē Vidzemē ugunsdzēsējiem glābējiem 11 izsaukumi

Lasīšanas laiks: 2 min

Aizvadītajās diennaktīs, laika posmā no 24.septembra plkst. 6.30 līdz 27. septembra plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Vidzemes reģiona brigāde saņēma 11 izsaukumus – visus uz glābšanas darbiem, portālu “Valmieras Ziņas” informēja VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas vecākā speciāliste Sandra Vējiņa.

Vakar Cēsu novada Drabešu pagastā ugunsdzēsēji glābēji palīdzēja cilvēkam, kurš bija iekritis divu metru dziļā pagrabā un saviem spēkiem nespēja no tās izkļūt. Izmantojot imobilizācijas dēli, kā arī virves, cilvēks no bedres tika izcelts un nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.

Piektdien ugunsdzēsēju glābēju palīdzība bija nepieciešama Madonas novada Indrānu pagastā, kur uz mājas jumta bija uzkritis koks, kurš apdraudēja cilvēku drošību. Ugunsdzēsēji glābēju koku sazāģēja un bīstamību novērsa.

Piektdienas vakarā tika saņemts izsaukums arī uz O. Kalpaka ielu Gulbenē, kur bija noticis ceļu satiksmes negadījums. Ugunsdzēsēji glābēji atbrīvoja automašīnā iesprostotu cilvēku un nodeva to NMPD mediķiem. Tika atvienots automašīnas akumulators, kā arī sakārtota ceļa braucamā daļa.

Sestdien ugunsdzēsēju glābēju palīdzība bija nepieciešama arī Smiltenes novada Palsmanes pagastā, kur pēc ceļu satiksmes negadījuma tika sakārtota ceļa braucamā daļa, savukārt svētdien tika saņemts izsaukums uz Gulbenes novada Stradu pagastu, kur uz ceļa braucamās daļas bija uzkritis koks. Ugunsdzēsēji glābēji koku sazāģēja un ceļa braucamo daļu atbrīvoja.

Visā Latvijā aizvadītajās trīs diennaktīs VUGD saņēma 145 izsaukumus – 29 uz ugunsgrēku dzēšanu, 78 uz glābšanas darbiem, bet 38 izsaukumi bija maldinājumi.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA „Firma Madara 89” - viens no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas veiksmīgi darbojas pārtikas mazumtirdzniecībā un ēdināšanā, piedāvā darbu  PAVĀRAM (-EI) ēdināšanas uzņēmumā “Pasēdnīca”,Rīgas ielā 64, Valmierā. Prasības kandidātiem: • vēlama atbilstoša izglītība vai darba pieredze pavāra amatā; • godīgums un augsta atbildības sajūta; • pozitīva attieksme pret darbu; • spēja strādāt komandā un maiņu darbā. Galvenie darba pienākumi: • garšīga un kvalitatīva ēdiena gatavošana saskaņā ar kalkulācijām; • tehnoloģisko procesu pārzināšana un ievērošana; • sekot produkcijas kvalitātei, produktu glabāšanas un gatavās produkcijas realizācijas termiņiem. Piedāvājam: • veselības apdrošināšanu; • mūsdienīgu darba vidi; • papildus sociālās garantijas pēc nostrādāta gada; • atmaksātus papildatvaļinājumus; • svētku dāvanas; • profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas; • darba alga no EUR 1000 – 1050 (bruto)/6.00 - 6.50 EUR/h. CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv ar norādi - Pavārs Valmierā,vai pieteikties personīgi WhatsApp vai zvanot pa mob.tel.nr. +371 26167218. Profesija: PAVĀRS Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 64, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ēdināšana / Pārtikas rūpniecība Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-16 Kontaktpersona: CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv Vai pieteikties WhatsApp: +371 26167218

Mūsu partneri