Valmieras Ziņas

Valmierā Edgars Masaļskis vadīja meistarklasi jaunajiem vārtsargiem

Lasīšanas laiks: 2 min

Valmieras Olimpiskā centra ledus hallē 22.septembrī notika ļoti vērtīga un interesanta meistarklase mūsu Valmieras sporta skolas hokeja nodaļas visu vecuma grupu vārtsargiem. Ar savu uzkrāto pieredzi, ieteikumiem un zināšanām jaunos vārtsargus uzrunāja Edgars Masaļskis, bijušais Latvijas izlases vārtsargs, tagadējais vārtsargu treneris. Edgars Masaļskis kā vārtsargs Latvijas izlasē ir aizvadījis vislielāko spēļu skaitu.

Pēc aizvadīta lieliska treniņa uz ledus, kur vārtsargi vispirms piestrādāja pie slidošanas tehnikas, bet pēc tam pieslīpēja šo tehniku reizē ar metieniem pa vārtiem, izspēlējot dažādas uzbrukumu epizodes. Treniņam uz ledus sekoja teorijas daļa, kurā Edgars pastāstīja jaunajiem censoņiem, cik svarīga ir slidošanas tehnika un pašatdeve. Treneris uzsvēra, cik patiešām svarīga ir iesildīšanās pirms treniņa (staipīšanās, darbs ar bumbiņām).  

Pēc meistarklases bērni atzīst, ka šī bijusi lieliska iespēja un pieredze dzīvē satikt šādu personību un paraugu un mācīties no viņa. Arī treneri piebilst, ka ikdienas treniņu procesā, ja vārtsargiem nav savs atsevišķs treneris, tad viņiem uzmanība tiek pievērsta mazāk. Tādēļ ar vecāku biedrības “Vidzemes Hokejam!” atbalstu un vecāku iniciatīvu šogad ar jaunajiem vārtsargiem papildus Valmierā strādā Markuss Žukovskis, daloties ar savām zināšanām un sakrāto pieredzi.

Pēc šodien aizvadītās meistarklases Markuss saka: “Ļoti liels prieks, ka ir tāda iespēja sastrādāties ar vienu no Latvijas hokeja ikonām. Gan man, gan mūsu vārtsargiem uzaugot, tieši Edgaru bieži nācās redzēt izlases kreklā čempionātos un olimpiādēs, visiem noteikti ir bijusi doma, ka gribam būt kā Edža. Ļoti interesanta un pilnvērtīga nodarbība gan bērniem, gan man kā trenerim. Paldies Edgaram!”

Valmieras U15 komandas vārtsargs Regnārs Capars dalās pārdomās, kādēļ viņš izvēlējās būt tieši vārtsargs: “Ir vairāki iemesli, kāpēc es izvēlējos kļūt par vārtsargu. Pirmkārt, man ļoti patika ekipējums, it īpaši ķiveres. Man arī patika, ka vārtsargi atšķīrās no pārējiem spēlētājiem un komandas biedri vienmēr tos aizsargāja. Un, protams, iemesls ir arī tas, ka es nebiju tas labākais laukuma spēlētājs.”

Pats Edgars Masaļskis saka: “Prieks atkal atgriezties Valmierā pēc vairāku gadu pauzes, kā arī ļoti patīkami sastrādāties ar jauniešiem tepat. Ceru tuvākajā laikā satikties vēl kādu reizi! Paldies par uzaicinājumu! ”

Šo meistarklasi sadarbībā ar Valmieras sporta skolu organizēja un nodrošināja Vecāku biedrība “Vidzemes Hokejam!”, kura ir aktīvi iesaistījusies bērnu un jauniešu hokeja attīstības popularizēšanā un veicināšanā Valmierā un Vidzemē.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA „Firma Madara 89” - viens no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas veiksmīgi darbojas pārtikas mazumtirdzniecībā un ēdināšanā, piedāvā darbu  PAVĀRAM (-EI) ēdināšanas uzņēmumā “Pasēdnīca”,Rīgas ielā 64, Valmierā. Prasības kandidātiem: • vēlama atbilstoša izglītība vai darba pieredze pavāra amatā; • godīgums un augsta atbildības sajūta; • pozitīva attieksme pret darbu; • spēja strādāt komandā un maiņu darbā. Galvenie darba pienākumi: • garšīga un kvalitatīva ēdiena gatavošana saskaņā ar kalkulācijām; • tehnoloģisko procesu pārzināšana un ievērošana; • sekot produkcijas kvalitātei, produktu glabāšanas un gatavās produkcijas realizācijas termiņiem. Piedāvājam: • veselības apdrošināšanu; • mūsdienīgu darba vidi; • papildus sociālās garantijas pēc nostrādāta gada; • atmaksātus papildatvaļinājumus; • svētku dāvanas; • profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas; • darba alga no EUR 1000 – 1050 (bruto)/6.00 - 6.50 EUR/h. CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv ar norādi - Pavārs Valmierā,vai pieteikties personīgi WhatsApp vai zvanot pa mob.tel.nr. +371 26167218. Profesija: PAVĀRS Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 64, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ēdināšana / Pārtikas rūpniecība Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-16 Kontaktpersona: CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv Vai pieteikties WhatsApp: +371 26167218

Mūsu partneri