Valmieras Ziņas

Arī jauniešiem iespējams pieteikties vakcinācijai Valmieras Vakcinācijas centrā tuvākajās nedēļas nogalēs (1)

Lasīšanas laiks: 2 min

Ir pieejamas brīvas vietas Vakcinācijas centrā Rīgas ielā 10 nedēļas nogalēs pirms jaunā mācību gada sākuma. 12–17 gadus vecus jauniešus aicina šo iespēju izmantot, tādējādi arī pašiem rūpējoties par drošu ikdienu klātienē, portālu “Valmieras Ziņas” informēja Valmieras novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste vides komunikācijā Līga Bieziņa.

Vakcīna ne tikai pasargās no simptomātiskas saslimšanas ar Covid-19, bet palīdzēs sekmīgi organizēt mācības klātienē, kā arī dos iespēju jauniešiem pēc iespējas ātrāk pilnvērtīgi iesaistīties neformālās izglītības aktivitātēs, izmantot daudzveidīgās Eiropas Savienības jaunatnes projektu iespējas un citas jauniešiem aktuālas ikdienas iespējas.

Vakcinācija pret Covid-19 ir brīvprātīga un valsts apmaksāta. Savai vakcīnai jaunieši var pieteikties vietnē manavakcina.lv, izvēloties vakcinācijas vietu un laiku, vai arī pa tālruni 8989. Jauniešus vecumā no 12 – 13 gadiem vakcinācijai var pieteikt vecāki, savukārt jaunieši vecumā no 14 – 17 gadiem vakcinācijai var pieteikties patstāvīgi bez vecāku līdzdalības.

Valmieras Vakcinācijas centrā Rīgas ielā 10 vakcīnai pret Covid-19 iespējams pieteikties uz brīvajām vietām 21. un 22.augustā, kā arī 27. un 28.augustā. Plānots, ka no 1.septembra Valmieras Vakcinācijas centrs darbu turpinās Vidzemes slimnīcas procedūru un vakcinācijas kabinetā Jumaras ielā 195 Valmierā.

Gan jaunieši, gan pilngadīgas personas šajos datumos pamatā tiek vakcinētas ar Pfizer-BioNTech vakcīnām. Taču, ja vakcinējamā persona vēlēsies, būs pieejas pieejamas arī Spikevax (Moderna) vakcīnas. Ar Janssen vakcīnu, kam imunitātes iegūšanai nepieciešama tikai viena deva, 22.augustā tiks vakcinēti pedagogi pēc Nacionālā veselības dienesta saraksta.

1.augustā vakcināciju pret Covid-19 Valmieras novadā bija pabeiguši 14% no 12–15 gadus veciem jauniešiem un 32% no 16–17 gadus veciem jauniešiem.

    …. - 18.08.2021

    Kā vecākiem nav žēl savas atvases atļaut potēties nezin kādu vielu laiž iekšā nabaga berni

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA „Firma Madara 89” - viens no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas veiksmīgi darbojas pārtikas mazumtirdzniecībā un ēdināšanā, piedāvā darbu  PAVĀRAM (-EI) ēdināšanas uzņēmumā “Pasēdnīca”,Rīgas ielā 64, Valmierā. Prasības kandidātiem: • vēlama atbilstoša izglītība vai darba pieredze pavāra amatā; • godīgums un augsta atbildības sajūta; • pozitīva attieksme pret darbu; • spēja strādāt komandā un maiņu darbā. Galvenie darba pienākumi: • garšīga un kvalitatīva ēdiena gatavošana saskaņā ar kalkulācijām; • tehnoloģisko procesu pārzināšana un ievērošana; • sekot produkcijas kvalitātei, produktu glabāšanas un gatavās produkcijas realizācijas termiņiem. Piedāvājam: • veselības apdrošināšanu; • mūsdienīgu darba vidi; • papildus sociālās garantijas pēc nostrādāta gada; • atmaksātus papildatvaļinājumus; • svētku dāvanas; • profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas; • darba alga no EUR 1000 – 1050 (bruto)/6.00 - 6.50 EUR/h. CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv ar norādi - Pavārs Valmierā,vai pieteikties personīgi WhatsApp vai zvanot pa mob.tel.nr. +371 26167218. Profesija: PAVĀRS Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 64, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ēdināšana / Pārtikas rūpniecība Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-16 Kontaktpersona: CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv Vai pieteikties WhatsApp: +371 26167218

Mūsu partneri