Valmieras Ziņas

Valmierā automašīna uz pārejas notriec velosipēdistu

Lasīšanas laiks: 2 min

Aizvadītajās diennaktīs, no 13. līdz 16.augustam, Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldē saņemta informācija par 338 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Reģistrēti 36 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietušas desmit personas, viena persona gājusi bojā. Ceļu satiksmes jomā pieņemti 332 administratīvā pārkāpuma lēmumi, tajā skaitā 96 par ātruma pārsniegšanu un 20 par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā, portālu “Valmieras Ziņas” informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas grupas vecākā inspektore Ieva Ploriņa.

13.augustā plkst.16:08 Valmierā, Valkas ielā persona vadīja automašīnu Toyota un nebija pietiekami uzmanīga, kā rezultātā uzbrauca velosipēdistam, kurš šķērsoja gājēju pāreju. Cietis velosipēda vadītājs, kurš nogādāts medicīnas iestādē. Policijā uzsākts administratīvais process.

14.augustā. plkst. 13:05 Gulbenes novada Daukstu pagastā, autoceļa Pļaviņas-Madona-Gulbene 85.kilometrā, personai vadot automašīnu BMW, tā nepalaida pa galveno ceļu braucošo automašīnu Passat, kā rezultātā notika sadursme. Cietušas četras personas, kuras nogādātas medicīnas iestādē.  Policijā uzsākts administratīvais process.

14.augustā plkst. 23:05 tika saņemta informācija, ka Madonas novada Sarkaņu pagastā, autoceļa Cesvaine-Aizkuja 3.kilometrā ir avarējusi automašīna Audi, kura atradās uz jumta, tajā deg gaisma, bet cilvēku pie automašīnas nav. Izbraucot norīkojumam un veicot notikuma vietas apskati, ieradās jaunietis, kurš pieteicās kā minētās automašīnas vadītājs. Persona no stacionēšanas atteicās, policijā uzsākts administratīvais process.

15.augustā ap plkst. 23:30 Valmierā persona, būdama alkohola reibumā, vadīja elektroskrejriteni un krita. Persona nogādāta medicīnas iestādē. Policijā uzsākts administratīvais process.

15.augustā plkst. 11:09 Alūksnes novada Ziemeru pagastā autoceļa V384, 5.kilometrā vadītājs, būdams alkohola reibumā un bez jebkāda veida transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām, vadot automašīnu Audi, netika galā ar automašīnas vadību, kā rezultātā nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca kokā. No gūtajām traumām notikuma vietā bojā gāja pasažieris. Kā izmeklēšanas laikā noskaidrojās abas personas, kuras atradās automašīnā, patvaļīgi bija paņēmušas trešās personas automašīnu, ar kuru avarēja.  Uzreiz pēc ceļu satiksmes negadījuma automašīnas vadītājs no notikuma vietas aizgājis, taču vēlāk noskaidrojās, ka arī viņš ceļu satiksmes negadījumā guvis traumas. Policijā uzsākts kriminālprocess.

16.augustā plkst. 1:11 tika saņemta informācija, ka kāda persona Cēsīs traucē naktsmieru, agresīvi pārvietojoties ar automašīnu. Ierodoties policijas norīkojumam, persona uzsāka bēgšanu. Kā rezultātā Cēsu novada Priekuļu pagasta Priekuļos automašīnas BMW vadītājs nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca kokā. Persona nogādāta medicīnas iestādē.

Laika posmā no 8. līdz 13.augustam Cēsu novada Nītaures pagastā pareizticīgo kapos no zemes izrauti krusti, izmētāti soliņi un puķes. Apstākļi un zaudējumi tiek noskaidroti.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA „Firma Madara 89” - viens no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas veiksmīgi darbojas pārtikas mazumtirdzniecībā un ēdināšanā, piedāvā darbu  PAVĀRAM (-EI) ēdināšanas uzņēmumā “Pasēdnīca”,Rīgas ielā 64, Valmierā. Prasības kandidātiem: • vēlama atbilstoša izglītība vai darba pieredze pavāra amatā; • godīgums un augsta atbildības sajūta; • pozitīva attieksme pret darbu; • spēja strādāt komandā un maiņu darbā. Galvenie darba pienākumi: • garšīga un kvalitatīva ēdiena gatavošana saskaņā ar kalkulācijām; • tehnoloģisko procesu pārzināšana un ievērošana; • sekot produkcijas kvalitātei, produktu glabāšanas un gatavās produkcijas realizācijas termiņiem. Piedāvājam: • veselības apdrošināšanu; • mūsdienīgu darba vidi; • papildus sociālās garantijas pēc nostrādāta gada; • atmaksātus papildatvaļinājumus; • svētku dāvanas; • profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas; • darba alga no EUR 1000 – 1050 (bruto)/6.00 - 6.50 EUR/h. CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv ar norādi - Pavārs Valmierā,vai pieteikties personīgi WhatsApp vai zvanot pa mob.tel.nr. +371 26167218. Profesija: PAVĀRS Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 64, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ēdināšana / Pārtikas rūpniecība Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-16 Kontaktpersona: CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv Vai pieteikties WhatsApp: +371 26167218

Mūsu partneri