Valmieras Ziņas

Vidzemes slimnīcā veikta Ambulatorās daļas un Funkcionālās diagnostikas nodaļas pārbūve

Lasīšanas laiks: 2 min

Turpinot darbu pie Vidzemes slimnīcas infrastruktūras uzlabošanas, pēc pārbūves atvērti Ambulatorās daļas un Funkcionālās diagnostikas nodaļas speciālistu un izmeklējumu kabineti, kā arī kāpņu telpas slimnīcas B un C korpusā un Stacionārās daļas ieeja A korpusā, kur drīzumā tiks ierīkota arī pacientu garderobe, portālu “Valmieras Ziņas” informēja Vidzemes slimnīcas sabiedrisko attiecību speciāliste Benita Brila.

Ambulatoro speciālistu darba vides uzlabošanai, pacientu ērtībām un drošībai izbūvēti mūsdienīgi speciālistu pieņemšanas, manipulāciju un procedūru kabineti. Lai uzlabotu klientu apkalpošanas kvalitāti un rūpētos par apmeklētāju ērtībām, uzstādīta rindas vadības sistēma. Tā ļaus ne tikai mērķtiecīgi regulēt rindu un nodrošināt tās virzību, bet arī dos iespēju novērtēt un uzlabot klientu apkalpošanu.

Jaunu izskatu un papildu drošības funkciju ieguvušas kāpņu telpas ar pretslīdes pakāpienu segumu un labi pamanāmu  vizuālo informāciju, kas palīdz pacientam orientēties vidē.

“Ikviens ambulatorais pacients ir laipni gaidīts mūsmājās. Pērngad, ievērojot visus  epidemioloģiskās situācijas radītos ierobežojumus, tomēr nodrošinājām vairāk par 38 tūkstošiem ambulatoro apmeklējumu. Telpu pārbūve bija nepieciešama gan pacientu labākai apkalpošanai, gan darba vides nodrošināšanai personālam. Paldies visiem pacientiem un darbiniekiem par sapratni, brīžiem strādājot būvniecības radīto neērtību apstākļos! Ceram un ticam, ka pārbūvētās telpas un patīkamā vide, kā arī epidemioloģiskie apstākļi ārpus slimnīcas, palīdzēs mums visiem. No vienas puses – adekvāti apmierināt pacientu pieprasījumu pēc ambulatoro speciālistu palīdzības, no otras puses – atbalstīt mūsu speciālistus, nodrošinot viņiem mūsdienīgu darba vidi,” uzsver Vidzemes slimnīcas valdes priekšsēdētājs Uģis Muskovs.

Ambulatorās  daļas pārbūves projekta  autors ir  SIA “NAMS”, būvuzraugs SIA “Marčuks”.  Būvdarbus veica SIA “Bazalts”. Pārbūves kopējās izmaksas  650 tūkstoši EUR. 

Kāpņu telpu, pacientu garderobes un ieejas  projekta autors  ir SIA “VIRTU”, būvuzraugs SIA “Marčuks”.  Būvdarbus veica SIA “Sanart”. Kopējās pārbūves un  aprīkojuma izmaksas ir 500 tūkstoši EUR. 

Pārbūves darbi un  iekārtu iegāde tiek veikta Projekta Nr. 9.3.2.0/17/I/006  “Kvalitatīvu veselības aprūpes pakalpojumu pieejamības uzlabošana Vidzemes slimnīcā, attīstot veselības aprūpes infrastruktūru” ietvaros, kuru līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds 85% apmērā, bet 9% ir valsts budžeta finansējums.

 

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Aicinām darbā AUTOBUSA VADĪTĀJU VALMIERAS AUTOPARKĀ DARBA PIENĀKUMI: pasažieru pārvadāšana saskaņā ar darba grafiku biļešu pārdošana darbs ar elektronisko kases aparātu pasažieru kvalitatīva apkalpošana PRASĪBAS PRETENDENTIEM: D kategorijas transportlīdzekļa vadītāja apliecība, vēlams 95. kods vēlams D vai D 1 kategorijas transportlīdzekļa vadītāja stāžs vismaz divi gadi labas saskarsmes un komunikācijas prasmes latviešu valodas zināšanas UZŅĒMUMS PIEDĀVĀ: darbu stabilā uzņēmumā darba samaksu 1850 EUR (pirms nodokļu nomaksas) pilnas sociālās garantijas daļēju ceļa izdevumu apmaksu no dzīvesvietas uz darbavietu 95. koda apmācības apmācību pirms darba pienākumu uzsākšanas veselības apdrošināšanas iespējas iespēju savienot ar darbu citā uzņēmumā ikgadējās un 95. koda apmācības CV ar norādi vakancei „Autobusa vadītājs Valmieras autoparkā” iesniegt: sūtot elektroniski uz info@vtu-valmiera.lv personīgi SIA „VTU Valmiera” personāla daļā darba dienās no plkst.13:00 līdz 16:00 („Brandeļi”, Brandeļi, Kocēnu pagasts, Valmieras novads, Reģ.nr. 40003004220) Informācijai 29231565 * Iesniegtos personas datus SIA “VTU VALMIERA” izmantos, lai konkursa kārtībā noteiktu vakancei atbilstošāko kandidātu. Ja kandidāts vēlas, lai viņa personas dati tiktu saglabāti SIA “VTU VALMIERA” iekšējā datu bāzē ar mērķi tos apstrādāt citos SIA “VTU VALMIERA” personāla atlases konkursos, tad pieteikumā vakancei lūdzam kandidātam norādīt savu piekrišanu personas datu saglabāšanai. Profesija: AUTOBUSA VADĪTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Brandeļi, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Transports / Loģistika Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-31

Mūsu partneri