Valmieras Ziņas

“Trīs Zvaigžņu balvai 2020” izvirzīti Dāvis Bertāns un Oskars Ķibermanis; Valmiera nominēta titulam “Gada sporta pašvaldība”

Lasīšanas laiks: 2 min

Valmiera ir izvirzīta apbalvojumam “Trīs Zvaigžņu balva 2020” nominācijā “Gada sporta pašvaldība”. Uzvarētājus desmit nominācijās noteiks tautas, sportistu un sporta žurnālistu balsojums, kas norisinās no 5. līdz 29.novembrim balsošanas platformā – triszvaigznubalva.lv, portālu “Valmieras Ziņas” informēja Valmieras pilsētas pašvaldība.

Aicinot balsot par Valmieru, ir uzsvērta nepārtraukta sporta infrastruktūras objektu būvniecība un pārbūve, plaša sporta infrastruktūra, augsta līmeņa sacensības, plašs ar sportu nodarbojošos cilvēku skaits, labas sportošanas iespējas jauniešiem un amatieriem, laba sadarbība ar sporta federācijām.

Par Gada sporta pašvaldību, kā arī citām nominācijām var nobalsot šeit.

Nominācijā “Gada izrāviens sportā” ir izvirzīts basketbolists Dāvis Bertāns, kurš kopā ar brāli Dairi Bertānu, neaizmirstot par dzimto pusi, kur likts spēcīgs pamats profesionālajai karjerai, un ar basketbola klubu VALMIERA GLASS VIA dibinās Bertānu Valmieras basketbola skolu, kā arī jauniešiem no visas Latvijas Valmierā organizē meistarklases basketbolā. Savukārt bobslejists Oskars Ķibermanis, kurš sportista gaitas sācis Valmierā, nominēts balvai “Gada sporta komanda individuālajos sportos” kopā ar Matīsu Mikni.

Svinīgais “Trīs Zvaigžņu balva 2020” apbalvošanas pasākums notiks 2020.gada 29.decembrī.

Sporta sabiedrības sasniegumu godināšanas pasākumu “Trīs Zvaigžņu balva 2020” organizē vadošās Latvijas sporta organizācijas – Latvijas Olimpiskā komiteja, Latvijas Paralimpiskā komiteja un Latvijas Sporta federāciju padome – ar Izglītības un zinātnes ministrijas atbalstu.

“Trīs Zvaigžņu balva 2020” ir Latvijas valsts augstākais apbalvojums sportā.

“Trīs Zvaigžņu balva” mērķis ir apzināt, noteikt un godināt sportistus, trenerus, komandas, organizācijas – sporta izcilības Latvijā, vienot un saliedēt Latvijas sporta nozari, stiprināt sporta nozares prestižu. Balva tiks pasniegta 12 nominācijās: Sporta pedagogs, Mūža ieguldījums sportā, Paralimpiskais sportists, Gada sporta federācija, Gada sportists, Gada sportiste, Gada sporta komanda, Gada sporta komanda individuālajos sporta veidos, Gada treneris, Gada izrāviens sportā, Gada sporta pašvaldība, Gada notikums sportā.

SIA „Firma Madara 89” - viens no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas veiksmīgi darbojas pārtikas mazumtirdzniecībā un ēdināšanā, piedāvā darbu  PAVĀRAM (-EI) ēdināšanas uzņēmumā “Pasēdnīca”,Rīgas ielā 64, Valmierā. Prasības kandidātiem: • vēlama atbilstoša izglītība vai darba pieredze pavāra amatā; • godīgums un augsta atbildības sajūta; • pozitīva attieksme pret darbu; • spēja strādāt komandā un maiņu darbā. Galvenie darba pienākumi: • garšīga un kvalitatīva ēdiena gatavošana saskaņā ar kalkulācijām; • tehnoloģisko procesu pārzināšana un ievērošana; • sekot produkcijas kvalitātei, produktu glabāšanas un gatavās produkcijas realizācijas termiņiem. Piedāvājam: • veselības apdrošināšanu; • mūsdienīgu darba vidi; • papildus sociālās garantijas pēc nostrādāta gada; • atmaksātus papildatvaļinājumus; • svētku dāvanas; • profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas; • darba alga no EUR 1000 – 1050 (bruto)/6.00 - 6.50 EUR/h. CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv ar norādi - Pavārs Valmierā,vai pieteikties personīgi WhatsApp vai zvanot pa mob.tel.nr. +371 26167218. Profesija: PAVĀRS Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 64, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ēdināšana / Pārtikas rūpniecība Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-16 Kontaktpersona: CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv Vai pieteikties WhatsApp: +371 26167218

Mūsu partneri