Valmieras Ziņas

Aicina uz domradi Zvirgzdukalnā

Lasīšanas laiks: 2 min

Šīs nedēļas izskaņā, sestdien, 10.oktobrī plkst. 13:00, aicinām jau uz ceturto Valmieras iedzīvotāju domradi – domradi Zvirgzdukalnā, kas notiks Valmieras 2.vidusskolā (Raiņa 11)! Īpaši aicināti tie valmierieši, kuri jūtas piederīgi Valmieras Zvirgzdukalna pusei un dzīvo Savariņu, Putniņu, Zvirgzdukalna, Apiņa un Viesturu apkaimēs. Ikviens, kuram ir idejas savas vietējās apkaimes pilnveidošanā, tiek gaidīts un aicināts sestdien satikties domradē, Valmieras 2.vidusskolā!

Valmieras novada fonds kopā ar Valmieras pilsētas pašvaldību organizē Valmieras apkaimju domrades, kas zināmas arī kā iedzīvotāju forums. Domrade ir valmieriešu satikšanās domubiedru atrašanai, kopīgu savas apkārtnes ideju plānošanai un īstenošanai.  

Šoruden notikušas jau Burkānciema, Pārgaujas un Jāņparka domrades Valmierā, aizsākušās arī domrades Valmieras apkārtējos novados. Tomēr ikvienam no mums joprojām ir iespēja kļūt par savas apkārtnes entuziastu, satikt vajadzīgos domubiedrus un kopīgi attīstīt idejas. Jau pēc divām nedēļām, 24.oktobrī plkst.10.00-12.30 Valmieras Kultūras centrā notiks noslēdzošā Valmieras domrade – Valmieras centra domrade, kur īpaši aicināti piedalīties Centra, Graudu, Veides un Semināra apkaimju valmierieši. Taču šajā pašā dienā – 24.oktobrī – plkst.14.00 notiks arī Valmieras apkaimju un apkārtējo novadu noslēdzošā domrade – Lielā domrade – brančs. Tajā, izmantojot pasaules kafejnīcas diskusiju metodi, tiks prezentētas visas līdz šim Burkānciema, Pārgaujas, Jāņparka, Zvirgzdukalna un Centra, kā arī Valmieras apkārtējo novadu domradēs radītās iedzīvotāju idejas, dodot iespēju piebiedroties jauniem domubiedriem un attīstot idejas tālākiem risinājumiem.

Finanšu atbalstu iecerēm būs iespējams gūt arī no Valmieras novada fonda ikgadējā projektu konkursa “Sev, tev, novadam”, kur domradēs paustajām idejām tiks piešķirta prioritāte. Vairāk informācijas par konkursu: https://ej.uz/STN2020

Lai valmieriešu aktualizētās vajadzības un idejas secīgi virzītos pretī risinājumiem, domrades vada Āris Ādlers, apkaimju attīstības eksperts, kurš visā Latvijā palīdzējis īstenoties dažādiem iedzīvotāju iniciatīvu projektiem.

Ņemot vērā, ka Covid-19 radītie izaicinājumi ir atbildība par mūsu visu veselību, lūdzam iepriekš reģistrēties dalībai domradēs ŠEIT vai pa tālruni 20 258 200. Lai pasargātu citus un sevi no iespējamas inficēšanās ar Covid-19, lūdzam domražu dalībniekus ierasties ar sejas maskām, izturēties atbildīgi un lietot tās pasākuma laikā. Sanitāro drošības prasību ievērošanai tika mainīta arī iepriekš plānotā Zvirgzdukalna domrades norises vieta.

Pasākumu laikā var tikt fotografēts un filmēts. Foto un video materiāli var tikt izmantoti Valmieras novada fonda un Valmieras pilsētas pašvaldības publicitātes vajadzībām. Pasākumu finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA "Lat Met" pamatā ir metālapstrādes uzņēmums, kas specializējies praktisku dekoratīvo metāla izstrādājumu ražošanas jomā (vieglie metāla izstrādājumi), pasūtījumi tiek izgatavoti gan pēc privātpersonu, gan industriālo klientu pasūtījumiem. Margas, kāpnes, tirdzniecības stendi, vides priekšmeti, parka soliņi, velo statīvi, nojumes, metināti nestandarta izstrādājumi būvniecībai un mašīnbūvei. Sadarbības partneri Latvijā un Skandināvijā. SIA "LAT MET" aicina darbā metinātāju Galvenie amata pienākumi: Metināšanas darbi izmantojot MIG/MAG, jāmetina margas, kāpnes u.c. Metināšanas darbu veikšana vadoties pēc rasējumiem SIA "Lat Met" nodrošina: Darba veikšanai nepieciešamos apstākļus, vidi un iekārtas Paveiktajam darbam un kvalifikācijai atbilstošu atalgojumu Prasības pretendentiem: Darba pieredze metināšanā (metālapstrādē) Spēja patstāvīgi un kvalitatīvi veikt darba uzdevumus Prasme lasīt tehniskos dokumentus Pozitīva attieksme, motivācija strādāt un mācīties Par priekšrocību tiks uzskatīts: Pieredze metālapstrādē Prasme metināt ar TIG Darba vieta: Rubenes metāla apstrādes cehs "Meistari", Rubene, Kocēnu pag., Valmieras nov., LV-4227 (300 metri no Rubenes baznīcas), saskaņā ar montāžas grafiku klientu objektos. Atalgojums : 1460,00 EUR (Bruto) Papildus informācija Mob. 27314092 (Artis) Profesija: METĀLMATERIĀLU METINĀTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Meistari, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ražošana Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-29

Mūsu partneri