Valmieras Ziņas

Dzejas dienās aicina uz lekciju un radošo darbnīcu

Lasīšanas laiks: 2 min

11.septembrī Valmieras integrētajā bibliotēkā norisināsies lekcija, kā, rīkojot kultūras norises, atrast un piesaistīt iecerēto mērķauditoriju, bet pēc tam darbnīcā būs iespēja izaicināt savu radošumu un uzzināt vairāk par dažādām iespējām un risinājumiem, kā veiksmīgāk kultūras nozarē izmantot jaunākās tehnoloģijas. Interesenti aicināti apmeklēt gan lekciju, gan radošo darbnīcu vai arī izvēlēties vienu norisi, portālu “Valmieras Ziņas” informēja Valmieras pilsētas pašvaldības Zīmolvedības un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas vietniece Zane Bulmeistare.

Darbnīcai nepieciešams iepriekš pieteikties šeit.

Izglītojošā lekcijā “Interaktivitāte kā atslēga kultūras satura komunikācijā” Valmieras bibliotēkā no plkst.14.00 līdz 15.00 interesenti uzzinās, kā izcelties informācijas piesātinātā laikā, kā veidot attiecības ar savu mērķauditoriju, kā iesaistīt un padarīt neaizmirstamu kultūras pieredzi.

Lekciju vadīs radošās producentes Marta Kontiņa un Elizabete Palasiosa (Story Hub) ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi darbā ar multimediju satura veidošanu.

Radošā darbnīca “Dzeja, kultūra un tehnoloģijas” Valmieras bibliotēkā no plkst.15.00 līdz 18.00 būs par tehnoloģiju izmantošanu kultūras nozarē. Laikā, kad digitālā pasaule kļūst arvien plašāka, kultūras joma gan Latvijā, gan visā pasaulē salīdzinoši lēni apgūst un izmanto jaunākās tehnoloģijas un inovatīvus risinājumus satura komunikācijā. Tehnoloģijām ir liels potenciāls padarīt kultūras saturu jaunajai paaudzei pieejamāku, saprotamāku un kopumā bagātāku, tāpat tehnoloģijas rosina domāt par jaunām biznesa iespējām un to pielietojumu visdažādākajos veidos.

Darbnīcu vadīs pieredzes dizainere Līga Efeja Lībiete un tehnoloģiju eksperte Līna Marta Sarma, ļaujot dalībniekiem idejas ieraudzīt caur pieredzes dizaina prizmu un attīstīt līdz reālam un funkcionālam risinājumam. Darbs notiks komandās, vietu skaits ir ierobežots, tāpēc nepieciešams dalību līdz 10.septembra plkst.12.00 pieteikt, elektroniski reģistrējoties šeit. Neierašanās gadījumā lūdz informēt, rakstot uz e-pastu kultura@valmiera.lv.

Programma

14.00–14.40 lekcija

14.40–14.50 jautājumi un atbildes

14.50–15.00 reģistrēšanās radošajai darbnīcai un kafijas pauze

15.00–16.30 radošā darbnīca (pirmā daļa)

16.30–16.45 kafijas pauze

16.45–18.00 radošā darbnīca (otrā daļa), ideju prezentācijas

Dzejas dienu Valmierā programma šeit: https://www.valmiera.lv/lv/kultura/dzejas_dienas_2020/

Pasākuma laikā var tikt fotografēts un filmēts. Fotogrāfijas un videomateriāli var tikt izmantoti Valmieras pilsētas pašvaldības publicitātes vajadzībām.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Valmieras tehnikums aicina darbā METĀLAPSTRĀDES SKOLOTĀJU (profesiju klasifikatora koda Nr.2320 01) Piedāvājam: 1 darba slodzi, 5 darba dienas nedēļā Stabilu atalgojumu (no 1402 EUR mēnesī par 1 slodzi (30 stundas nedēļā), pirms nodokļu nomaksas) Apmaksātu veselības apdrošināšanas polisi (pēc pārbaudes laika beigām) Apmaksātu profesionālo pilnveidi Teicamus darba apstākļus atbalstošā kolektīvā Modernu darba vidi un labus darba apstākļus Prasības pretendentam: Augstākā izglītība nozarē vai profesionālā vidējā izglītība (atbilstoši 3.profesionālās kvalifikācijas līmenim) Pozitīva un radoša attieksme pret darbu Teicama valsts valodas prasme Labas saskarsmes iemaņas Labas datorprasmes Prasme strādāt ar izglītības tehnoloģijām Tālrunis informācijai: Direktores vietniece Līga Ķezbere 22011270 CV un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas lūdzam sūtīt uz e pastu: personals@valmierastehnikums.lv ar norādi “Metālapstrādes skolotāja vakancei” līdz 2024.gada 31.maijam plkst. 16:00. Sazināsimies ar kandidātiem, kuri tiks aicināti uz darba pārrunām klātienē. Profesija: PROFESIONĀLĀS IZGLĪTĪBAS SKOLOTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Vadu iela 3, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Izglītība / Zinātne Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-31 Izglītības līmenis: Augstākā izglītība (bakalaura grāds)

Valmieras tehnikums aicina darbā INFORMĀCIJAS UN KOMUNIKĀCIJU TEHNOLOĢIJAS SKOLOTĀJU (profesiju klasifikatora koda Nr.2320 01) Piedāvājam: 1 darba slodzi, 5 darba dienas nedēļā Stabilu atalgojumu (no 1259 EUR mēnesī par 1 slodzi (30 stundas nedēļā), pirms nodokļu nomaksas) Apmaksātu veselības apdrošināšanas polisi (pēc pārbaudes laika beigām) Apmaksātu profesionālo pilnveidi Teicamus darba apstākļus atbalstošā kolektīvā Modernu darba vidi un labus darba apstākļus Prasības pretendentam: Augstākā izglītība nozarē vai profesionālā vidējā izglītība (atbilstoši 3.profesionālās kvalifikācijas līmenim) Pozitīva un radoša attieksme pret darbu Teicama valsts valodas prasme Labas saskarsmes iemaņas Prasme strādāt ar izglītības tehnoloģijām Tālrunis informācijai: Direktores vietniece Līga Ķezbere 22011270 CV un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas lūdzam sūtīt uz e pastu: personals@valmierastehnikums.lv ar norādi “IKT skolotāja vakancei” līdz 2024.gada 31.maijam plkst. 16:00. Sazināsimies ar kandidātiem, kuri tiks aicināti uz darba pārrunām klātienē. Profesija: PROFESIONĀLĀS IZGLĪTĪBAS SKOLOTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Vadu iela 3, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Izglītība / Zinātne Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-31 Izglītības līmenis: Augstākā izglītība (bakalaura grāds)

Mūsu partneri