Valmieras Ziņas

Nedēļas nogalē norisināsies leģendārais florbola turnīrs “Vaidavas kauss”

Lasīšanas laiks: 2 min

Atzīmējot 25. gadskārtu kopš florbola pirmsākumiem ne tikai Kocēnu novadā, bet arī Vidzemes reģionā, šajā nedēļas nogalē, 15. un 16. augustā, Rubenes sporta namā norisināsies leģendārais florbola turnīrs “Vaidavas kauss”, kas ir pirmais divu dienu florbola turnīrs Latvijā, portālu “Valmieras Ziņas” informēja Kocēnu novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Elīna Upīte.

Šodien, 12. augustā, Kocēnu sporta namā izveidotajā Kocēnu novada sporta slavas zālē norisinājās komandu izloze, ko veica “Vaidavas kausa” aizsācējs Ainārs Zelčs un turnīra organizators Ivars Jēkabsons. Turnīrā par uzvaru cīnīsies astoņas komandas, kas sadalītas divās grupās. A grupā spēlēs “Brazzers”, “Kocēnu sporta skola”, “Brenguļi” un “Rubene-87”, savukārt B grupā cīnīsies FBK “Valmiera”/BSS, FBK “Valmiera” 2, “Vaidava” un “BGB”.

Sestdien turnīru sāks A grupas komandas, kas spēlēs no plkst. 10.00 līdz plkst. 14.30, savukārt B grupas komandas laukumā dosies pēc plkst. 14.30 un turpinās spēlēt līdz aptuveni plkst. 19.00. Izslēgšanas spēles un cīņas par medaļām norisināsies svētdien.

Katras grupas uzvarētājs automātiski iekļūs pusfinālā, 2. vietas ieguvēji – ceturtdaļfinālā, savukārt 3. un 4. vietas ieguvēji izspēlēs astotdaļfinālu.

Turnīrs “Vaidavas kauss” pirmo reizi notika 1995. gadā. Sākotnēji turnīra formāts bija vienas dienas sacensības, savukārt vēlāk tas kļuva par Latvijā pirmo divu dienu florbola turnīru. Turnīra norises galvenā zāle bija Vaidavā, otra – Rubenē. Gadu gaitā, turnīram attīstoties, tas pārtapa par “Kocēnu kausu” ar galveno zāli Rubenē un otro zāli Vaidavā, savukārt 2007. gadā, apvienojot labākas Vaidavas un Kocēnu turnīru tradīcijas un piešķirot tām starptautisku skanējumu, Kocēnos un Valmierā notika pirmais “Latvian Open” turnīrs, kas gadu gaitā kļuvis par Latvijā populārāko pirmssezonas florbola turnīru.

“Vaidavas kausu” organizē biedrība “Lino lv”, atbalsta Kocēnu novada pašvaldība un Kocēnu sporta skola.

Turnīra nolikums publicēts www.kocenunovads.lv.

SIA „Firma Madara 89” - viens no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas veiksmīgi darbojas pārtikas mazumtirdzniecībā un ēdināšanā, piedāvā darbu  PAVĀRAM (-EI) ēdināšanas uzņēmumā “Pasēdnīca”,Rīgas ielā 64, Valmierā. Prasības kandidātiem: • vēlama atbilstoša izglītība vai darba pieredze pavāra amatā; • godīgums un augsta atbildības sajūta; • pozitīva attieksme pret darbu; • spēja strādāt komandā un maiņu darbā. Galvenie darba pienākumi: • garšīga un kvalitatīva ēdiena gatavošana saskaņā ar kalkulācijām; • tehnoloģisko procesu pārzināšana un ievērošana; • sekot produkcijas kvalitātei, produktu glabāšanas un gatavās produkcijas realizācijas termiņiem. Piedāvājam: • veselības apdrošināšanu; • mūsdienīgu darba vidi; • papildus sociālās garantijas pēc nostrādāta gada; • atmaksātus papildatvaļinājumus; • svētku dāvanas; • profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas; • darba alga no EUR 1000 – 1050 (bruto)/6.00 - 6.50 EUR/h. CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv ar norādi - Pavārs Valmierā,vai pieteikties personīgi WhatsApp vai zvanot pa mob.tel.nr. +371 26167218. Profesija: PAVĀRS Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 64, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ēdināšana / Pārtikas rūpniecība Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-16 Kontaktpersona: CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv Vai pieteikties WhatsApp: +371 26167218

Mūsu partneri