Valmieras Ziņas

“Valmiera FC” rīko semināru par sportistu veselību un traumu profilaksi

Lasīšanas laiks: 2 min

30.jūlijā “Valmiera FC” rīkoja RYFDB (Regional Youth Initiative FOR Football Development in Baltics) projekta izvērtēšanas semināru, kas tika finansēts ERAMUS+ sporta programmas ietvaros. Semināra galvenā tēma bija sportistu veselība un tās uzlabošana, kā arī traumu profilakse.

“Jo agrākā vecumā mēs pievērsīsimies šīm tēmām, jo mazāk problēmu mums būs kā pieaugušajiem. Ir ļoti svarīgi dalīties pieredzē par to, kā jauniešus ieinteresēt viņiem nozīmīgās, taču neinteresantās jomās un tēmās”, sacīja semināra organizators, Valmiera FC viceprezidents Uldis Pūcītis.

Baltijas Futbola skolas (BFS) vadītājs Dzintars Kazaks prezentēja Zināšanu kartes galīgo versiju. Zināšanu karte ir ceļvedis spēlētāju attīstībai, kas aptver tādus aspektus kā veselība, drošība, traumu profilakse, uztura pamati utt.

“Pēc dažām dienām e-platformas minute.coach Zināšanu kartes galīgā versija būs gatava visu projekta partneru lietotājiem. Ir sagatavota radoša, rotaļīga, uz sacensībām balstīta e-platforma ar vērtīgu informāciju par iepriekš minētajām tēmām bērniem, vecākiem un treneriem,” tā par projekta gala produktu izsakās Dzintars Kazaks.

Projekta partneri pārrunājuši turpmāko sadarbību — RYFDB projekta gaitā izstrādātās labās prakses izplatīšanai, īpaši mazo sporta klubu starpā reģionos, kurus pārstāv projekta partneri. Tāpat tika apspriests veicamo darbu apjoms mobilās e-lietotnes izveidošanai, kuru būtu iespējams lietot e-izglītības vajadzībām nākotnē.

“Ir ļoti svarīgi ciešāk sadarboties ar valstu futbola federācijām, lai dalītos ar šajā projekta izstrādāto materiālu visu ieinteresēto pušu vidū. Mēs esam pārliecināti, ka kopā mēs varam darīt vairāk, lai piegādātu šo produktu — minute.coach e-platformu potenciālajiem lietotājiem,” izteicās FC Elva vadītājs Marek Naaris.

“BFS, Valmieras FC, FC Elva un Siauliai FA ir apsprieduši un pabeiguši ideju par interaktīvu e-aplikāciju, ko varētu izstrādāt tuvā nākotnē un izmantot kā pievilcīgu instrumentu jaunajiem sportistiem, viņu vecākiem un treneriem, tādējādi radot pieeju, kas ir pievilcīgāka jaunākajai paaudzei, nodrošina vienkāršu reāllaika piekļuvi un informācijas apmaiņu par veselības, drošības, traumu profilakses, uztura un citām svarīgām ar apmācību saistītām tēmām,” noslēgumā sacīja Siauliai FA direktors Deivis Kančelskis.

Valmieras tehnikums aicina darbā METĀLAPSTRĀDES SKOLOTĀJU (profesiju klasifikatora koda Nr.2320 01) Piedāvājam: 1 darba slodzi, 5 darba dienas nedēļā Stabilu atalgojumu (no 1402 EUR mēnesī par 1 slodzi (30 stundas nedēļā), pirms nodokļu nomaksas) Apmaksātu veselības apdrošināšanas polisi (pēc pārbaudes laika beigām) Apmaksātu profesionālo pilnveidi Teicamus darba apstākļus atbalstošā kolektīvā Modernu darba vidi un labus darba apstākļus Prasības pretendentam: Augstākā izglītība nozarē vai profesionālā vidējā izglītība (atbilstoši 3.profesionālās kvalifikācijas līmenim) Pozitīva un radoša attieksme pret darbu Teicama valsts valodas prasme Labas saskarsmes iemaņas Labas datorprasmes Prasme strādāt ar izglītības tehnoloģijām Tālrunis informācijai: Direktores vietniece Līga Ķezbere 22011270 CV un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas lūdzam sūtīt uz e pastu: personals@valmierastehnikums.lv ar norādi “Metālapstrādes skolotāja vakancei” līdz 2024.gada 31.maijam plkst. 16:00. Sazināsimies ar kandidātiem, kuri tiks aicināti uz darba pārrunām klātienē. Profesija: PROFESIONĀLĀS IZGLĪTĪBAS SKOLOTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Vadu iela 3, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Izglītība / Zinātne Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-31 Izglītības līmenis: Augstākā izglītība (bakalaura grāds)

Valmieras tehnikums aicina darbā INFORMĀCIJAS UN KOMUNIKĀCIJU TEHNOLOĢIJAS SKOLOTĀJU (profesiju klasifikatora koda Nr.2320 01) Piedāvājam: 1 darba slodzi, 5 darba dienas nedēļā Stabilu atalgojumu (no 1259 EUR mēnesī par 1 slodzi (30 stundas nedēļā), pirms nodokļu nomaksas) Apmaksātu veselības apdrošināšanas polisi (pēc pārbaudes laika beigām) Apmaksātu profesionālo pilnveidi Teicamus darba apstākļus atbalstošā kolektīvā Modernu darba vidi un labus darba apstākļus Prasības pretendentam: Augstākā izglītība nozarē vai profesionālā vidējā izglītība (atbilstoši 3.profesionālās kvalifikācijas līmenim) Pozitīva un radoša attieksme pret darbu Teicama valsts valodas prasme Labas saskarsmes iemaņas Prasme strādāt ar izglītības tehnoloģijām Tālrunis informācijai: Direktores vietniece Līga Ķezbere 22011270 CV un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas lūdzam sūtīt uz e pastu: personals@valmierastehnikums.lv ar norādi “IKT skolotāja vakancei” līdz 2024.gada 31.maijam plkst. 16:00. Sazināsimies ar kandidātiem, kuri tiks aicināti uz darba pārrunām klātienē. Profesija: PROFESIONĀLĀS IZGLĪTĪBAS SKOLOTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Vadu iela 3, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Izglītība / Zinātne Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-31 Izglītības līmenis: Augstākā izglītība (bakalaura grāds)

Mūsu partneri