Valmieras Ziņas

LVM MTB maratona sezona startēs 2.augustā ar posmu Cēsis–Valmiera

Lasīšanas laiks: 2 min

Svētdien, 2.augustā, startēs Latvijas lielākā velo seriāla – Latvijas Valsts mežu MTB maratona (LVM MTB) – pirmais posms no Cēsīm līdz Valmierai. Pieteikšanās sacensībām elektroniski pieejama mājaslapā velo.lv, informē pasākuma rīkotāji.

2020.gada riteņbraukšanas sezona kā Latvijā, tā citviet pasaulē ir krasi atšķirīga no iepriekšējiem gadiem. Latvijas lielāko velo sacensību rīkotāja – Igo Japiņa sporta aģentūra – ir pratusi pielāgoties apstākļiem. Pavasarī tika rīkotas virtuālās sacensības Cēsis–Valmiera, bet jau no jūnija ikvienam ir iespēja baudīt Latvijas skaistās velo trases, piedaloties LVM MTB maratona individuālajos braucienos. 2.augustā Cēsīs tiks dots starta šāviens arī klasiskajai MTB maratonu sezonai.

Posms CēsisValmiera pēdējo 20 gadu laikā kļuvis par Latvijas riteņbraukšanas klasiku, kas katru gadu notiek aprīļa beigās. Pērn sacensību maršruts pirmo reizi veda pretējā virzienā, bet šogad atkal atgriezīsies tradicionālajā vietā ar startu Cēsīs un finišu Valmierā. Distances vedīs pa skaistajām Gaujas Nacionālā parka takām un ceļiem. Pirmais posms būs lieliski piemērots iesācējiem, jo trases būs gana demokrātiskas, iztiekot bez gariem un stāviem kāpumiem, kā arī nobraucieniem.

Vērienīgā pasākuma rīkotāji parūpējušies par to, lai sevi apliecinātu visa vecuma, dzimuma un meistarības aktīvās atpūtas cienītāji. Ikvienam ir iespēja izvēlēties starp “Lielbāta” Tautas “Toyota Hybrid” sporta un “Mammadaba” veselības. Tikmēr mazākos braucējus sagaida “Maxima” bērnu braucieni, kur vecākajās grupās atjaunots sacensību elements.

Sacensību starta centrs atradīsies Vienības laukumā. Netālu no tā notiks arī “Maxima” bērnu braucieni. Finiša centrs Valmierā tikmēr būs pie Valmieras Sv.Sīmaņa baznīcas. Sacensību programma un cita informācija gaidāma drīzumā. Pieteikšanās Cēsis–Valmiera un citiem posmiem pieejama mājaslapā velo.lv. Tur iespējams aplūkot arī detalizētu nolikumu, vēsturiskos rezultātus un citu informāciju. Sacensības atbalsta Cēsu novada un Valmieras pilsētas pašvaldības.

Latvijas valsts mežu MTB maratons turpina SEB MTB maratona tradīcijas. Velo pasākums paredzēts visai ģimenei, kam sirdij tuva aktīvā atpūta, azarts un vēlme baudīt skaisto Latvijas dabu. 2020.gada sezonā iekļauti pieci klasiskie seriāla posmi, kas notiks Cēsīs, Valmierā, Siguldā, Talsos, Ikšķilē un Ropažos.

2020. gada Latvijas valsts mežu MTB maratona sezonas kalendārs:

02.08. Cēsis–Valmiera

15.08. Sigulda (Latvijas čempionāts MTB maratonā)

27.09. Talsi

11.10. Ikšķile

24.10. Ropaži

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA "Lat Met" pamatā ir metālapstrādes uzņēmums, kas specializējies praktisku dekoratīvo metāla izstrādājumu ražošanas jomā (vieglie metāla izstrādājumi), pasūtījumi tiek izgatavoti gan pēc privātpersonu, gan industriālo klientu pasūtījumiem. Margas, kāpnes, tirdzniecības stendi, vides priekšmeti, parka soliņi, velo statīvi, nojumes, metināti nestandarta izstrādājumi būvniecībai un mašīnbūvei. Sadarbības partneri Latvijā un Skandināvijā. SIA "LAT MET" aicina darbā metinātāju Galvenie amata pienākumi: Metināšanas darbi izmantojot MIG/MAG, jāmetina margas, kāpnes u.c. Metināšanas darbu veikšana vadoties pēc rasējumiem SIA "Lat Met" nodrošina: Darba veikšanai nepieciešamos apstākļus, vidi un iekārtas Paveiktajam darbam un kvalifikācijai atbilstošu atalgojumu Prasības pretendentiem: Darba pieredze metināšanā (metālapstrādē) Spēja patstāvīgi un kvalitatīvi veikt darba uzdevumus Prasme lasīt tehniskos dokumentus Pozitīva attieksme, motivācija strādāt un mācīties Par priekšrocību tiks uzskatīts: Pieredze metālapstrādē Prasme metināt ar TIG Darba vieta: Rubenes metāla apstrādes cehs "Meistari", Rubene, Kocēnu pag., Valmieras nov., LV-4227 (300 metri no Rubenes baznīcas), saskaņā ar montāžas grafiku klientu objektos. Atalgojums : 1460,00 EUR (Bruto) Papildus informācija Mob. 27314092 (Artis) Profesija: METĀLMATERIĀLU METINĀTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Meistari, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ražošana Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-29

Mūsu partneri