Valmieras Ziņas

Vidzemes slimnīcas kolektīvam Medicīnas darbinieku dienā skan svētku koncerts

Lasīšanas laiks: 2 min

Jūnija mēneša trešajā svētdienā savus profesionālos svētkus svin mediķi. Vidzemes slimnīcā svinības tika ieskandinātas jau šodien.  Ar mērķi pateikt paldies mediķiem par rūpēm un pūlēm, izmeklējot un ārstējot pacientus, un palīdzot viņiem atgūt veselību šajā saspringtajā pandēmijas laikā, slimnīca dāvināja saviem darbiniekiem koncertu, kurā uzstājās populārā kantrimūzikas grupa “Apvedceļš”.

“Vidzemes slimnīcas administrācijas vārdā pateicos visam mūsu lielajam kolektīvam par izturību šajā grūtajā periodā. Izskatās, ka esam veiksmīgi pārvarējuši pirmo Covid vilni. Cerams, ka otrais vilnis, ja tāds vispār būs, nebūs vilnis, bet tāds mazs, mazs pūtieniņš. Vislielāko paldies gribu teikt tiem mediķiem, kuri atrodas frontes pirmajā līnijā – visai uzņemšanas nodaļas komandai, “Terapija 1” un “Terapija 2″ nodaļu personālam. Saku paldies absolūti visiem, jo frontes līnija iet cauri visām nodaļām. Jāsaka liels paldies arī pacientiem par izturību un sapratni, jo nebija viegli, mēs mācījāmies darot. Esmu pārliecināts, ka esam kļuvuši daudz zinošāki un stiprāki gan fiziski, gan emocionāli,” uzrunājot klātesošos, teica Vidzemes slimnīcas valdes priekšsēdētājs Uģis Muskovs.

Jau ziņots, ka ik gadu Vidzemes slimnīcā tiek atzīmēta Medicīnas darbinieku diena. Iepriekšējos trīs gadus tika rīkota svētku loterija, kurā ikvienam šajā dienā strādājošajam medicīnas darbiniekam bija iespēja izvilkt savu pilno lozi. Balvas loterijai sarūpēja ne tikai Vidzemes slimnīca, bet arī uzrunātie vietējās kopienas pārstāvji, pavisam 13 Valmieras un Valkas uzņēmumi un iestādes, kuri vēlējās pateikties mediķiem par viņu ikdienas darbu un rūpēm. Taču šogad loterijas rīkošana slimnīcas telpās pandēmijas laikā ieviesto ierobežojumu dēļ nebija iespējama. Ar balvu sagādāšana ekonomiskās krīzes apstākļos ir visai apgrūtinoša. Tādēļ Vidzemes slimnīcas vadība nolēma sveikt kolektīvu ar koncertu.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA „Firma Madara 89” - viens no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas veiksmīgi darbojas pārtikas mazumtirdzniecībā un ēdināšanā, piedāvā darbu  PAVĀRAM (-EI) ēdināšanas uzņēmumā “Pasēdnīca”,Rīgas ielā 64, Valmierā. Prasības kandidātiem: • vēlama atbilstoša izglītība vai darba pieredze pavāra amatā; • godīgums un augsta atbildības sajūta; • pozitīva attieksme pret darbu; • spēja strādāt komandā un maiņu darbā. Galvenie darba pienākumi: • garšīga un kvalitatīva ēdiena gatavošana saskaņā ar kalkulācijām; • tehnoloģisko procesu pārzināšana un ievērošana; • sekot produkcijas kvalitātei, produktu glabāšanas un gatavās produkcijas realizācijas termiņiem. Piedāvājam: • veselības apdrošināšanu; • mūsdienīgu darba vidi; • papildus sociālās garantijas pēc nostrādāta gada; • atmaksātus papildatvaļinājumus; • svētku dāvanas; • profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas; • darba alga no EUR 1000 – 1050 (bruto)/6.00 - 6.50 EUR/h. CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv ar norādi - Pavārs Valmierā,vai pieteikties personīgi WhatsApp vai zvanot pa mob.tel.nr. +371 26167218. Profesija: PAVĀRS Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 64, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ēdināšana / Pārtikas rūpniecība Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-16 Kontaktpersona: CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv Vai pieteikties WhatsApp: +371 26167218

Mūsu partneri