Valmieras Ziņas

Tuvojas noslēgumam pieteikšanās 2020. gada Pasaules koklētāju nometnei

Lasīšanas laiks: 2 min

2020. gada vasarā jau ceturto reizi Kocēnu novadā tiks organizēta Pasaules koklētāju nometne. Šoreiz nometnes norises vieta ir Kocēnu novada, Dikļu pagasta Dauguļi un norises datums ir 3. – 5. jūlijs, portālu “Valmieras Ziņas” informēja Kocēnu novada domes sabiedrisko attiecību speciālists Kristers Blūms.

Pasaules koklētāju nometne Kocēnu novadā jau kļuvusi par tradīciju. 2020. gadā nometne norisināsies jau 4. reizi. Nometnē piedalās lieliski pasniedzēji gan no Latvijas, gan citām valstīm. 2020. gadā paredzēta sadarbība ar Igauņu speciālistiem. Nometnes laikā plānotas meistarklases, jam session, dziesmu vakari, diskusijas un kopīgas, skanīgas dziesmu spēles Zilākalnā.

Dalībnieki nometnes laikā aug meistarībā, pārrunā aktuālos jautājumus, kas saistīti ar kokles spēli, dzied, spēlē un izbauda kopā būšanu kokļu skaņās un dabā. Pieteikties nometnei aicināti gan iesācēji, gan kokles spēles lietpratēji.

“Šajā nometnē risināsim jautājumus, kas ir ”spēles”, kas ir kokļu ”spēle”, kas ir ”spēlmanis”. Saspēlēsim Zilākalnā un iepazīsim igauņu tradicionālo kanneles spēli”, skaidro nometnes radošā vadītāja, koklētāja Laima Jansone.

Šogad Pasaules koklētāju nometnes 2020 pasniedzēji ir – Latvīte Cirse (kokle), Laima Jansone (kokle), Inese Mičule (tradicionālā dziedāšana) un īpašais viesis igauņu spēles tradīcijās – Leanne Barbo.

Pasaules koklētāju nometnes mērķis ir veidot kopīgu, ikgadēju platformu šī instrumenta cienītājiem! Dalībniekiem nometnē būs nepieciešams pašiem savs līdzpaņemtais instruments – tradicionālā kokle.

Pieteikšanās līdz 2020. gada 25. jūnijam, aizpildot anketu ŠEIT. Dalībnieku skaits nometnē ierobežots!

Dalība maksa: 70 eiro (ēdināšana, transporta izdevumi, naktsmītne Ziemeļvidzemes pamatskolā Dauguļos, nodarbības, meistarklases un citas ar nometni saistītas aktivitātes).  

Papildu informācija pieejama, sazinoties ar Kocēnu novada domes Kultūras un starptautisko sakaru koordinatori Noru Urbāni, (Tālr. + 371 26988129, e-pasts, nora.urbane@kocenunovads.lv)

Nometni organizē Kocēnu novada dome sadarbībā ar koklētāju Laimu Jansoni.

SIA „Firma Madara 89” - viens no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas veiksmīgi darbojas pārtikas mazumtirdzniecībā un ēdināšanā, piedāvā darbu  PAVĀRAM (-EI) ēdināšanas uzņēmumā “Pasēdnīca”,Rīgas ielā 64, Valmierā. Prasības kandidātiem: • vēlama atbilstoša izglītība vai darba pieredze pavāra amatā; • godīgums un augsta atbildības sajūta; • pozitīva attieksme pret darbu; • spēja strādāt komandā un maiņu darbā. Galvenie darba pienākumi: • garšīga un kvalitatīva ēdiena gatavošana saskaņā ar kalkulācijām; • tehnoloģisko procesu pārzināšana un ievērošana; • sekot produkcijas kvalitātei, produktu glabāšanas un gatavās produkcijas realizācijas termiņiem. Piedāvājam: • veselības apdrošināšanu; • mūsdienīgu darba vidi; • papildus sociālās garantijas pēc nostrādāta gada; • atmaksātus papildatvaļinājumus; • svētku dāvanas; • profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas; • darba alga no EUR 1000 – 1050 (bruto)/6.00 - 6.50 EUR/h. CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv ar norādi - Pavārs Valmierā,vai pieteikties personīgi WhatsApp vai zvanot pa mob.tel.nr. +371 26167218. Profesija: PAVĀRS Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 64, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ēdināšana / Pārtikas rūpniecība Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-16 Kontaktpersona: CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv Vai pieteikties WhatsApp: +371 26167218

Mūsu partneri