Valmieras Ziņas

16. maijā aicina talkot Burtnieka ezerā!

Lasīšanas laiks: < 1 min

Sestdien, 16. maijā, no 10.00 līdz 13.00 Lielās Talkas ietvaros makšķernieki un citi interesenti tiek aicināti uz Matīšu pludmali, lai vienatnē, divatā vai ģimenes lokā dotos ezerā un sakoptu piekrasti no ūdens puses. Talciniekus nodrošinās ar laivām, drošības vestēm, maisiem un atkritumu uzķeršanas tīkliem.

“Atklājot līdaku sezonu, pamanīju, ka ezers vietumis ir diez gan piedrazots ar dažādiem atkritumiem, tā radās ideja par šādas talkas organizēšanu, kurā var ievērot arī visus valstī noteiktos ierobežojumus. No krasta atkritumiem klāt netiekam, tā nu mēģināsim no ūdens puses! Pilnvērtīga atpūta uz ūdens, darot vērtīgu darbu, spēj iedvesmot, tāpēc ceru, ka atsaucība būs, īpaši no makšķernieku vidus. Pēc talkas krastā pacienāsimies ar siltu tēju,” stāsta biedrības “Burtnieku tūrisma un makšķerēšanas skola” vadītājs Ojārs Beķeris.

Uz Lielās Talkas aktivitātēm Burtnieka ezerā aicina biedrība “Burtnieku tūrisma un makšķerēšanas skola” sadarbībā ar Burtnieku novada pašvaldību un Matīšu pagasta pārvaldi! Par citām talkošanas vietām Burtnieku novadā, kuras pašvaldība iesaka sakopt, aicinām interesēties vietnē talkas.lv vai Burtnieku novada pagastu pārvaldēs.

Plašāka informācija par talku Matīšu laivu kanālā: Ojārs Beķeris, tālr. 29456900. Talkas vietas GPS: 57.719497, 25.213743.

SIA "Lat Met" pamatā ir metālapstrādes uzņēmums, kas specializējies praktisku dekoratīvo metāla izstrādājumu ražošanas jomā (vieglie metāla izstrādājumi), pasūtījumi tiek izgatavoti gan pēc privātpersonu, gan industriālo klientu pasūtījumiem. Margas, kāpnes, tirdzniecības stendi, vides priekšmeti, parka soliņi, velo statīvi, nojumes, metināti nestandarta izstrādājumi būvniecībai un mašīnbūvei. Sadarbības partneri Latvijā un Skandināvijā. SIA "LAT MET" aicina darbā metinātāju Galvenie amata pienākumi: Metināšanas darbi izmantojot MIG/MAG, jāmetina margas, kāpnes u.c. Metināšanas darbu veikšana vadoties pēc rasējumiem SIA "Lat Met" nodrošina: Darba veikšanai nepieciešamos apstākļus, vidi un iekārtas Paveiktajam darbam un kvalifikācijai atbilstošu atalgojumu Prasības pretendentiem: Darba pieredze metināšanā (metālapstrādē) Spēja patstāvīgi un kvalitatīvi veikt darba uzdevumus Prasme lasīt tehniskos dokumentus Pozitīva attieksme, motivācija strādāt un mācīties Par priekšrocību tiks uzskatīts: Pieredze metālapstrādē Prasme metināt ar TIG Darba vieta: Rubenes metāla apstrādes cehs "Meistari", Rubene, Kocēnu pag., Valmieras nov., LV-4227 (300 metri no Rubenes baznīcas), saskaņā ar montāžas grafiku klientu objektos. Atalgojums : 1460,00 EUR (Bruto) Papildus informācija Mob. 27314092 (Artis) Profesija: METĀLMATERIĀLU METINĀTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Meistari, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ražošana Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-29

Mūsu partneri