Valmieras Ziņas

FOTO: Aizvadīts pasākums “Kocēnu novada sporta laureāts 2019”

Lasīšanas laiks: 3 min

31. janvārī Vaidavas kultūras un amatniecības centrā norisinājās tradicionālais Kocēnu novada pašvaldības rīkotais pasākums “Kocēnu novada sporta laureāts 2019”, kas šogad iezīmēja olimpisko spēļu tematiku. Kā ierasts, pasākumā tika sveikti sportisti un viņu treneri par sasniegumiem aizvadītajā gadā, kā arī noskaidrota 2019. gada labākā sporta spēļu komanda, 2019. gada sportisti un sportistes, kā arī 2019. gada treneri gan iedzīvotāju balsojumā, gan žūrijas vērtējumā.

Tā kā 2020. gads sporta pasaulē būs īpašs ar vasaras olimpiskajām spēlēm Kocēnu novada sporta laureātu apbalvošana norisinājās, sākot ar goda pjedestāla 3. vietas ieguvējiem un noslēdzot ar augstākā kaluma godalgu saņēmēju apbalvošanu.

Klātesošos uzrunāja Kocēnu novada domes priekšsēdētājs Jānis Olmanis, laureātus sveica Kocēnu novada domes priekšsēdētāja 1. vietnieks Jānis Dainis, Kocēnu novada domes Kultūras, sporta un jaunatnes nodaļas vadītājs Gatis Akūlovs un kultūras un starptautisko sakaru koordinatore Nora Urbāne. Vakara gaitā muzikālus priekšnesumus sniedza grupa “Double Faced Eels”, sportistus izklaidēja Latvijas labāko skeita dēļa pārvaldītāju Friča Štrausa un Niklāva Vētras paraugdemonstrējumi. Atraktīvais pasākuma vadītājs Juris Mūrmanis pat pamanījās izaicināt spēcīgo vīru Aivaru Šmauksteli uz spēka dueli, gan arī iesaistīja zālē esošos viesus atraktīvās aktivitātēs, kurās bija iespēja iegūt balvas. Savukārt ballē uz dejām aicināja grupa “Double Faced Eels” nedaudz citādā skanējumā ar nosaukumu “Eels of the Sixties”.

Ikgadējā sporta laureātu godināšanas pasākumā medaļas un goda raksti tika pasniegti kopumā 36 pieaugušajiem un junioriem, 12 sporta komandām un 19 treneriem.

Iesaistot iedzīvotājus Kocēnu novada sporta laureātu noteikšanā, tika izveidotas trīs nominācijas, par kurām varēja balsot ikviens Kocēnu novada iedzīvotājs, un šogad savu balsi par šīm trim nominācijām atdeva teju 900 balsotāju.

Iedzīvotāju balsojumā balvu “Kocēnu novada populārākā sporta komanda 2019” saņēma vīriešu virslīgas florbola komanda “Rubene”, par uzvarētāju nominācijā “Kocēnu novada populārākais sporta notikums 2019” iedzīvotāji atzina Kocēnu novada čempionātu florbolā, kas norisinās jau astoto gadu pēc kārtas, savukārt balvu “Kocēnu novada populārākais sportists/sportiste 2019” saņēma vīriešu virslīgas florbola komandas “Rubene” vārtsargs Roberts Trepšs.

Žūrijas balsojumā tika noteikti šādi laureāti: “Kocēnu novada gada sporta spēļu komanda 2019” – sieviešu virslīgas florbola komanda “Rubene”, kas aizvadītajā sezonā izcīnīja jau divpadsmito Latvijas čempionu titulu. Balvu “Kocēnu novada gada treneris 2019” saņēma Kocēnu sporta skolas florbola trenere Linda Līce. Par “Kocēnu novada gada sportisti 2019” tika atzīta Evelīna Sirmā, kas aizvadītajā sezonā kļuva par trīskārtēju Latvijas čempioni novusā pieaugušo konkurencē, izcīnīja čempiontitulu novusā jauniešu konkurencē, kā arī kļuva par čempionu Latvijas čempionātā florbolā gan jauniešu, gan pieaugušo līgās.

savukārt balvu “Kocēnu novada gada sportists 2019” saņēma pasaulē spēcīgākais vīrs Aivars Šmaukstelis. Tituls “Kocēnu novada gada sporta skolotāja 2019” tika piešķirts Rubenes pamatskolas sporta skolotājai Santai Krasovskai, kuras ieguldījums bērnu fiziskajā audzināšanā novērtēts arī Latvijas mērogā, pasniedzot Santai “Latvijas Gada balvu sportā 2019” kā izcilākajai sporta skolotājai.

Pasākuma laikā tika apbalvoti arī Kocēnu novada Endomondo izaicinājuma dalībnieki. Nepilnu divu mēnešu laikā izaicinājumā piedalījās 73 novadnieki, kas kopumā pieveica vairāk nekā 15 tūkstošus kilometrus skrienot, ejot, nūjojot, slēpojot un citās sportiskās aktivitātēs svaigā gaisā. Pirmā Kocēnu novada Endomondo izaicinājuma uzvarētāji: sieviešu konkurencē 1. vietu izcīnīja Sanita Laiviņa, 2. vietā Solvita Grāvelsiņa, 3. vietā Egita Līce, vīriešu konkurencē 1. vietā Mārcis Kārliņš, 2. vietā Kristaps Briedis, 3. vietā Andris Robalds.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Pievienojies mūsu komandai! Valmieras 2.vidusskolas struktūrvienība “Varavīksne” (turpmāk – Iestāde) aicina darbā skolotāja palīgu (1 slodze – 40 stundas nedēļā) uz noteiktu laiku.  Darba vietas adrese: Raiņa iela 11, Valmiera, Valmieras novads. Ja Tev ir vēlme: • veikt bērnu aprūpi ikdienā; • sadarboties ar grupas skolotājām, sniegt atbalstu bērniem mācību jomu apguvē; • veidot bērnos kulturālas uzvedības un higiēnas iemaņas; • rūpēties par bērnu dienas režīma ievērošanu; • nodrošināt telpu, inventāra tīrību un kārtību; un ja Tev ir: • vismaz vispārējā vidējā izglītība (vēlams auklītes sertifikāts vai praktiskā pieredze darbā ar bērniem); • valsts valodas prasmes atbilstoši Valsts valodas likuma prasībām; • kompetences: prasme plānot, organizēt un kvalitatīvi veikt savu darbu, disciplinētība; pozitīva, radoša un atbildīga attieksme pret darbu; psiholoģiskā noturība un augsta saskarsmes kultūra; mēs piedāvājam: • atalgojumu EUR 702,00 mēnesī pirms nodokļu nomaksas; • iespēju saņemt atvaļinājuma pabalstu darba un dzīves līdzsvaram par labu darba sniegumu; • darba devēja līdzfinansētu veselības apdrošināšanu pēc pārbaudes laika beigām, kā arī citas sociālās garantijas/labumus atbilstoši darba rezultātiem un normatīvajos aktos noteiktajam; • drošu, estētisku un sakārtotu darba vidi. Profesionālās darbības aprakstu (CV), pieteikuma vēstuli gaidīsim līdz 2024.gada 7.maijam personīgi (adrese: Raiņa iela 11, Valmiera, Valmieras novads) vai e-pastā: v2v@valmiera.edu.lv. Tālrunis papildu informācijai: 64281559. Informējam, ka pieteikuma dokumentā norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šī atlases konkursa norisi atbilstoši fizisko personu datu aizsardzības regulējuma prasībām. Profesija: SKOLOTĀJA PALĪGS Darba vietas adrese: LATVIJA, Raiņa iela 11, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz noteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Izglītība / Zinātne Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz noteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-07 Kontaktpersona: CV, motivācijas vēst.lūdzam sūtīt uz e-pastu: v2v@valmiera.edu.lv, tālrunis 64281559

SIA “Valmieras Olimpiskais centrs” viesnīca „Sports Hotel” aicina pievienoties savai komandai uz noteiktu laiku līdz 31.08.2024. VIESMĪLI Galvenās prasības klandidātiem: augstu atbildības izjūta un precizitāte darbā; uzturēt tīru un kārtīgu darba vidi un aprīkojumu; higiēnas un paškontroles normu ievērošana un to kontrolēšana; spēja patstāvīgi plānot savu darba laiku; labas latviešu valodas zināšanas; angļu valodas zināšanas sarunvalodas līmenī; pieredze līdzīgā amatā tiks uzskatīta par priekšrocību. Amata apraksts: plānot un organizēt viesu apkalpošanu brokastīs; organizēt pasūtījumu izpildi; pagatavot un sagatavot brokastu produkciju; nodarboties ar viesu uzņemšanu; iegādāties produktus un citus materiālus, kontrolēt to izlietošanu un uzgalbāšanu; piedalīties saimniecības struktūrvienības darba organizēšanā; brokastu zāles un virtuves sagatavošana brokastīm. Piedāvājam: pilnas slodzes darbu; draudzīgu un atsaucīgu kolektīvu; stabilu atalgojumu un sociālās garantijas; atalgojums: stundas tarifa likme pārbaudes laikā 4,50 EUR/h, pēc pābaudes laika 5.00 EUR/h (pirms nodokļu nomaksas); summēto darba laiku, darbu maiņās (06.00-14.30); dažāda veida “bonusus” pēc pārbaudes laika; darba vieta: viesnīca "Sports Hotel", Vaidavas iela 15, Valmiera, Valmieras novads. Pieteikuma vēstuli un CV lūdzam sūtīt uz e-pastu –monta.martinsone@sportshotel.lv Tiks izskatīti tikai tie pieteikumi, kuros būs gan CV, gan motivācijas (pieteikuma) vēstule. Informācija par piedāvāto amatu pa tālruni +371 25464433 Kontaktpersona Monta Martinsone, Informācija par viesnīcu www.sportshotel.lv Pieteikumus uz vakanci iesniegt līdz 19.05.2024. Pretendentu iesūtītie dokumenti un personas dati, uz vakances laiku un noteiktu laiku pēc norādītā termiņa beigām, pārziņa leģitīmo interešu ietvaros tiks uzglabāti pārziņa lietvedībā. Iesniedzot savu pieteikumu, Jūs piekrītat savu personas datu apstrādei norādītās vakances pretendentu izvērtēšanas un atlases procesā un saziņai ar Jums. Nosūtītajos dokumentos lūgums neiekļaut sensitīvus (īpašās kategorijas) personas datus. Savu piekrišanu datu apstrādei norādītajiem mērķiem varat atsaukt jebkurā laikā, sazinoties ar pārzini. Pārzinis garantē nenodot pretendenta personas datus trešajām personām, bez pretendenta rakstveida saskaņojuma. Pārzinis SIA “Valmieras Olimpiskais centrs”, reģistrācijas Nr. 54103025871, adrese: Čempionu iela 2, Valmiera, Valmieras novads, LV-4201. Profesija: VIESMĪLIS Algas izmaksas veids: Stundas tarifa likme Darba vietas adrese: LATVIJA, Vaidavas iela 15, Valmiera, Valmieras nov. Darba laika veids: Summētais darba laiks Darba veids: Darbinieka amats uz noteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ēdināšana / Pārtikas rūpniecība Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz noteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-19 Kontaktpersona: Monta Martinsone

Mūsu partneri