Valmieras Ziņas

5 galda spēles visai ģimenei, ko dāvināt Ziemassvētkos

Lasīšanas laiks: 3 min

Galda spēles ģimenei ir aizraujošs veids, kā pavadīt brīvo laiku, stiprināt attiecības un piedzīvot jautrus mirkļus kopā ar tuvākajiem cilvēkiem. Tāpat galda spēles ir arī lieliska dāvana, ko uzdāvināt gan pašiem sev, gan citiem – radu un draugu ģimenēm. Tā kā tuvojas Ziemassvētki, tad noteikti jāatceras par galda spēlēm kā par jēgpilnām dāvanām. 

Piedāvājam iepazīties ar 5 interesantām galda spēlēm ģimenei, ko varat izvēlēties dāvināšanai vai kā papildinājumu savas ģimenes galda spēļu kolekcijai. 

Visas šīs spēles un vēl daudzas citas varat iegādāties interneta veikalā “XS Rotaļlietas”: https://www.xsrotallietas.lv/preces/galda-speles/gimenei.html.

  1. Ģimenes viktorīna “iKNOW”

Spēle “iKNOW” ir ģimenes viktorīna par dažādām tēmām. Jautājumi spēlē veidoti tā, lai tēmu, kurā viņš ir spēcīgs, varētu atrast dažāda vecuma spēlētāji ar atšķirīgām interesēm. Spēle piemērota no 12 gadu vecuma, spēlēt var 2-6 cilvēki. Ar šo spēli varēs ne tikai paspīdēt ar savām zināšanām, bet arī iegūt jaunas zināšanas, kas var noderēt jebkurā dzīves situācijās. Erudīcija ir lieliska īpašība, ar ko lepoties un kuru vienmēr var izkopt vēl vairāk!

  1. Spēle “Latvija”

Arī “Latvija” ir viktorīnas tipa spēle, kas spēlētājiem ļaus pārbaudīt savas zināšanas par Latvijas vēsturi, ģeogrāfiju, sportu, zinātni un daudzām citām tēmām. Šajā faktu spēlē ir iekļauti 2400 dažādi jautājumi, tāpēc spēle būs interesanta ilgu laiku, jo jautājumi neatkārtosies. Spēlē uzvar tas, kuram ir visvairāk pareizo atbilžu. Tā ir ne tikai jautra sacensība, bet arī aizraujošs veids, kā  visai ģimenei kopā apgūta jaunas zināšanas par Latviju.

  1. Spēle “5 sekundes”

Šī ir spēle, kas prasa gan atjautību, gan veiklību. Piecu sekunžu laikā jāspēj sniegt trīs pareizas atbildes uz jautājumiem no uzdevumu kartītēm. Laika atskaitei tiek izmantots speciāls taimeris ar spirāli. Ja ir sniegtas trīs atbildes, iekļaujoties laikā, tad spēlētājs par vienu vietu spēles laukumā pavirza savu spēles kauliņu. Kurš pirmais sasniedz finišu, ir uzvarētājs.

  1. Klasisko spēļu kolekcija “Piecas vienā”

Ja jums mājās vēl nav visu klasisko spēļu, kas jau izturējušas laika pārbaudi, tad laba izvēle, meklējot galda spēles ģimenei, būs spēle, kas apvieno vairākas vienā, šajā gadījumā “Piecas vienā”, kur apvienotas vairākas iemīļotas spēles – dambrete, šahs, domino, krustiņi-nullītes un bekgemons. Visa spēles ietilpst vienā ērta iepakojumā, tāpēc ir viegli paņemt līdzi ceļā. Tā arī būs lieliska dāvana jebkurai ģimenei.

  1. Spēle “Vārdu drudzis”

“Vārdu drudzis” ir spēle visiem, kuri ir vecāki par 8 gadiem. Spēlē var piedalīties 2-6 dalībnieki. Šī ir ļoti dinamiska spēle, kas prasa ātru domāšanu un erudīciju. Spēlētājs uz spēles laukuma izliek burtu kartītes un kategorijas kārti. Pēc tam tiek uzlikts smilšu pulkstenis. Katram dalībniekam ir jānosauc vārds no kategorijas, vārdam jāsākas ar kādu no burtiem, kas redzami uz kartītēm. Pēc katra nosauktā vārda pulkstenis ir jāapgriež. Tas nozīmē, ka nākamā dalībnieka laiks atkarīgs no tā, cik ātri atbildēja iepriekšējais. Jo ilgāk viens dalībnieks domā, jo vairāk laika iegūst nākamais. 

SIA "Lat Met" pamatā ir metālapstrādes uzņēmums, kas specializējies praktisku dekoratīvo metāla izstrādājumu ražošanas jomā (vieglie metāla izstrādājumi), pasūtījumi tiek izgatavoti gan pēc privātpersonu, gan industriālo klientu pasūtījumiem. Margas, kāpnes, tirdzniecības stendi, vides priekšmeti, parka soliņi, velo statīvi, nojumes, metināti nestandarta izstrādājumi būvniecībai un mašīnbūvei. Sadarbības partneri Latvijā un Skandināvijā. SIA "LAT MET" aicina darbā metinātāju Galvenie amata pienākumi: Metināšanas darbi izmantojot MIG/MAG, jāmetina margas, kāpnes u.c. Metināšanas darbu veikšana vadoties pēc rasējumiem SIA "Lat Met" nodrošina: Darba veikšanai nepieciešamos apstākļus, vidi un iekārtas Paveiktajam darbam un kvalifikācijai atbilstošu atalgojumu Prasības pretendentiem: Darba pieredze metināšanā (metālapstrādē) Spēja patstāvīgi un kvalitatīvi veikt darba uzdevumus Prasme lasīt tehniskos dokumentus Pozitīva attieksme, motivācija strādāt un mācīties Par priekšrocību tiks uzskatīts: Pieredze metālapstrādē Prasme metināt ar TIG Darba vieta: Rubenes metāla apstrādes cehs "Meistari", Rubene, Kocēnu pag., Valmieras nov., LV-4227 (300 metri no Rubenes baznīcas), saskaņā ar montāžas grafiku klientu objektos. Atalgojums : 1460,00 EUR (Bruto) Papildus informācija Mob. 27314092 (Artis) Profesija: METĀLMATERIĀLU METINĀTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Meistari, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ražošana Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-29

Mūsu partneri