Valmieras Ziņas

Elksnis gūst 22 punktus, “Ogres” perfektā sērija Valmierā neapstājas

Lasīšanas laiks: 2 min

“Pafbet” Latvijas – Igaunijas basketbola līgas spēlē “Valmiera Glass/Vidzemes Augstskola” basketbolistiem neizdevās apturēt sezonu perfekti iesākušo “Ogres” komandu, 16. oktobra spēlē piekāpjoties Vidzemes komandu derbijā ar rezultātu 68:114.

Spēle iesākās ar Roberta Krastiņa diviem precīziem metieniem, bet Klāvs Dubults panāca 6:5 vadību valmieriešiem. Taču pēc tam sekoja “Ogres” 12 punktu izrāviens, kas salauza spēli jau pirmajā ceturtdaļā. “Ogres” ātrvilciens bija ieskrējies un līdz pirmās ceturtdaļas izskaņai stopkrāns norauts netika. Noslēdzoties pirmajām desmit minūtēm, valmierieši attapās iedzinējos ar 10:37.

Otrajā ceturksnī valmierieši nedaudz uzlaboja savu sniegumu uzbrukumā, taču “Ogres” fiziskā spēle turpināja audzēt pārsvaru viesu komandai. Lielajā pārtraukumā mājinieki devās ar 34 punktu deficīti (30:64). Puslaika pārtraukumā laukumā devās Valmieras Pārgaujas ģimnāzijas skolnieki, aizvadot savstarpējo spēli trīs pret trīs basketbolā, komandām spēlējot neizšķirti. Lai gan skolniekiem tik lielas publikas priekšā pirmajās minūtēs bija neliela mandrāža, taču dalībnieki atzina, ka piedzīvojums bijis lielisks.

Trešajā ceturtdaļā “Ogres” basketbolisti ar spiedienu uz groza apakšu un precīziem trejačiem vēl vairāk palielināja savu atstatumu. Edmunds Elksnis ar individuāliem pūliņiem guva vairākus grozus, taču uz rezultāta tablo vēl joprojām nospiedošs pārsvars bija ogrēniešiem – 46:94.

Noslēdzošajā ceturksnī Valters Vēveris pieregulēja savu tēmekli, trāpot trīs tālmetienus. Pie savām iespējām tika arī Aleksis Ābols un Kristofers Šepte. Skanot mača beigu signālam, “Ogre” svinēja savu ceturto uzvaru četrās spēlēs. Mača beigu rezultāts bija 68:114, liekot valmieriešiem atzīt pretspēlētāju pārspēku šajā mačā. Par spīti lielajai rezultāta starpībai, Valmieras basketbola līdzjutēji pierādīja, ka ir paši labākie, saglabājot savu skaļo līdzi jušanu līdz pat pēdējām spēles minūtēm.

Rezultatīvākais spēlētājs valmieriešu rindās bija Edmunds Elksnis ar 22 punktiem un sešām rezultatīvām piespēlēm. “Ogre” nodemonstrēja lielisku komandas sniegumu, septiņiem spēlētājiem gūstot vairāk par desmit punktiem un visiem pieteiktajiem realizējot vismaz divus metienus no spēles.

“Valmiera Glass/Vidzemes Augstskola” – “Ogre” 68:114 (10:37, 20:27, 16:30, 22:20)
Elsnis 22, Dubults 14, Vēveris 13, Krastiņš 8, Blumbergs 3, Liepiņš 3, Ābols 3, Engers 2, Riekstiņš, Šepte Brokāns.

Nākamo spēli valmierieši aizvadīs izbraukumā Rakverē, tiekoties ar līgas jaunpienācēju “Tarvas” nākamajā piektdienā, 25. oktobrī.

SIA "Lat Met" pamatā ir metālapstrādes uzņēmums, kas specializējies praktisku dekoratīvo metāla izstrādājumu ražošanas jomā (vieglie metāla izstrādājumi), pasūtījumi tiek izgatavoti gan pēc privātpersonu, gan industriālo klientu pasūtījumiem. Margas, kāpnes, tirdzniecības stendi, vides priekšmeti, parka soliņi, velo statīvi, nojumes, metināti nestandarta izstrādājumi būvniecībai un mašīnbūvei. Sadarbības partneri Latvijā un Skandināvijā. SIA "LAT MET" aicina darbā metinātāju Galvenie amata pienākumi: Metināšanas darbi izmantojot MIG/MAG, jāmetina margas, kāpnes u.c. Metināšanas darbu veikšana vadoties pēc rasējumiem SIA "Lat Met" nodrošina: Darba veikšanai nepieciešamos apstākļus, vidi un iekārtas Paveiktajam darbam un kvalifikācijai atbilstošu atalgojumu Prasības pretendentiem: Darba pieredze metināšanā (metālapstrādē) Spēja patstāvīgi un kvalitatīvi veikt darba uzdevumus Prasme lasīt tehniskos dokumentus Pozitīva attieksme, motivācija strādāt un mācīties Par priekšrocību tiks uzskatīts: Pieredze metālapstrādē Prasme metināt ar TIG Darba vieta: Rubenes metāla apstrādes cehs "Meistari", Rubene, Kocēnu pag., Valmieras nov., LV-4227 (300 metri no Rubenes baznīcas), saskaņā ar montāžas grafiku klientu objektos. Atalgojums : 1460,00 EUR (Bruto) Papildus informācija Mob. 27314092 (Artis) Profesija: METĀLMATERIĀLU METINĀTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Meistari, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ražošana Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-29

Mūsu partneri