Valmieras Ziņas

FBK “Valmiera” nedēļas nogalē piedzīvo divus zaudējumus

Lasīšanas laiks: 2 min

Svētdien, 13.oktobrī, Liepājas Olimpiskā centra manēžā tika aizvadīta ELVI florbola līgas vīriešiem sestās kārtas pirmā spēle, kurā vietēja komanda “Kurši/Ekovalis” uzņēma turnīra līderi FBK “Valmiera”. Valmierieši, kuri sestdien Talsos piedzīvoja šosezon pirmo zaudējumu, neveiksmi cieta arī Liepājā. “Kurši/Ekovalis” izrādījās pārāka ar 7:5, pa trim rezultativitātes punktiem liepājnieku labā guva Toms Akmeņlauks un Ričards Dēvits, informē floorball.lv.

Virslīgas līdere “Valmiera” šīs nedēļas nogalē bija devusies divu dienu turnejā uz Kurzemi. Sestdien valmierieši viesojās pie komandas “Talsu NSS/Krauzers” un piedzīvoja pirmo zaudējumu šajā sezonā, piekāpjoties talseniekiem pēcspēles metienos ar 5:6. Jau svētdien Valmieras komanda atradās Liepājā, kur aizvadīja sestās kārtas pirmo spēli, krustojot nūjas ar vienību “Kurši/Ekovalis”. Pirmais periods pagāja bez vārtu guvumiem, lai gan tā izskaņā liepājniekam Gintam Siliņam bija iespēja izpildīt soda metienu – 0:0. Toties otro trešdaļu laukuma saimnieki sāka vareni, pirmo astoņu minūšu laikā gūstot piecus vārtus – 5:0. Pa bumbiņai viesu vārtos raidīja Mihails Kostusevs, Toms Akmeņlauks, Edgars Freimanis, Gints Siliņš un Ralfs Polis. Līdz otrajam pārtraukuma valmierieši Matīss Salmiņš un Mārtiņš Broks divus vārtus atguva – 2:5. Pakaļdzīšanos “Valmiera” turpināja arī pēdējā periodā, tomēr liepājnieki spēja nosargāt divu vārtu pārsvaru, sagādājot valmieriešiem vēl vienu zaudējumu – 7:5.

Par labāko spēlētāju Liepājas komandā tika atzīts vārtsargs Edgars Rimarenko, kurš atvairīja 29 no 34 pretinieku metieniem. Pa trim rezultativitātes punktiem liepājnieku labā guva Toms Akmeņlauks un Ričards Dēvits, bet pa 2 (1+1) punktiem sakrāja Mihails Kostusevs un Edgars Freimanis. Labākā spēlētāja balvu valmieriešu sastāvā saņēma vienu vārtu autors Ralfs Matīss Balodis, 2 (1+1) punktus guva Matīss Salmiņš, bet rezultatīvākais ar 3 (1+2) punktiem bija Pāvels Semjonovs. Arī pēc šī zaudējuma Valmieras komanda ar 13 punktiem vēl joprojām ir turnīra tabulas līdere. Komandai “Kurši/Ekovalis” pēc šīs uzvaras turnīra tabulā ir 12 punkti un 4.vieta.

SIA „Firma Madara 89” - viens no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas veiksmīgi darbojas pārtikas mazumtirdzniecībā un ēdināšanā, piedāvā darbu  PAVĀRAM (-EI) ēdināšanas uzņēmumā “Pasēdnīca”,Rīgas ielā 64, Valmierā. Prasības kandidātiem: • vēlama atbilstoša izglītība vai darba pieredze pavāra amatā; • godīgums un augsta atbildības sajūta; • pozitīva attieksme pret darbu; • spēja strādāt komandā un maiņu darbā. Galvenie darba pienākumi: • garšīga un kvalitatīva ēdiena gatavošana saskaņā ar kalkulācijām; • tehnoloģisko procesu pārzināšana un ievērošana; • sekot produkcijas kvalitātei, produktu glabāšanas un gatavās produkcijas realizācijas termiņiem. Piedāvājam: • veselības apdrošināšanu; • mūsdienīgu darba vidi; • papildus sociālās garantijas pēc nostrādāta gada; • atmaksātus papildatvaļinājumus; • svētku dāvanas; • profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas; • darba alga no EUR 1000 – 1050 (bruto)/6.00 - 6.50 EUR/h. CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv ar norādi - Pavārs Valmierā,vai pieteikties personīgi WhatsApp vai zvanot pa mob.tel.nr. +371 26167218. Profesija: PAVĀRS Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 64, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ēdināšana / Pārtikas rūpniecība Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-16 Kontaktpersona: CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv Vai pieteikties WhatsApp: +371 26167218

Mūsu partneri