Valmieras Ziņas

Jaunas filmas – jauni piedzīvojumi!

Lasīšanas laiks: 3 min

Nedēļa ir ātri aizritējusi, un kino “Gaisma” / 3D Cinema aicina iepazīties ar jaunākajām filmām – noskaties kaisles drāmu “Nekas mūs neapturēs”, komēdiju “Lietaina diena Ņujorkā” un asa sižeta filmu “Dvīnis”! Kinoteātrī joprojām iespējams noskatīties animācijas filmas visai ģimenei “Auniņš Šons: Fermagedons” un “Palaidnis”, kā arī latviešu spēlfilmu “Jelgava ‘94”, trilleri “Džokers” un drāmu “Dauntonas abatija”.

Vairāk informācijas www.3dcinema.lv

Nekas mūs neapturēs
Harizmātiskais mūzikas producents Ralfs (Andris Keišs) sava nepiekāpīgā rakstura dēļ pārliecina sievu un mīļāko sadzīvot vienā īpašumā, kur turklāt vēl mīt viņa divpadsmitgadīgā meita. Pretēji gaidītajam, eksperiments pārvēršas nežēlīgā cīņā katram par savām interesēm.

Lietaina diena Ņujorkā
Students Getsbijs sapņo parādīt draudzenei Ešlijai savu dzimto pilsētu Ņujorku, un liktenis viņam šādu iespēju sniedz, kad koledžas avīze uzdod Ešlijai nointervēt slavenu režisoru. Ņujorka viņus sagaida ar sliktiem laikapstākļiem, un šī lietainā diena mainīs abu dzīves uz visiem laikiem. Getsbijs Ņujorkā satiks savu bērnības draudzenes māsu, bet naivā Ešlija ļausies zvaigžņu bohēmas vilinājumam…

Dvīnis
Valdības algotajam pasūtījuma slepkavam Henrijam Brogenam (Vils Smits) pa pēdām, ar uzdevumu nogalināt, tiek nosūtīts viņa klons Juniors (Vils Smits) – par 28 gadiem jaunāka Henrija versija, kurš spēj paredzēt teju katru nākamo pretinieka soli un lēmumus. Henrijs nolemj atklāt, kas slēpjas aiz Juniora izcelsmes un, kā pasargāt viņu no lēmuma, kas var iznīcināt viņa nākotni.

Džokers
Pirmo reizi uz lielajiem ekrāniem filma par ikonisko Gotemas ļaundari – Džokeru. Arturs Fleks ir vīrs, kurš cenšas atrast savu vietu pilsētas sašķeltajā sabiedrībā. Dienā strādājot par klaunu gadījuma darbos, bet vakaros cenšoties kļūt par atzītu stand-up komiķi, viņš nonāk pie atziņas, ka izjokots tiek viņš pats. Ierauts vienladzības un nežēlības cilkliskajā esamībā, Arturs pieņem vienu sliktu lēmumu, kas uzsāk ķēdes reakciju viņa transformācijā par Džokeru.

Dauntonas abatija
Atkalredzēšanās ar iemīļotajiem TV seriāla varoņiem – šoreiz uz lielā ekrāna kinolentē “Dauntonas abatija”, kur viņu stāsts turpināsies ar karalisku vērienu! Pēc tam, kad tiek tiek saņemta vēsts par drīzumā gaidāmo karaļa un karalienes vizīti Dauntonā, Krouliju ģimenei un viņu kalpotājiem ir darba pilnas rokas. Gaidāmā augsto viesu ierašanās sacels vētru abos stāvos, un romantiskas vēsmas apvīs ne vienu vien filmas varoņa sirdi.

 

Auniņš Šons: Fermagedons
Netālu no auniņa Šona fermas ir avarējis piemīlīgās un draiskās citplanētietes Lu-Las kosmosa kuģis. Lu-Las neparasto spēju, nebeidzamo blēņu un galaktikas mēroga atraugu apburts, Šons nolemj palīdzēt savai jauniegūtajai draudzenei atgriezties mājās, nenojaušot, ka nežēlīga citplanētiešu mednieku organizācija jau dzen viņiem pēdas. Vai Šons un viņa bars spēs novērst Fermagedonu, pirms nav par vēlu? Filmiņu sapratīs ikviens skatītājs, jo tās varoņi runā paši savā (pārsvarā aitu) valodā.

 

Jelgava ‘94
Filmas “Jelgava ’94” stāsta centrā ir četrpadsmitgadīgais Jānis, Jelgavas puika ar “zubra” līmeņa mācību sasniegumiem, kurš cenšas būt neviena nepamanīts. Tomēr iemīlēšanās klasesbiedrenē Kristīnē un nejauši iegūtie draugi Nāve un Zombis neatgriežami aizsāk jaunu lappusi Jelgavas pusaudža dzīvē – ir jāspēlē grupā, jāklausās metāls, vajadzīgas īstās drēbes un līdz asarām jānoved skolotāji un vecāki.

 

Palaidnis
Kopš kucēna vecuma Palaidnis ir lutināts un dzīvojis greznībā plašā savrupnamā. Taču, kad viņa turīgā saimniece dodas mūžībā, Palaidnis paliek viens un nonāk uz ielas. Siltumnīcas apstākļos augušais suns ir galīgi nepiemērots dzīvei reālajā pasaulē, un it kā ar to būtu par maz, viņu sāk vajāt saimnieces alkatīgie radinieki, kas ar Palaidņa starpniecību cer tikt pie iespaidīga mantojuma.

SIA „Firma Madara 89” - viens no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas veiksmīgi darbojas pārtikas mazumtirdzniecībā un ēdināšanā, piedāvā darbu  PAVĀRAM (-EI) ēdināšanas uzņēmumā “Pasēdnīca”,Rīgas ielā 64, Valmierā. Prasības kandidātiem: • vēlama atbilstoša izglītība vai darba pieredze pavāra amatā; • godīgums un augsta atbildības sajūta; • pozitīva attieksme pret darbu; • spēja strādāt komandā un maiņu darbā. Galvenie darba pienākumi: • garšīga un kvalitatīva ēdiena gatavošana saskaņā ar kalkulācijām; • tehnoloģisko procesu pārzināšana un ievērošana; • sekot produkcijas kvalitātei, produktu glabāšanas un gatavās produkcijas realizācijas termiņiem. Piedāvājam: • veselības apdrošināšanu; • mūsdienīgu darba vidi; • papildus sociālās garantijas pēc nostrādāta gada; • atmaksātus papildatvaļinājumus; • svētku dāvanas; • profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas; • darba alga no EUR 1000 – 1050 (bruto)/6.00 - 6.50 EUR/h. CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv ar norādi - Pavārs Valmierā,vai pieteikties personīgi WhatsApp vai zvanot pa mob.tel.nr. +371 26167218. Profesija: PAVĀRS Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 64, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ēdināšana / Pārtikas rūpniecība Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-16 Kontaktpersona: CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv Vai pieteikties WhatsApp: +371 26167218

Mūsu partneri