Valmieras Ziņas

Iedzīvotāju satrauktā ziņa – vai Valmierā notikusi apšaude? (15)

Lasīšanas laiks: < 1 min

Agrā rīta stundā no satrauktas valmierietes Kristīnes saņēmām ziņu, ka vakar ap diviem naktī Valmieras autoostas apvidū esot notikusi apšaude. Pēc iedzīvotājas teiktā, tas esot noticis salīdzinoši ilgi, un, zvanot Valsts policijai, Kristīne esot saņēmusi atbildi, ka policija par notikušo ir saņēmusi informāciju. Bet kas īsti vakarnakt notika Valmierā?

“Gribētos zināt, kas tieši tas bija. Kādas militāras mācības vai nopietna apšaude,” raksta Kristīne. 

Saņemot ziņu no Valsts policijas, noskaidrojās, ka apšaude neesot tikusi fiksēta.

“Policijas rīcībā ir informācija par to, ka pagājušajā naktī autoostas apkārtnē dzirdami šāvieniem līdzīgi trokšņi. Pārbaudot saņemto informāciju un apsekojot pilsētas teritoriju, pārkāpumi netika konstatēti,” situāciju skaidroja VP Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Zane Vaskāne. 

Lai arī, kā izrādās, apšaude nav notikusi, aizvadītajā diennaktī Valsts policija tika fiksējusi dažādus citus pārkāpumus. Burtnieku novadā konstatēts, ka nozagts portatīvais dators, cietais disks un datorsoma, sasniedzot materiālos zaudējumus 1090 eiro apmērā. Savukārt Cēsu novadā, nobraucot no ceļa un apgāžoties traktoram ar piekabi, bojā gājis kāds 1959. gadā dzimis vīrietis. 

    Kristine - 31.07.2019

    Kas tad tas bija? Jo savieni bij loti labi dzirdami…

    Kristine - 31.07.2019

    Un es maku atskirt plaukskenes no savieniem

    Jānis. - 31.07.2019

    Jaunie “baikeri” vandijās pa pilsētu. Ap pusnakti gar manu māju pilnā ručkā deva vaļā…

      Zizii - 31.07.2019

      Jup, Geotga Apiņa arī…

      arnis - 02.08.2019

      Tās bija gaisenes 6 cilvēki bija ar gaisenēm un 12 bez tur bija bars pret baru??? Viens no cilvēkiem tika iesauts kāja

    kaalis - 31.07.2019

    Kristīne kabaci no cukīni atšķir?

    Ieva - 31.07.2019

    Kādu laiku atpakaļ Burkānciemā iestājoties vēlam vakaram šaudījās viens pirotehniķis… iespējams uz Ūdeu ielas

      Ūdrs - 01.08.2019

      Uz Ūdru ielas ir brūna māja,kur,cik noprotu dzīvo cilvēki,kuriem patīk “mest pa lampu”. Ir no turienes šāvienam līdzīgi trokšņi nākuši, jā. Pats dzīvoju netālu ļoti, laiku pa laikam dzirdu kaut ko.

    Rolands - 31.07.2019

    Vakardien SEB bankas rajonā tas arī bija dzirdams, bumbiņpistole tā noteikti nebija.

      Ieva - 31.07.2019

      Jā pie Ripo likās tieši blakus. Pēc tā bija grūti iemigt

    Sabīne - 31.07.2019

    Es dzirdēju kad aptuveni uz 0:20 dzirdēju šāvienus, bet tas bija pie Jaņperka un arī šavieni bija diez gan gari un daudz.

    Zizii - 31.07.2019

    Agrāk dzīvoju banānā un pirms kāda pus gada arī naktī dzirdēju tādu kā apšaudi. Neregulāri un ļoti spēcīgi šāvieni ar pauzēm…

    Ingus - 01.08.2019

    Stacijas galaa ar dzirdeeju un likaaas, ka tas ir tepat kkur blakus

    Līga - 01.08.2019

    Mums Opis arī bija dzirējis. Viņam bija licies, ka Zemessardzei mācības Kauguru vērī.

    Pankūciņa - 02.08.2019

    Nu skaidra skaidra lieta😁

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA „Firma Madara 89” - viens no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas veiksmīgi darbojas pārtikas mazumtirdzniecībā un ēdināšanā, piedāvā darbu  PAVĀRAM (-EI) ēdināšanas uzņēmumā “Pasēdnīca”,Rīgas ielā 64, Valmierā. Prasības kandidātiem: • vēlama atbilstoša izglītība vai darba pieredze pavāra amatā; • godīgums un augsta atbildības sajūta; • pozitīva attieksme pret darbu; • spēja strādāt komandā un maiņu darbā. Galvenie darba pienākumi: • garšīga un kvalitatīva ēdiena gatavošana saskaņā ar kalkulācijām; • tehnoloģisko procesu pārzināšana un ievērošana; • sekot produkcijas kvalitātei, produktu glabāšanas un gatavās produkcijas realizācijas termiņiem. Piedāvājam: • veselības apdrošināšanu; • mūsdienīgu darba vidi; • papildus sociālās garantijas pēc nostrādāta gada; • atmaksātus papildatvaļinājumus; • svētku dāvanas; • profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas; • darba alga no EUR 1000 – 1050 (bruto)/6.00 - 6.50 EUR/h. CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv ar norādi - Pavārs Valmierā,vai pieteikties personīgi WhatsApp vai zvanot pa mob.tel.nr. +371 26167218. Profesija: PAVĀRS Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 64, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ēdināšana / Pārtikas rūpniecība Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-16 Kontaktpersona: CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv Vai pieteikties WhatsApp: +371 26167218

Mūsu partneri