Valmieras Ziņas

Šīs vasaras spēļu piedzīvojumiem izvēlies PSX

Lasīšanas laiks: 3 min

Kā jūs mēdzat atpūsties, ja gribas patiešām “atslēgties” no ikdienas darbiem un rūpēm, bet negribas iet projām no mājām? Pagulēt, paskatīties televizoru, pagatavot kaut ko garšīgu, vienkārši nedarīt neko. Paspēlēt spēles datorā vai televizorā? Protams, īpaši, ja jūsu rīcībā ir aizraujoša, teicamas kvalitātes videospēle vai spēļu konsole. Šajā ziņā izcils palīgs ir spēļu internetveikals PSX, kas piedāvā visu, kas nepieciešams spēļu cienītājiem – gan “svētdienas” spēlētājiem, kopīgai ģimenes izklaidei, gan īstiem “geimeriem”. 

Jēdziens “videospēles” zināms gan maziem, gan lieliem, taču, kas īsti ir videospēles, zina profesionāļi. Videospēles ir elektroniskas spēles, kas ietver lietotāja kontaktu ar video ierīci, kas nodrošina atbildes reakciju. Videospēles spēlēšanas veidu nosaka platforma ar īpašu programmatūru un lietošanas veidu. Visplašāk izmantotās platformas ir personālie datori un spēļu konsoles, ko var pievienot datoram vai televizoram. Mūsu internetveikala piedāvājumā jūs atradīsiet spēļu konsoles un videospēles plašā klāstā. 

Jaunākās paaudzes spēļu konsoles pamatoti uzskatāmas par multifunkcionālām multimediju platformām, kas piedāvā visdažādākās iespējas, padarot spēlēšanas procesu par patiesi aizraujošu virtuālu piedzīvojumu. Īsāk sakot, lai spēlētu videospēles personālajā datorā vai televizorā, jums nepieciešama tehnoloģiski aprīkota, jaudīga, izcilas kvalitātes spēles konsole. Savā ziņa spēļu konsoles varam salīdzināt ar automašīnām – mūsu piedāvājumā atradīsiet spēļu konsoles gan standarta aprīkojumā, gan tām var izvēlēties bagātīgu aprīkojuma klāstu ar dažādām papildu ekstrām. Atšķirība būs cenā, taču, ja parēķinām, cik vilinoši būtu iegūt savā īpašumā premium klases iekārtu un cik neatkārtojams būs spēles baudījums, ir vērts investēt, vai ne? 

Izvēle jebkurai gaumei

Mūsu internetveikalā jums ir iespēja iegādāties videospēles plašā klāstā jebkurai gaumei. Jūs atradīsiet videospēles gan bērniem, gan pieaugušajiem. Tēmu klāsts ir ļoti plašs – te ir gan laika pārbaudi izturējušās videospēles jeb “pārbaudītas vērtības”, ko ražotāji pilnveidojuši atbilstoši mūsdienu prasībām, gan jaunākās spēļu sērijas. Spēles aizrautīgiem “geimeriem” un spēles visai ģimenei, izglītojošas spēles, izklaidējošas un piedzīvojumu videospēles. Mūsu priekšrocība – iespēja vienmēr iegādāties jaunākās videospēles iepriekšpārdošanā, pirms tās ir oficiāli iznākušas. 

Pieprasītāko spēļu topā joprojām ir Xbox One spēles un PS4 spēles. Mūsu sortimentā ir nepilns tūkstotis PS4 spēļu, kas paredzētas visplašākajai auditorijai – sākot no mazuļiem līdz cienījama vecuma spēlētājiem. Žanri? Visdažādākie – action spēles asu izjūtu cienītājiem, piedzīvojumu spēles pusaudžiem, misiju un stratēģiju spēles izaicinājumus alkstošajiem, sacensību, sporta, simulācijas un tā joprojām vēl un vēl. Jūsu izvēlei vairāk nekā 600 Xbox One spēles, kas arīdzan aicina izmēģināt plašu žanru klāstu. Aicinām regulāri ielūkoties www.psx.lv un sekot līdzi mūsu Facebook profilam – šeit allaž informējam par jaunāko produkciju un iepriekšpārdošanas iespējām. Regulāri piedāvājam dažādas akcijas, kas, iespējams, palīdzēs jums iegūt sen kāroto spēli vai kādu citu mūsu piedāvāto produktu.

Plašs aksesuāru klāsts

Kārtīgs spēlētājs regulāri pilnveido savu “spēļu pasauli”, un te lieti noderēs mūsu plašais aksesuāru klāsts gan Xbox One, gan PlayStation 4 un Nintendo spēļu konsolēm, gan dažāda cita veida spēļu atribūtika. Aicinām izvēlēties aksesuāru komplektus, atmiņas kartes, austiņas un audio ierīces, kameras un sensorus, lādēšanas ierīces, maciņus un konsoļu aizsardzības piederumus un citus papildu piederumus, kas ne tikai pilnveidos jūsu spēlēšanas pieredzi, bet sniegs papildu drošību un ērtības. 

Aicinām apmeklēt lielāko spēļu internetveikalu www.psx.lv vai arī gaidīsim ciemos klātienē kādā no PSX veikaliem!

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Valmieras tehnikums aicina darbā METĀLAPSTRĀDES SKOLOTĀJU (profesiju klasifikatora koda Nr.2320 01) Piedāvājam: 1 darba slodzi, 5 darba dienas nedēļā Stabilu atalgojumu (no 1402 EUR mēnesī par 1 slodzi (30 stundas nedēļā), pirms nodokļu nomaksas) Apmaksātu veselības apdrošināšanas polisi (pēc pārbaudes laika beigām) Apmaksātu profesionālo pilnveidi Teicamus darba apstākļus atbalstošā kolektīvā Modernu darba vidi un labus darba apstākļus Prasības pretendentam: Augstākā izglītība nozarē vai profesionālā vidējā izglītība (atbilstoši 3.profesionālās kvalifikācijas līmenim) Pozitīva un radoša attieksme pret darbu Teicama valsts valodas prasme Labas saskarsmes iemaņas Labas datorprasmes Prasme strādāt ar izglītības tehnoloģijām Tālrunis informācijai: Direktores vietniece Līga Ķezbere 22011270 CV un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas lūdzam sūtīt uz e pastu: personals@valmierastehnikums.lv ar norādi “Metālapstrādes skolotāja vakancei” līdz 2024.gada 31.maijam plkst. 16:00. Sazināsimies ar kandidātiem, kuri tiks aicināti uz darba pārrunām klātienē. Profesija: PROFESIONĀLĀS IZGLĪTĪBAS SKOLOTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Vadu iela 3, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Izglītība / Zinātne Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-31 Izglītības līmenis: Augstākā izglītība (bakalaura grāds)

Valmieras tehnikums aicina darbā INFORMĀCIJAS UN KOMUNIKĀCIJU TEHNOLOĢIJAS SKOLOTĀJU (profesiju klasifikatora koda Nr.2320 01) Piedāvājam: 1 darba slodzi, 5 darba dienas nedēļā Stabilu atalgojumu (no 1259 EUR mēnesī par 1 slodzi (30 stundas nedēļā), pirms nodokļu nomaksas) Apmaksātu veselības apdrošināšanas polisi (pēc pārbaudes laika beigām) Apmaksātu profesionālo pilnveidi Teicamus darba apstākļus atbalstošā kolektīvā Modernu darba vidi un labus darba apstākļus Prasības pretendentam: Augstākā izglītība nozarē vai profesionālā vidējā izglītība (atbilstoši 3.profesionālās kvalifikācijas līmenim) Pozitīva un radoša attieksme pret darbu Teicama valsts valodas prasme Labas saskarsmes iemaņas Prasme strādāt ar izglītības tehnoloģijām Tālrunis informācijai: Direktores vietniece Līga Ķezbere 22011270 CV un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas lūdzam sūtīt uz e pastu: personals@valmierastehnikums.lv ar norādi “IKT skolotāja vakancei” līdz 2024.gada 31.maijam plkst. 16:00. Sazināsimies ar kandidātiem, kuri tiks aicināti uz darba pārrunām klātienē. Profesija: PROFESIONĀLĀS IZGLĪTĪBAS SKOLOTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Vadu iela 3, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Izglītība / Zinātne Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-31 Izglītības līmenis: Augstākā izglītība (bakalaura grāds)

Mūsu partneri