Valmieras Ziņas

FBK “Valmiera” un “Rubene” piedzīvo zaudējumu “Elvi Florbola līgas” izslēgšanas turnīrā

Lasīšanas laiks: 2 min

Viena panākuma tiesa no pusfināla šķir pašreizējos Latvijas čempionu “Betsafe”/”Ulbroka Oxdog”, kas sestdien, 16.martā, savu skatītāju priekšā ar 6:3 (3:0, 2:1, 1:2) apspēlēja “Valmieru”,  “Elvi Florbola līgas” vīru čempionāta izslēgšanas turnīra sērijā panākot 3-2.

Uzvarētāju sastāvā ar vieniem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm atzīmējās Niks Ķuzulis. Sērijas sestais mačs notiks svētdien Valmierā.

Tikmēr uzvaras attālumā no pusfināla nonākusi “Talsu NSS”/”Krauzers” komanda, kas sestdien savā laukumā ar 8:4 (2:0, 3:2, 3:2) uzvarēja Kocēnu “Rubeni”, sērijā panākot 3-2.

Spēles lielākais varonis uzvarētāju rindās bija viņu komandas kapteinis Artis Raitums, kura kontā trīs vārti un divas rezultatīvas piespēles. Šīs sērijas sestā un, iespējams, noslēdzošā spēle notiks svētdien “Rubenes” laukumā.

Cēsu “Lekrings” komanda sestdien sasniedza “Elvi Florbola līgas” vīru čempionāta izslēgšanas turnīra pusfinālu.

Ceturtdaļfināla sērijas piektajā spēlē “Lekrings” savā laukumā ar 10:4 (2:2, 2:1, 6:1) apspēlēja Liepājas “Kurši”/”Ekovalis” komandu, sērijā līdz četrām uzvarām triumfējot ar 4-1.

Rezultatīvākais cēsnieku rindās ar vieniem vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm bija Pēteris Trekše, kamēr pa trim vārtiem iemeta Kevins Šmits un Jorens Malkavs. Pusfinālā “Lekringu” jau gaida “Lielvārde”/”Fat Pipe” florbolisti, kas savā sērijā pagājušajā nedēļā ar 4-0 pieveica Stalbes “Pārgauju”.

Latvijas čempionāts florbolā norisinās 26.reizi.

Čempionāta fināls “Arēnā Rīga” paredzēts 13.aprīlī. Sākotnēji to bija iecerēts aizvadīt nedēļu vēlāk, taču sacensības tika pārceltas, jo uz to brīdi Federāciju kausa divcīņu ar Vāciju aizvadīs Latvijas sieviešu tenisa izlase.

Iepriekšējā sezonā Latvijas čempionātā triumfēja “Betsafe”/”Ulbroka”, nosargādama Latvijas čempionu titulu. Zelta mačā ulbrokieši pagarinājumā ar rezultātu 7:6 pārspēja “Valmieras” vienību.

SIA „Firma Madara 89” - viens no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas veiksmīgi darbojas pārtikas mazumtirdzniecībā un ēdināšanā, piedāvā darbu  PAVĀRAM (-EI) ēdināšanas uzņēmumā “Pasēdnīca”,Rīgas ielā 64, Valmierā. Prasības kandidātiem: • vēlama atbilstoša izglītība vai darba pieredze pavāra amatā; • godīgums un augsta atbildības sajūta; • pozitīva attieksme pret darbu; • spēja strādāt komandā un maiņu darbā. Galvenie darba pienākumi: • garšīga un kvalitatīva ēdiena gatavošana saskaņā ar kalkulācijām; • tehnoloģisko procesu pārzināšana un ievērošana; • sekot produkcijas kvalitātei, produktu glabāšanas un gatavās produkcijas realizācijas termiņiem. Piedāvājam: • veselības apdrošināšanu; • mūsdienīgu darba vidi; • papildus sociālās garantijas pēc nostrādāta gada; • atmaksātus papildatvaļinājumus; • svētku dāvanas; • profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas; • darba alga no EUR 1000 – 1050 (bruto)/6.00 - 6.50 EUR/h. CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv ar norādi - Pavārs Valmierā,vai pieteikties personīgi WhatsApp vai zvanot pa mob.tel.nr. +371 26167218. Profesija: PAVĀRS Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 64, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ēdināšana / Pārtikas rūpniecība Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-16 Kontaktpersona: CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv Vai pieteikties WhatsApp: +371 26167218

Mūsu partneri