Valmieras Ziņas

13. martā notiks jau otrais šovs Nobriedis Vakars ar Jāni Rozīti

Lasīšanas laiks: < 1 min

‘’Nobriedis Vakars’’ ir šovs, kur ciemojas sabiedrībā zināmi un aktīvi cilvēki. Tiek runāts par aktualitātēm, nodarbošanos, dzīves stāstiem. Viesi tiek izaicināti uz dažādiem uzdevumiem. Tiek spēlēta viktorīna ar auditoriju un veikta loterija.

Pirmajā šovā tika uzstādīts rekords uz ātrģērbšanos par Ziemassvētku vecīti, ko izpildīja Modris Kokins, tika runāts par to, vai Ziemassvētku vecītis var būt arī politiķis. Kā otra viešņa šovā bija kādreizējā olimpiete – soļotāja un šī brīža Vidzemes Olimpiskā centra mārketinga speciāliste Jolanta Dukure. Kā noskaidrojās šova laikā, Jolantai vēl joprojām pieder pasaules rekords 100 km soļojumā.

Gatavojoties nākamajam ‘’Nobriedis Vakars’’ šovam, pasākuma organizatori atklāj, ka šova laikā noskaidrosim vai mašīnā ir iespējams cept picas, vai latvietis vispār ir picēdājs un vai peldēties ziemā vispār ir veselīgi? Noskaidrosim vai teātra aktieris var būt arī labs kino aktieris un kāda ir atšķirība starp Liepājas teātri un Valmieras Drāmas teātri?

Biļetes pieejamas www.bezrindas.lv

Vairāk par pasākumu: www.facebook/nobriedisvakars

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Aicinām darbā AUTOBUSA VADĪTĀJU VALMIERAS AUTOPARKĀ DARBA PIENĀKUMI: pasažieru pārvadāšana saskaņā ar darba grafiku biļešu pārdošana darbs ar elektronisko kases aparātu pasažieru kvalitatīva apkalpošana PRASĪBAS PRETENDENTIEM: D kategorijas transportlīdzekļa vadītāja apliecība, vēlams 95. kods vēlams D vai D 1 kategorijas transportlīdzekļa vadītāja stāžs vismaz divi gadi labas saskarsmes un komunikācijas prasmes latviešu valodas zināšanas UZŅĒMUMS PIEDĀVĀ: darbu stabilā uzņēmumā darba samaksu 1850 EUR (pirms nodokļu nomaksas) pilnas sociālās garantijas daļēju ceļa izdevumu apmaksu no dzīvesvietas uz darbavietu 95. koda apmācības apmācību pirms darba pienākumu uzsākšanas veselības apdrošināšanas iespējas iespēju savienot ar darbu citā uzņēmumā ikgadējās un 95. koda apmācības CV ar norādi vakancei „Autobusa vadītājs Valmieras autoparkā” iesniegt: sūtot elektroniski uz info@vtu-valmiera.lv personīgi SIA „VTU Valmiera” personāla daļā darba dienās no plkst.13:00 līdz 16:00 („Brandeļi”, Brandeļi, Kocēnu pagasts, Valmieras novads, Reģ.nr. 40003004220) Informācijai 29231565 * Iesniegtos personas datus SIA “VTU VALMIERA” izmantos, lai konkursa kārtībā noteiktu vakancei atbilstošāko kandidātu. Ja kandidāts vēlas, lai viņa personas dati tiktu saglabāti SIA “VTU VALMIERA” iekšējā datu bāzē ar mērķi tos apstrādāt citos SIA “VTU VALMIERA” personāla atlases konkursos, tad pieteikumā vakancei lūdzam kandidātam norādīt savu piekrišanu personas datu saglabāšanai. Profesija: AUTOBUSA VADĪTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Brandeļi, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Transports / Loģistika Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-31

Mūsu partneri