Valmieras Ziņas

Marts sākas ar kino!

Lasīšanas laiks: 3 min

Šajā nedēļas nogalē iesācies marts, un kino “Gaisma” / 3D Cinema jaunā mēnesī piedāvā vairākus kino jaunumus – aicinām noskatīties jauno animācijas filmu “Kā pieradināt pūķi 3” (3D), latviešu “road movie” “Blakus” un trilleri “Greta”.

Šajā nedēļas nogalē joprojām turpinām rādīt komēdiju “Klases salidojums”, un animācijas filmas visai ģimenei “Lote un pazudušie pūķi” (LV) un “Vilks aitas ādā 2: Cūku būšana” (LV).

Vairāk informācijas www.3dcinema.lv

Kā pieradināt pūķi 3
Hikaps ir kļuvis par galveno Berkā, un kopā ar Astrīdu un citiem ciemā ir izveidojis pūķiem ļoti draudzīgu vidi. Negaidīti pie apvāršņa parādās spožā Gaismas Fūrija, pilnībā apburot Nezobu un uzvēdījot pūķa dzīvē jaunas, romantiskas vēsmas. Taču turpat aiz stūra visam vinkingu ciemam uzglūn jauns ienaidnieks. Hikapam un Nezobam būs jādodas tāltālā ceļā, lai visiem pūķiem uzmeklētu jaunu un drošu mājvietu. Tā ir vieta, par kuru klīst leģendas, un to mēdz dēvēt par slēpto pasauli. Viņi ir gatavi doties līdz pat zemes malai, lai aizsargātu visu, kas viņiem dārgs.
Stāsts, kas 2010. gadā uz lielā ekrāna aizsākās kā neticamākā draudzība starp vikingu zēnu un bezbailīgo pūķi Nezobu, godātu arī par Tumseju Fūriju, gadu gaitā ir pāraudzis vienā no aizraujošākajām studijas DreamWorks Animation (studija, kurā tapušas arī filmas “Šreks”, “Madagaskara” un “Kung Fu Panda”) filmu sērijām, un “How To Train Your Dragon 3” būs episks šī stāsta noslēgums. Draugi uz mūžu! 

Blakus
Luīze un Kaspars nejauši satiekas braucienā uz Jāņiem. Viņa bēg no kaitinošiem kaimiņiem un vispārējas bezjēdzības sajūtas, viņš — no brūkošas laulības. Abi ir jauni, talantīgi un apjukuši, abi sapņo kļūt par māksliniekiem, un abi nezina, ko iesākt ar savu dzīvi. Varbūt tāpēc viņu kopīgais izbrauciens pārvēršas par savādu, brīžiem komisku un brīžiem sarežģītu ceļojumu cauri attiecībām trīs gadu garumā.

Greta
Kad Frānsisa, labsirdīga jauna sieviete, Ņujorkas metro atrod nozaudētu rokassomiņu, viņa, ilgi nedomājot, nolemj to nogādāt īpašniecei. Un somiņas īpašniece, izrādās, ir francūziete Greta – vientuļa, ekscentriska klavierskolotāja. Frānsisa, kas nesen zaudējusi māti, ātri vien satuvinās ar atraitni Gretu, un viņas kļūst par draudzenēm. Tomēr Gretas mātišķais šarms drīz vien sāk bālēt, viņas uzvedība kļūst arvien satraucošāka, un Frānsisai kļūst skaidrs, ka Gretas dzīvē nekas nav tā, kā izskatās…

Lote un pazudušie pūķi
Kārlis Jenots un Viktors Vīķis ir divi zinātnieki, kuri ieradušies Izgudrotāju ciemā. Viņi ir nolēmuši piedalīties sacensībās, kuru dalībniekiem jāsavāc pēc iespējas vairāk tautasdziesmu. Abu vislielākais sapnis ir ierakstīt, kā dzied mītiskais ugunsspļāvējs pūķis. Par to padzirdējušas, Lote un viņas mazā māsiņa Rozīte nolemj palīdzēt zinātniekiem un piedzīvojumi var sākties!

Vilks aitas ādā 2: Cūku būšana
Ciematā, kur draudzīgi plecu pie pleca dzīvo vilki un aitas, pēkšņi ierodas divi negaidīti viesi – polārlapsa un sīka aitiņa. Nevienam pat sapņos nerādījās, ka šis apciemojums varētu nest līdzi nāves briesmas, kuras pārvarēt būs iespējams tikai visiem kopā. Jo tikai kopā ir iespējams atrisināt nopietnas ķibeles un paveikt lielas lietas – vienotībā ir spēks!

Klases salidojums
Viņu draudzība ir izturējusi laika pārbaudi un tagad, 25 gadus pēc skolas absolvēšanas, viņi saņem ielūgumu doties uz klases salidojumu. Viens no viņiem ir no dzīves un hemoroīda noguris ģimenes galva, otrs ir mežonīgs rokeris ar kaislīgām pielūdzējām katra koncerta aizkulisēs, trešo tikko pametusi sieva. Viņu tikšanās – tās ir jaukas atmiņas, veču vēlme palīdzēt viens otram, bet galvenais – tā ir neprātīga ballīte, kur viņus gaida trakas lietas. 

SIA "Lat Met" pamatā ir metālapstrādes uzņēmums, kas specializējies praktisku dekoratīvo metāla izstrādājumu ražošanas jomā (vieglie metāla izstrādājumi), pasūtījumi tiek izgatavoti gan pēc privātpersonu, gan industriālo klientu pasūtījumiem. Margas, kāpnes, tirdzniecības stendi, vides priekšmeti, parka soliņi, velo statīvi, nojumes, metināti nestandarta izstrādājumi būvniecībai un mašīnbūvei. Sadarbības partneri Latvijā un Skandināvijā. SIA "LAT MET" aicina darbā metinātāju Galvenie amata pienākumi: Metināšanas darbi izmantojot MIG/MAG, jāmetina margas, kāpnes u.c. Metināšanas darbu veikšana vadoties pēc rasējumiem SIA "Lat Met" nodrošina: Darba veikšanai nepieciešamos apstākļus, vidi un iekārtas Paveiktajam darbam un kvalifikācijai atbilstošu atalgojumu Prasības pretendentiem: Darba pieredze metināšanā (metālapstrādē) Spēja patstāvīgi un kvalitatīvi veikt darba uzdevumus Prasme lasīt tehniskos dokumentus Pozitīva attieksme, motivācija strādāt un mācīties Par priekšrocību tiks uzskatīts: Pieredze metālapstrādē Prasme metināt ar TIG Darba vieta: Rubenes metāla apstrādes cehs "Meistari", Rubene, Kocēnu pag., Valmieras nov., LV-4227 (300 metri no Rubenes baznīcas), saskaņā ar montāžas grafiku klientu objektos. Atalgojums : 1460,00 EUR (Bruto) Papildus informācija Mob. 27314092 (Artis) Profesija: METĀLMATERIĀLU METINĀTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Meistari, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ražošana Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-29

Mūsu partneri