Valmieras Ziņas

Frančeska, Elīna un Bruno Emīls – Latvijas jauniešu čempioni

Lasīšanas laiks: 2 min

Aizvadītajā Latvijas jaunatnes čempionātā airēšanas slalomā, kas norisinājās pašmāju trasē “Krāces”, ar Lietuvas sportistu līdzdalību atzīstamus sniegumus demonstrēja mājinieki – Valmieras Bērnu sporta skolas/Straume pārstāvji. 

Komandas kontā vienpadsmit dažāda kaluma medaļas, no kurām trīs zelta. Par šī gada Latvijas čempioniem kļuva Frančeska Stanne, Elīna Celmiņa un Bruno Emīls Geidāns. K-1 laivu klasē meitenēm 1. vieta U-12 grupā Frančeskai Stannei, bet puišu konkurencē Bruno Emīlam Geidānam. Otrā vieta U-12 grupā zēniem Lauritam Valtenbergam Egelandam, bet U-10 grupā sudrabs jaunākajam komandas dalībniekam Namejam Brūnam. Trešo vietu U-14 grupā, ar ātru un ne tik tīru braucienu kā cerēts, izcīnija Robijs Lucavs, toties U-16 grupā mūsu komandas līderis Elvis Fiļipovs ar vienas sekundes pārsvaru bija ātrāks par Liepājas sportistu, izcīnot bronzas medaļu savā pamat laivu klasē. 

Komandu braucienā 3xK-1v laivu klasē VBSS/Straume labākie smaiļotāji Elvis Fiļipovs, Robijs Lucavs un Bruno Emīls Geidāns sīvā konkurencē uzrādīja saliedētu un atzīstamu braucienu, kāpjot uz goda pjedestāla trešā pakāpiena. Skaists, saturīgs un baudāms brauciens padevās arī otrai sporta skolas komandai, kuras sastāvā bija Jānis Riža, Laurits Valtenbergs Egelands, Namejs Brūns. 3xK-1s laivu klasē čempiones gods Elīnai Celmiņai kopā ar Nīcas pārstāvēm Lauru Vecbaštiku un Siniju Bitenieci. Sudraba medaļa Frančeskai Stannei, kura startēja veidotā komandā ar baldonieti Eniju Ļaksu un rīdzinieci Luīzi Macijausku. 

Galvenās sezonas sacensības aizvadītas, bet mācību treniņu darbs turpinās, lai sagatavotos rudens sacensību ciklam. Laipni aicināti mūsu pulkā jauni dalībnieki no 10 gadu vecuma, kuri vēlas nodarboties ar šo nedaudz ekstrēmo un atraktīvo sporta veidu. Informācija interesentiem meklējama Valmieras Bērnu sporta skolas mājas lapā: http://vbss.valmiera.lv/index.php/airesanas-slaloms.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA „Firma Madara 89” - viens no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas veiksmīgi darbojas pārtikas mazumtirdzniecībā un ēdināšanā, piedāvā darbu  PAVĀRAM (-EI) ēdināšanas uzņēmumā “Pasēdnīca”,Rīgas ielā 64, Valmierā. Prasības kandidātiem: • vēlama atbilstoša izglītība vai darba pieredze pavāra amatā; • godīgums un augsta atbildības sajūta; • pozitīva attieksme pret darbu; • spēja strādāt komandā un maiņu darbā. Galvenie darba pienākumi: • garšīga un kvalitatīva ēdiena gatavošana saskaņā ar kalkulācijām; • tehnoloģisko procesu pārzināšana un ievērošana; • sekot produkcijas kvalitātei, produktu glabāšanas un gatavās produkcijas realizācijas termiņiem. Piedāvājam: • veselības apdrošināšanu; • mūsdienīgu darba vidi; • papildus sociālās garantijas pēc nostrādāta gada; • atmaksātus papildatvaļinājumus; • svētku dāvanas; • profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas; • darba alga no EUR 1000 – 1050 (bruto)/6.00 - 6.50 EUR/h. CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv ar norādi - Pavārs Valmierā,vai pieteikties personīgi WhatsApp vai zvanot pa mob.tel.nr. +371 26167218. Profesija: PAVĀRS Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 64, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ēdināšana / Pārtikas rūpniecība Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-16 Kontaktpersona: CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv Vai pieteikties WhatsApp: +371 26167218

Mūsu partneri