Valmieras Ziņas

Foto: Ar pirmizrādi “Nezvērs” atklāts Valmieras vasaras teātra festivāls

Lasīšanas laiks: < 1 min

Tas nav nekāds augusta joks, tā ir īstenība! Trīs dienas koncertzālē “Valmiera” un Vecpuišu parkā ir sastopams Nezvērs, kurš mūsu pilsētā viesojas Valmieras vasaras teātra festivāla laikā.

Kas ir šis dīvainais radījums, kā viņu sauc, kur dzīvo, kas viņam garšo, no kā baidās – šos un citus jautājumus mēģināja atrisināt bērni festivāla radošajās darbnīcās. Šis piedzīvojums bērnos attīsta radošo fantāziju, aicina domāt un netīšā veidā māca arī angļu valodu, jo “Nezvērs” ir radošās komandas Lone Twin (UK) darbs, kas ir daļa no Latvijas Jaunā teātra institūta projekta bērniem un jauniešiem “Iztēlojies 2068.gadu!”

Piektdienas, 3.augusta, pirmās izrādes Nezvērs atsaucās uz vārdu Matainis, bet pārējās izrādēs, iespējams, viņam būs cits vārds. Tiem, kas Nezvēru satiek Valmieras ielās, nevajag baidīties, jo viņš ir cilvēkiem draudzīgs.

SIA "Lat Met" pamatā ir metālapstrādes uzņēmums, kas specializējies praktisku dekoratīvo metāla izstrādājumu ražošanas jomā (vieglie metāla izstrādājumi), pasūtījumi tiek izgatavoti gan pēc privātpersonu, gan industriālo klientu pasūtījumiem. Margas, kāpnes, tirdzniecības stendi, vides priekšmeti, parka soliņi, velo statīvi, nojumes, metināti nestandarta izstrādājumi būvniecībai un mašīnbūvei. Sadarbības partneri Latvijā un Skandināvijā. SIA "LAT MET" aicina darbā metinātāju Galvenie amata pienākumi: Metināšanas darbi izmantojot MIG/MAG, jāmetina margas, kāpnes u.c. Metināšanas darbu veikšana vadoties pēc rasējumiem SIA "Lat Met" nodrošina: Darba veikšanai nepieciešamos apstākļus, vidi un iekārtas Paveiktajam darbam un kvalifikācijai atbilstošu atalgojumu Prasības pretendentiem: Darba pieredze metināšanā (metālapstrādē) Spēja patstāvīgi un kvalitatīvi veikt darba uzdevumus Prasme lasīt tehniskos dokumentus Pozitīva attieksme, motivācija strādāt un mācīties Par priekšrocību tiks uzskatīts: Pieredze metālapstrādē Prasme metināt ar TIG Darba vieta: Rubenes metāla apstrādes cehs "Meistari", Rubene, Kocēnu pag., Valmieras nov., LV-4227 (300 metri no Rubenes baznīcas), saskaņā ar montāžas grafiku klientu objektos. Atalgojums : 1460,00 EUR (Bruto) Papildus informācija Mob. 27314092 (Artis) Profesija: METĀLMATERIĀLU METINĀTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Meistari, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ražošana Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-29

Mūsu partneri