Valmieras Ziņas

Valmieras pilsētas svētkos notiks “Harmonija brīvdabā”

Lasīšanas laiks: < 1 min

Piektdien, 27. jūlijā, Valmieras pilsētas svētku laikā jauniešiem un citiem interesentiem būs iespēja baudīt nedaudz citādāku vakaru jeb alternatīvās mūzikas skatuvi Vecpuišu parkā, portālu “Valmieras Ziņas” informēja Valmieras pilsētas pašvaldība.

Plkst. 20.30 skatuvi atklās Vidzemes Augstskolas studentu improvizācijas teātris ViA Gars. Vēlāk “Harmonija brīvdabā” pulcēs tādas grupas kā Riga Reggae, Jūdas Graši un Dead City Holidays, bet vakara noslēgumā uzstāsies Pisang Ambon.

Pasākuma programma:

  • 20.30 – 21.00 ViA Gars improvizācijas teātris
  • 21.15 – 22.15 RIGA Reggae
  • 22.30 – 23.30 Jūdas Graši
  • 23.45 – 00.45 Dead City Holidays
  • 01.00 – 02.00 Pisang Ambon

Par ēdināšanu pasākuma laikā parūpēsies restorāns “Vecpuisis” un “Franču pankūkas Crepes”, kā arī “Malduguns Alus”.

Uz “Harmoniju brīvdabā” aicināts ikviens, lai nesteidzīgi zvilnētu šūpuļtīklos, baudītu vasaras silto vakaru kopā ar draugiem un domubiedriem, kā arī klausītos bezmaksas koncertus brīvdabā zaļumos Vecpuišu parkā.

Pasākumu organizē Valmieras Jauniešu dome sadarbībā ar Valmieras Jaunatnes centru “Vinda” un Valmieras pilsētas pašvaldību.

Pasākums īstenots ar Valmieras pilsētas pašvaldības atbalstu.

SIA "Lat Met" pamatā ir metālapstrādes uzņēmums, kas specializējies praktisku dekoratīvo metāla izstrādājumu ražošanas jomā (vieglie metāla izstrādājumi), pasūtījumi tiek izgatavoti gan pēc privātpersonu, gan industriālo klientu pasūtījumiem. Margas, kāpnes, tirdzniecības stendi, vides priekšmeti, parka soliņi, velo statīvi, nojumes, metināti nestandarta izstrādājumi būvniecībai un mašīnbūvei. Sadarbības partneri Latvijā un Skandināvijā. SIA "LAT MET" aicina darbā metinātāju Galvenie amata pienākumi: Metināšanas darbi izmantojot MIG/MAG, jāmetina margas, kāpnes u.c. Metināšanas darbu veikšana vadoties pēc rasējumiem SIA "Lat Met" nodrošina: Darba veikšanai nepieciešamos apstākļus, vidi un iekārtas Paveiktajam darbam un kvalifikācijai atbilstošu atalgojumu Prasības pretendentiem: Darba pieredze metināšanā (metālapstrādē) Spēja patstāvīgi un kvalitatīvi veikt darba uzdevumus Prasme lasīt tehniskos dokumentus Pozitīva attieksme, motivācija strādāt un mācīties Par priekšrocību tiks uzskatīts: Pieredze metālapstrādē Prasme metināt ar TIG Darba vieta: Rubenes metāla apstrādes cehs "Meistari", Rubene, Kocēnu pag., Valmieras nov., LV-4227 (300 metri no Rubenes baznīcas), saskaņā ar montāžas grafiku klientu objektos. Atalgojums : 1460,00 EUR (Bruto) Papildus informācija Mob. 27314092 (Artis) Profesija: METĀLMATERIĀLU METINĀTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Meistari, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ražošana Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-29

Mūsu partneri