Valmieras Ziņas

Valmieras hokeja kluba jaunā maiņa no Slovākijas pārved zeltu

Lasīšanas laiks: 2 min

Pagājušajā nedēļas nogalē, Valmieras U12 hokejisti turnīrā Slovākijas pilsētā Mihalovcē piecu komandu konkurencē izcīnīja pirmo vietu, finālā pārliecinoši, pārspējot Slovākijas komandu “Brezno” ar 6:2.

Pirms turnīra sākuma Valmieras komanda aizvadīja pārbaudes spēli ar vietējo U14 komandu. Nācās piedzīvot zaudējumu, bet spēle bija saturīga un varēja izdarīt vairākus secinājumus, lai turnīrā parādītu labāko spēli.

“Nevarētu teikt, ka pretinieki bija vāji, ar katru vajadzēja pacīnīties. Ļoti stiprs turnīrs arī nebija,” par turnīrā piedzīvoto dalījās uzbrucējs Kārlis Česlis. “Sīvākie bija fināla pretinieki, Slovākijas komanda “Brezno” ar viņiem mums gāja visgrūtāk. Spēlējām kā komanda, viens uz otru nelamājāmies un bijām kā īsti komandas biedri. Skolā bija iekavēti pāris pārbaudes darbi, bet tuvākajā laikā visus darbus izdarīsim.”

Turnīra piedalījās piecas komandas, trīs no Slovākijas, attiecīgi pa vienai no Ukrainas un Latvijas. Valmieras hokejisti turnīra spēlēs izcīnīja pārliecinošas uzvaras, tomēr tās nebūt nebija vieglas, jo meistarība bija jāparāda ar komandas spēli, cīņassparu un neatlaidību.

“Turnīrs bija tāds viduvējs, tomēr ar katru komandu vajadzēja pacīnīties, bet mēs beigās izrādījāmies spēcīgākie,” turnīru atmiņā atsauc komandas līderis Toms Trockis. “Vieglāk klājās pret divām komandām, viena bija no Ukrainas, otra no Slovākijas. Abās spēlēs mēs viņus sagrāvām. Turnīrā parādījām savu meistarību, domāju, ka viņi arī varēja no mums kaut ko mācīties. Latvijas čempionātā par zeltu nevarēsim cīnīties, bet sešiniekā varam iekļūt.”

Turnīra fināls arī nebija pastaiga klajā laukā, ja pēc pirmā perioda valmierieši bija vadībā ar 3:0, tad otrā perioda izskaņa rādīja, ka slovāki arī ir gatavi cīnīties par uzvaru. Proti, perioda pēdējās divās minūtes mājinieki atguva divus vārtus, tomēr 20 sekundes pirms trešdaļas beigām Valmieras hokejisti iemeta vārtus ģērbtuvē. Trešajā periodā valmierieši guva divus bezatbildes vārtus un turnīrā izcīnīja uzvaru.     

“Man likās, ka turnīrs nebija ļoti stiprs. Spēlējām pret U12 komandām, bet tāpat nebija vieglas spēles,” turnīru atceras uzbrucējs Endijs Lācis. “Uzvarējām, jo spēlējām kā komanda un guvām daudz vārtus. Tāpat mums bija labas izspēles. Tagad, spēlējot Lieldienu turnīrā Valmierā, mums neiet tik viegli, jo pretinieki ir stiprāki.”

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA „Firma Madara 89” - viens no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas veiksmīgi darbojas pārtikas mazumtirdzniecībā un ēdināšanā, piedāvā darbu  PAVĀRAM (-EI) ēdināšanas uzņēmumā “Pasēdnīca”,Rīgas ielā 64, Valmierā. Prasības kandidātiem: • vēlama atbilstoša izglītība vai darba pieredze pavāra amatā; • godīgums un augsta atbildības sajūta; • pozitīva attieksme pret darbu; • spēja strādāt komandā un maiņu darbā. Galvenie darba pienākumi: • garšīga un kvalitatīva ēdiena gatavošana saskaņā ar kalkulācijām; • tehnoloģisko procesu pārzināšana un ievērošana; • sekot produkcijas kvalitātei, produktu glabāšanas un gatavās produkcijas realizācijas termiņiem. Piedāvājam: • veselības apdrošināšanu; • mūsdienīgu darba vidi; • papildus sociālās garantijas pēc nostrādāta gada; • atmaksātus papildatvaļinājumus; • svētku dāvanas; • profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas; • darba alga no EUR 1000 – 1050 (bruto)/6.00 - 6.50 EUR/h. CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv ar norādi - Pavārs Valmierā,vai pieteikties personīgi WhatsApp vai zvanot pa mob.tel.nr. +371 26167218. Profesija: PAVĀRS Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 64, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ēdināšana / Pārtikas rūpniecība Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-16 Kontaktpersona: CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv Vai pieteikties WhatsApp: +371 26167218

Mūsu partneri