Valmieras Ziņas

“Vidzeme Fashion” komanda ir publicitātes tēla meklējumos

Lasīšanas laiks: 2 min

Valmieras Mākslas mēneša ietvaros, 28. aprīlī, jau astoto gadu pēc kārtas modes vēsmas nesīs „Vidzeme Fashion show”, kas arī šogad ir sava publicitātes tēla meklējumos. Valmieras skaistumkopšanas un friziera saloni ir aicināti iesaistīties tā veidošanā, portālu “Valmieras Ziņas” informēja Vidzemes Fashion sabiedrisko attiecību speciāliste Vera Grāvīte.

Valmieras Mākslas mēnesis aizritēs jaunu ideju, jaunu tradīciju un radošu izpausmju zīmē, ar nosaukumu „Dzimšana”, savukārt šī gada „Vidzeme Fashion show” sev līdzi nesīs ne vien modes jaunumus, jaunas latviešu dizaineru kolekcijas, bet arī svētku sajūtu visa šova garumā.

Lai kopīgi radītu svētku sajūtu, „Vidzeme Fashion” komanda aicina ikvienu Valmieras skaistumkopšanas un friziera salonu piedalīties publicitātes tēla veidošanā, prezentējot meistaru profesionalitāti un radošumu plašākai publikai.

Konkursa mērķis ir nodrošināt kvalitatīvu un mākslinieciski augstvērtīgu „Vidzeme Fashion show 2018” publicitātes tēlu ar šī gada tēmu “Svētku dzirksts”, kas sevī ietver dzirkstošu svētku sajūtu, bet krāsu gammā aicinām izmantot latvisko karmīnsarkano toni. Darbus (publicitātes tēla fotogrāfijas) konkursam var iesniegt līdz 03.03.2018. plkst. 15:00.

Dalībnieku iesniegtajos darbos tiks vērtēts friziera, make up mākslinieka un stilista sniegums, fotogrāfijas profesionālais un mākslinieciskais redzējums, atbilstība konkursa tēmai, kā arī šī brīža modes tendenču izmantošana un sadarbība ar Latvijas dizaineriem.

Aicina interesentus saņemt konkursa nolikumu un papildu informāciju, rakstot “Vidzeme Fashion” komandai uz e-pastu info@vidzemefashion.lv.

„Vidzeme Fashion” ir projekts, kas veido platformu sadarbībai starp valmieriešiem, nozares profesionāļiem, baudītājiem un radītājiem, sajūtām un darbu. Šī platforma kalpo kā izaugsmes iespēja, dzīves skola un sapnis rokas stiepiena attālumā. Ar katru gadu šovs iegūst arvien lielāku atpazīstamību, novērtējumu un kvalitātes zīmi.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA "Lat Met" pamatā ir metālapstrādes uzņēmums, kas specializējies praktisku dekoratīvo metāla izstrādājumu ražošanas jomā (vieglie metāla izstrādājumi), pasūtījumi tiek izgatavoti gan pēc privātpersonu, gan industriālo klientu pasūtījumiem. Margas, kāpnes, tirdzniecības stendi, vides priekšmeti, parka soliņi, velo statīvi, nojumes, metināti nestandarta izstrādājumi būvniecībai un mašīnbūvei. Sadarbības partneri Latvijā un Skandināvijā. SIA "LAT MET" aicina darbā metinātāju Galvenie amata pienākumi: Metināšanas darbi izmantojot MIG/MAG, jāmetina margas, kāpnes u.c. Metināšanas darbu veikšana vadoties pēc rasējumiem SIA "Lat Met" nodrošina: Darba veikšanai nepieciešamos apstākļus, vidi un iekārtas Paveiktajam darbam un kvalifikācijai atbilstošu atalgojumu Prasības pretendentiem: Darba pieredze metināšanā (metālapstrādē) Spēja patstāvīgi un kvalitatīvi veikt darba uzdevumus Prasme lasīt tehniskos dokumentus Pozitīva attieksme, motivācija strādāt un mācīties Par priekšrocību tiks uzskatīts: Pieredze metālapstrādē Prasme metināt ar TIG Darba vieta: Rubenes metāla apstrādes cehs "Meistari", Rubene, Kocēnu pag., Valmieras nov., LV-4227 (300 metri no Rubenes baznīcas), saskaņā ar montāžas grafiku klientu objektos. Atalgojums : 1460,00 EUR (Bruto) Papildus informācija Mob. 27314092 (Artis) Profesija: METĀLMATERIĀLU METINĀTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Meistari, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ražošana Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-29

Mūsu partneri