Valmieras Ziņas

“Rubenes” florbolistes atgriežas Latvijas čempionāta kopvērtējuma vadībā

Lasīšanas laiks: 2 min

Latvijas čempiones Kocēnu “Rubene” sestdien “Elvi Florbola līgas” sieviešu turnīra spēlē izbraukumā ar 11:5 (6:2, 2:1, 3:2) uzvarēja “Ķekavas Bulldogs”, atgriežoties kopvērtējuma galvgalī.

Kocēnu komandas sastāvā ar trim vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Laura Gaugere, kamēr divus vārtus un divas piespēles pievienoja Liene Adamane. Savukārt pretiniecēm ar vieniem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli atzīmējās Linda Dadajeva un Anna Ankudinova.

Lai arī vēl pirmajā trešdaļā Ķekavas komandai divas reizes izdevās samazināt rezultāta starpību līdz minimumam, tai tā arī reāli neizdevās iesaistīties cīņā par uzvaru, jo trešajā periodā “Rubenes” pārsvars sasniedza pat astoņus vārtus.

Citā sestdienas mačā zaudējumu piedzīvojusi “Ķekava”, kas viesos Tartu ar 3:5 (0:1, 2:2, 1:2) piekāpās Igaunijas izlasei.

Otrajā periodā mājiniecēm bija izdevies izvirzīties vadībā ar 3:0, tomēr līdz pārtraukumam Nensija Šimkūna un Laura Skujevska samazināja rezultātu līdz minimumam. Noslēdzošo 20 minūšu sākumā igaunietes atjaunoja divu vārtu pārsvaru, bet, lai arī Justīne Marta Upeniece 52.minūtē vēlreiz pietuvināja “Ķekavu” līdz minimumam, viešņām atspēlēties neizdevās.

Kopvērtējuma vadībā ar 27 punktiem 11 spēlēs izvirzījusies “Rubene”, no kuras divus punktus atpaliek vicečempione Rīgas NND. Tikmēr 17 punkti septiņās spēlēs ir Igaunijas izlasei, kam ar 12 punktiem deviņos mačos seko “Ķekavas Bulldogs”. “Ķekavai” tikmēr ir deviņi punkti 11 spēlēs, bet Cēsu “Lekrings” joprojām ir tukšā.

Šosezon Latvijas sieviešu virslīgā sacenšas sešas komandas. Igaunietes turnīrā, kas paralēli gatavojās arī pasaules čempionātam, piedalīsies tikai regulārajā turnīrā.

Decembrī notikušajā pasaules čempionātā Latvija bija sestā, bet Igaunija savā debijas reizē ierindojās 11.vietā.

Salīdzinot ar iepriekšējo sezonu, beigusi pastāvēt komanda “Rīgas Lauvas”.

Iepriekšējā sezonā par čempioni kļuva “Rubene”, kas finālā ar 4:2 pārspēja NND, bet “Ķekava” otro gadu pēc kārtas ieguva bronzu.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA "Lat Met" pamatā ir metālapstrādes uzņēmums, kas specializējies praktisku dekoratīvo metāla izstrādājumu ražošanas jomā (vieglie metāla izstrādājumi), pasūtījumi tiek izgatavoti gan pēc privātpersonu, gan industriālo klientu pasūtījumiem. Margas, kāpnes, tirdzniecības stendi, vides priekšmeti, parka soliņi, velo statīvi, nojumes, metināti nestandarta izstrādājumi būvniecībai un mašīnbūvei. Sadarbības partneri Latvijā un Skandināvijā. SIA "LAT MET" aicina darbā metinātāju Galvenie amata pienākumi: Metināšanas darbi izmantojot MIG/MAG, jāmetina margas, kāpnes u.c. Metināšanas darbu veikšana vadoties pēc rasējumiem SIA "Lat Met" nodrošina: Darba veikšanai nepieciešamos apstākļus, vidi un iekārtas Paveiktajam darbam un kvalifikācijai atbilstošu atalgojumu Prasības pretendentiem: Darba pieredze metināšanā (metālapstrādē) Spēja patstāvīgi un kvalitatīvi veikt darba uzdevumus Prasme lasīt tehniskos dokumentus Pozitīva attieksme, motivācija strādāt un mācīties Par priekšrocību tiks uzskatīts: Pieredze metālapstrādē Prasme metināt ar TIG Darba vieta: Rubenes metāla apstrādes cehs "Meistari", Rubene, Kocēnu pag., Valmieras nov., LV-4227 (300 metri no Rubenes baznīcas), saskaņā ar montāžas grafiku klientu objektos. Atalgojums : 1460,00 EUR (Bruto) Papildus informācija Mob. 27314092 (Artis) Profesija: METĀLMATERIĀLU METINĀTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Meistari, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ražošana Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-29

Mūsu partneri